Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Los Cristianos

Los Cristianos var oprindeligt et lille fiskeleje og havneby for skibstrafikken over til naboøen La Gomera. I dag har byen stadig bevaret noget af sin oprindelige idyl og er samtidigt blevet en del af det store sammenhængende turistområde, som strækker sig over hele sydkysten. Det er perfekt for dig, der ynder at bo i mere rolige omgivelser og stadig ønsker have et stort udbyd af restauranter og butikker tæt på.

I byens centrum er der nemlig et væld af hyggelige gågader med butikker, spændende restauranter og cafeer, der serverer klassisk, spansk tapas, sangria og spanske delikatesser. Den hyggelige strandpromenade indbyder til hyggelige spadsereture langs stranden eller ind til nabobyen Playa de las Americas, der ligger en hyggelig gåturs afstand derfra.

Stranden i Los Cristianos er lang og indbydende, og er godt beskyttet og børnevenlig, så her kan vandhunde og småfolk boltre sig, som de lyster, ligesom der er rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Fra havnen arrangeres der desuden dagligt forskellige udflugter, blandt andet kan man komme på hajfiskeriture og sejlture. Flere gange om dagen sejler den store færge også over til naboøen La Gomera, som også er en del af de Kanariske øer. Her kan man nemt tage en dagstur og udforske naboøen.

Vejret de kommende dage: Tenerife

TIR
25°
ONS
22°
TOR
22°
FRE
22°
L�R
22°
S�N
22°
MAN
21°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro