Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Vores rejsemål

Bo på hotel ved stranden på Mallorca

En skøn strand på Mallorca

Mallorca »

Besøg Middelhavets perle.

Mallorca er med rette blevet et af de mest populære rejsemål i Europa. Den smukke, spanske ferieø er på størrelse med Bornholm og Fyn tilsammen og tilbyder noget for enhver smag: Børnevenlige sandstrande i Alcudia; romantiske badebugter i Cala d’Or; pulserende storby i Palma; autentiske tapasbarer i Port de Pollensa; hektisk natteliv i Palma Nova. Øen byder desuden på en bjergtagende natur, historiske seværdigheder og golfbaner i verdensklasse. I det milde, solrige klima stortrives både unge og gamle; børn og voksne. Find det område på Mallorca, der passer bedst til dig og dine behov, eller kombinér flere områder.

Rigtig god ferie!

Costa del Sol »

Besøg den legendariske spanske solkyst.

Det var på Costa del Sol, charterturismen startede. Men Costa del Sol, der betyder Solkysten, byder på meget mere end, hvad man traditionelt forbinder med en charterferie. Langs den 200 kilometer lange kyststrækning finder man feriebyer med oplevelser for enhver smag og et strandliv i særklasse. Bevæger man sig væk fra kysten og ind i landet, åbner det ægte Andalusien op for sit skatkammer af hvidkalkede bjerglandsbyer, og kulturskatte som Sevilla, Granada og Alhambra venter på at blive besøgt.
Find den ferieby, der bedst passer til dig og dine behov, eller kombinér flere af Solkystens byer.

Rigtig god ferie!

Gran Canaria »

Klassiske Gran Canaria går aldrig af mode

Gran Canaria byder på eventyr i alle størrelser. Hvad enten du er til at lege ørkenbeduin de formidable sandklitter Dunas de Maspalomas, Gran Canarias miniatureudgave af Sahara til at køre igennem en fascinerende verden af bjergtinder med udsigter, vulkankratre, man kan klatre ned i, og spændende bjergbyer med lokal gastronomi, kunst og kultur. i Eventyrlystne turister leger ørkenbeduiner for et par timer, mens de kåde strider sig gennem de formidable sandklitter Dunas de Maspalomas, Gran Canarias miniatureudgave af Sahara.

Sydkystens feriebyer som Maspalomas, Puerto Rico, Playa Del Ingles, Playa Del Cura og Puerto de Mogán byder alle på indbydende strande – og i stigende grad også lækre designer- og wellness hoteller, der appellerer til en lidt mere eksklusiv form for ferie end den traditionelle charterturisme. I dag er udvalget mere bredt, og man kan zappe mellem folkelige ressorts af den mere gammeldags type som for eksempel Playa del Inglés eller Puerto Rico og mere chikke, upperclass-agtige ferieområder som Meloneras eller Playa de Amadores. Lej en bil eller hop på bussen for at få den fulde oplevelse af den lille ø med de store landskaber.

Rigtig god ferie!

Tenerife »

Tenerife er den største og flotteste af de Kanariske øer. Beliggenheden ude i Atlanterhavet ud for Vestafrika og Sahara gør at klimaet er mildt og sommerligt året rundt – aldrig hverken for varmt eller for koldt. Man siger også at Tenerife har “evigt forår”. Midt på øen knejser Spaniens højeste bjerg – den 3717 meter høje Teide vulkan. Nord for bjerget er det grønt og frodigt og sydpå er det goldt og tørt. På Tenerife venter der masser af skønne naturoplevelser som f.eks. Las Cañadas del Teide – verdens største vulkankrater eller den isolerede Masca dal med idyl og frodighed til overflod.

Gå heller ikke glip af en pulserende storby oplevelse i hovedstaden Santa Cruz som byder på såvel shopping som skønne kulinariske oplevelser eller en tur til universitetsbyen La Laguna – en af de kanariske øers ældste byer. Det er også svært at komme uden om den kendte Loro Parque i Puerto de la Cruz, en unik kombination af dyreshows, zoologisk have og prægtig eksotisk park. Loro Parque er flere gange kåret som en af verdens bedste attraktionsparker. Både på syd- og nordkysten er der flere fine strande – de fleste afskærmet med bølgebrydere.

Rigtig god ferie!

Costa Brava »

Et skatkammer af smukke strande med krystalklart vand kendetegner kyststrækningen mellem Barcelona og Sydfrankrig. Her findes alt fra brede, kilometerlange sandstrande til små ugenerte klippebugter.

Nordspaniens flotte og populære kyststrækning har det hele. Det blå Middelhav, flotte strande, masser af spændende oplevelser og ikke mindst den Catalanske hovedstad – fantastiske Barcelona – kun en kort bus- eller togtur derfra.

På din ferie til Costa Brava kan det søde strandliv nemt kombineres med spektakulære udflugter til de omkringliggende egne. Tag fx på sejltur langs den maleriske kyststrækning, besøg miniputstaten Andorra, eller kør til vindistriktet i baglandet, hvor det meste af Spaniens ”champagne” (Cava) produceres.

Eller du kan afsætte en dag eller og besøge Barcelona. I Barcelona er kirken ‘La Sagrada Familia’ et must at se – også for dem, der normalt ikke er kirkeinteresserede. Kirken er bygget af den verdensberømte arkitekt og kunstner Gaudi og anses for et af hans mest imponerende mesterværker. Man har bygget på kirken siden 1882, og den ufærdige kirke er ubestridt Barcelonas største attraktion. Afsæt også god tid til spadsereture op og ned af Ramblaen, i de smalle i den gamle bydel.  Det Gotiske Kvarter byder på et væld af små listige spisesteder, barer, shopping og masser af ægte Barcelona stemning. Havnen og strandpromenaden i Barceloneta bør også opleves. Tag evt. et hvil og en kølig dukkert på byen brede sandstrand.  Barcelona er desuden et sandt shoppemekka, Kunst, keramik, vin, sko – og ikke mindst tøj findes i alle prisklasser og stilarter.

Uanset om du er til Michelin-restauranter, paella eller spansk tapas, så finder du det på Costa Brava. Gå ikke glip af den lidt mere hippe variant af tapas – Pintxos – som nærmest er en spansk variant af smørrebrød. Et lille stykke brød med eksempelvis spansk skinke, laks eller tunsalat. Pintxos findes i hundredevis af varianter og er typisk udstillet i montrer langs bardisken, så man let kan kigge og udpege.

Tager du til Barcelona, og er du vild med fisk og skaldyr, så prøv en af boderne bagerst i det store La Bogueteria marked ved Ramblaen – her fås fantastisk mad og god stemning til rimelige priser.

Rigtig god ferie!

Costa Blanca »

Du lander i Alicante, der er en pulserende storby på den spanske østkyst. Byen byder både på gammel historie med den berømte borg Castillo Santa Barbara fra 1600-tallet, små snævre gader, farverige huse og pittoreske bydele. I Alicante finder du det hele. Lige fra god shopping, berømte restauranter, trendy barer, pulserende natteliv til små hyggelige og autentiske bodegaer, hvor du kan nyde et godt glas lokalt vin, en lækker tapas eller en god bøf – for  ikke at nævne et fremragende udvalg af delikate fiskeretter.

Strande finder du naturligvis også i på Costa Blanca, og en af de bedste “San Juan” ligger lige nord for Alicante og kan let nås med de lokale transportmidler. Langs med byen har du strandpromenaden, og du må ikke snyde dig selv for en tur til marinaen, hvor luksuriøse både ligger side om side.

Du har et væld af oplevelses muligheder, når du rejser ud på Costa Blanca. Alt lige fra vingårde, det populære Aqualandia til historiske monumenter i og omkring byen. Du kan bruge dit hotel som udgangspunkt for aktive cykelture, gode løbeture til vandreture i de omkringliggende landskaber.

Vi tilbyder rejser til det populære feriebyer på Costa Blanca – ring og hør nærmere om hvilket område, der passer til netop din ferie.

Rigtig god ferie!

Kreta »

Kreta er den største ø i det græske øhav og er på mange måder deres eget lille land. Kreta er mangfoldigt både på naturen, kulturen og personligheden hos den individuelle Kretenser. For er der noget indbyggerne på Kreta først og fremmest er, så er det Kretensere, dernæst er de Grækere. På Kreta ligger oliven lundene side om side med citron og appelsin lunde i det okkuperede smukke landskab. Naturen er utrolig mangfoldig og der er ikke mindre end tre klima zoner på Kreta. På sydsiden af øen har du det subtropiske klima, inde midt på øen har du fastlands klima og på nordsiden af øen har du middelhavsklima.

Kreta har en lang og utrolig interessant historie, for over 3000 år siden blomstrede det Minoiske samfund op på Kreta sideløbende med den Faraoniske i Egypten og den Sumeriske i dagens Irak. Man har faktisk fundet beviser for, at handel har fundet sted mellem de tre kulturer, samt at man ser mange lighedstegn i den struktur de har haft. På Kreta opstod det største Minoiske samfund omkring Knossos paladset, som du i dag finder i udkanten af Heraklion. Man har siden 70’erne opbygget paladset, som man mener, det kan have set ud. Snyd dig ikke for en tur til dette smukke palads, der er beliggende mellem bjergene og olivenlunde. Mange af de fund man har fundet her, samt rundt om på Kreta, kan du se inde på museum´et i Heraklion.

Mange der besøger Kreta forelsker sig i den flotte natur, de små hyggelige bugte og fine strande, de små græske taverner hvor blandt andet mezé kan nydes i lange baner. Mezé består af en masse små retter, hvor du får alt lige fra Tzaziki, krydrede kødboller, friteret ost, grill spyd, salater og forskellige lækre dip saucer. Helt klart en oplevelse du ikke må gå glip af. Der dyrkes også en masse god lokal vin rundt om på Kreta, så tag ud og besøg en af de mange vingårde og få en oplevelse med hjem i bagagen. Stort set alle med respekt for sig selv laver Raki, der er den lokale snaps variant. Denne kan variere i styrke og smag alt efter region og bryggeren der har lavet den. Når du går ud ud og spiser, får du næsten altid serveret en Raki efter maden. Her ser man tydeligt hvem der er en rigtig mand eller dame. Hvis du kan drikke en Raki uden at fortrække en mine, så er du en rigtig mand/dame, men hvis du derimod fortrækker en mine, så er du stadigvæk en lille dreng/pige.

Heraklion er Kreta’s hovedstad og en af regionens mest fascinerende byer. Du kan fra havnen bla. sejle til Athen og Santorini, samt du kan gå på opdagelse i den gamle bydel. Et godt pejlemærke er at tage ind til det store flotte museum, der blandt andet huser samlingen af minoiske fund fra den ældgamle civilisation der voksede frem på Kreta, samtidigt med både den Egyptiske og Summeriske. Du må heller ikke snyde dig for at komme ud og opleve det gamle konge palads Knossos, der er blevet delvist genopbygget, som arkæologerne antager det engang har set ud.

Du finder et stort udvalg af designer butikker med det nyeste indenfor mode verdenen, trendy restauranter hvor kokkene udforsker de nyeste trends indenfor det græske køkken til natklubber hvor du kan danse til langt ud på de tidlige morgentimer. Heraklion er i sandhed en pulserende metropol på Kreta, hvor du kan få både din kulturelle, gastronomiske og oplevelses lyst stillet.

Fra Heraklion kan du nå blandt andet Hersonissos, Rethymnon eller Chania med lokalbus. Ikke langt fra Herkalion finder du bla. ferie destinationen Agia Pelagia, og efter blot 30 min’s  kørsel kommer du ud til denne hyggelige og rolige havneby.

Tag ud på oplevelser mens du er på Kreta, vi lover at du ikke bliver skuffet over det mangfoldige udbud af oplevelser Kreta gemmer på. Uanset om du har besøgt øen før, eller om det er første gang du besøger Kreta, så vil du finde noget for enhver smag og du kan altid finde nye små hyggekroge, at besøge og slappe af på. Vi anbefaler, at du lejer en bil og kommer ud på oplevelser fra dag 1 af. Snyd dig ikke for en tur til Bali stranden, der ligger 30 minutters kørsel fra Agia Pelagia.

Rigtig god ferie!

Kos »

Kos er en alsidig ø med fine sandstrande, hyggelige byer og masser af natur. Det var på øen Kos at der i sin tid opstod et af oldtidens største hospitaler, der var her lægen og folisoffen Hippocrates udøvede sine gerninger og underviste sine elever og du kan den dag idag opleve det gamle Asklepeion hospital ikke så langt fra Kos by. Området omkring Kos by er som skabt til at cykle langt havet og vi anbefaler at du gør dette og let og bekvemt kan tage dig rundt i området. Øen er kun få km fra Bodrum og Tyrkiet og der er da også mange der tager på en dags ture til Tyrkiet.

Du finder flotte sandstrande langs byerne Tigaki og Lambi og du kan nå disse områder på cykel fra Kos by. Hvis du lejer bil en dag så kan du tage en tur til Paradise Beach der ligger på sydsiden af kysten. Her ligger flere tavernaer samt vandsports centre så du kommer ikke til at kede dig.

Du må heller ikke snyde dig for et besøg i byen Zia, hvor du skal tage et hvil på en af byens små hyggelige tavernaer og nyde et koldt glas limonade fra de lokale citrus plantager.

Kos er en ø der har det hele. Der er noget at opleve for familier, par og unge såvel som gamle. I Kos by ligger den hektiske bargade, hvor barene ligger side om side og ved nattetide er fyldt med unge der nyder musikken og danser til langt ud på de små natte timer. Men du finder også hyggelige restauranter, små lounge barer, spændende shopping muligheder og alt godt blandet sammen med de historiske bygninger, så som den gamle ottomanske moske midt i Kos by, den gamle Johanniter-ridder borg der tog over 1000 år at bygge og meget mere.

Når du lander i lufthavnen på Kos, så har du ca. 30 min til det første hotel i Kos by.

Rigtig god ferie!

 

Bangkok »

Thailands hovedstad Bangkok er Østens mest imponerende og spændende metropol. Byen lever 24 timer i døgnet og byder på unikke oplevelser. Lige fra Østens vigtigste templer, de flotte vandveje på Chao Praya Floden – hele byens livsnerve – og de små hyggelige bifloder, Klongerne. Bangkok byder på store madoplevelser, bl.a. på de mange rooftop restauranter. Trendy cafeer, store shopping centre, natmarkeder med alt hvad hjertet begærer og det spændende pulserende liv, som en asiatisk metropol med 15 millioner indbyggere skaber, er også vigtige ingredienser. Blomstermarkedet og China Town byder på skønne oplevelser om morgenen, og i det hele taget kan man sige, at ethvert tidspunkt på dagen byder på nye spændende oplevelser.

Skal du til Hua Hin, ankommer du til Bangkok Lufthavn. Har du bestilt transfer, som vi anbefaler at I gør, venter jeres chauffør på jer med et skilt. Efter I har været igennem paskontrollen og herefter har fået jeres bagage, går I videre ud af Gate A eller Gate B og videre til svingdør nr. 6, hvor jeres chauffør venter.

Hvorfor ikke prøve en kombinationsrejse? Skal I på badeferie i Thailand, så kan I på mange af vores hoteller vælge at starte med 3 nætter i Bangkok og dermed opleve den storslåede metropol, inden strandene venter.

Rigtig god ferie!

Hua Hin »

Den gamle kongelige ferieby, Hun Hin, ligger et par timers kørsel fra Bangkok, og her bor kongen nu fast og ’bevogtes’ af krigsskibe, som ligger i lige linje ud for hans palads. Byen har nogle af Thailands bedste hoteller og i dag også flere lækre designhoteller.

Der er mange gode spisesteder i Hua Hin, både de kendte seafood restauranter i centrum af byen men også de mere hippe loungerestauranter på strandene nord og syd for byen. Der er også mange små udflugtsmuligheder i og omkring byen, såsom den kongelige togstation, de 13 verdensklasse golfbaner, gode vandreture ved abebjerget og Tempel Landsbyen, flere nationalparker, vandfald, små templer og meget mere.

Om aftenen åbner et af Thailands bedste natmarkeder, hvor både lokale og turister samles hver aften. Små pubber og cafeer og flere steder med live-musik byder velkommen om aftenen rundt om i byen.

Rigtig god ferie!

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro