Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Los Cristianos

Los Cristianos var oprindeligt et lille fiskeleje og havneby for skibstrafikken over til naboøen, La Gomera. I dag har byen stadig bevaret noget af sin oprindelige idyl, og er samtidigt blevet en del af det store sammenhængende turistområde, som strækker sig over hele sydkysten. Los Cristianos er det perfekte sted for dig, der ynder at bo i mere rolige omgivelser og stadig ønsker have et stort udbyd af restauranter og butikker tæt på.

I byens centrum findes et væld af hyggelige gågader med butikker, spændende restauranter og cafeer, der serverer klassisk, spansk tapas, sangria og spanske delikatesser. Den hyggelige strandpromenade indbyder til hyggelige spadsereture langs stranden eller ind til nabobyen, Playa de las Americas.

Stranden i Los Cristianos er lang og indbydende, og er godt beskyttet og børnevenlig. Her er desuden rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Fra havnen arrangeres der dagligt forskellige udflugter, blandt andet hajfiskeriture og sejlture. Flere gange om dagen sejler den store færge over til naboøen, La Gomera, som også er en del af de Kanariske øer. Her kan man nemt tage en dagstur og udforske øen.

Vejret de kommende dage: Tenerife

TIR
21°
ONS
15°
TOR
14°
FRE
14°
L�R
18°
S�N
18°
MAN
18°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro