Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Tenerife

Tenerife er den største og flotteste af de Kanariske øer. Beliggenheden ude i Atlanterhavet ud for Vestafrika og Sahara gør, at klimaet er mildt og sommerligt året rundt – aldrig hverken for varmt eller for koldt. Man siger også, at Tenerife har “evigt forår”. Øens næsten altid skønne vejr gør, at det er et meget besøgt rejsemål, og danskerne er vilde med Tenerife – især i vintermånederne, hvor kulden tager til i Danmark, valfarter mange til solrige Tenerife.

Midt på øen knejser Spaniens højeste bjerg – den 3717 meter høje vulkan, Teide. Nord for bjerget er det grønt og frodigt og sydpå er det goldt og tørt. På Tenerife venter der masser af skønne naturoplevelser som f.eks. Las Cañadas del Teide – verdens største vulkankrater, hvor ni vulkaner er dækket af størknet lava og vulkansk glas. Eller oplev den isolerede Masca dal med idyl og frodighed til overflod. Gå heller ikke glip af en pulserende storby oplevelse i hovedstaden Santa Cruz, som byder på såvel shopping som skønne kulinariske oplevelser eller en tur til universitetsbyen La Laguna – en af de kanariske øers ældste byer.

Det er også svært at komme uden om den kendte Loro Parque i Puerto de la Cruz, en unik kombination af dyreshows, zoologisk have og prægtig eksotisk park. Loro Parque er flere gange kåret som en af verdens bedste attraktionsparker. Både på syd- og nordkysten er der flere fine strande – de fleste afskærmet med bølgebrydere.

Øen veksler mellem frodig, grøn natur til vilde bjergområder og områder med lækre grøntsager og tropiske frugter, som papaya, mango, frisk ananas og bananer. Her kan du være heldig at se jakaranda-træets og det smukke, syrenfarvede blomster.

Costa Adeje er et af Tenerifes nyeste hotelområder og er det mest moderne og eksklusive turistområde på den sydlige del af øen. Siden turismens start i Playa de las Americas og Los Cristinos i starten af halvfjerserne er der løbende kommet nye zoner og i dag er alle områderne vokset sammen til et sammenhængende turistområde. Golde lavamarker er forvandlet til et eldorado af hoteller, shoppingcentre, flotte gader og veje med blomster og palmer og ikke mindst flere strande langs den flere kilometer lange strandpromenade. I Costa Adeje området er det mest fredelige og her ligger de fleste af øens eksklusive hoteller, og også butikker og restauranter holder en højere standard end de fleste andre steder. Der er 3 meget fine strande i området, Playa Fañabe er den største og mest børnevenlige, Playa del Duque regnes for at være den centrale hovedstrand og Playa la Pinta er den mindste og den der er bedst beskyttet mod bølger.

Golf del Sur er et stort turistområde ganske tæt på lufthavnen. Området er præget af nyere hoteller som ofte er bygget som lave rækkehuse eller bungalows med gode og luftige grønne omgivelser. Golf del Sur er opkaldt efter golfbanen af samme navn og turistområdet, og endnu en golfbane, er vokset op omkring denne og den hyggelige marina. Marinaen er et populært mål for spadsereturen hvor nyde lystbådemiljøet og synet af de mange store lystyachts. Lige ved siden af Golf del Sur området ligger den lille fiskerby Los Abricos, en typisk kanarisk by med flere små hyggelige restauranter. Selvom Golf del Sur er præget af de to golfbaner er det ikke kun velegnet til golfspillere men i høj grad også et sted for dem der ønsker åbne og grønne områder og et sted med et mindre hektisk atmosfære. OBS: placeringen tæt ved lufthavnen gør at der i perioder må påregnes støj fra startende og landende fly.

Los Cristianos var oprindeligt et lille fiskeleje og havneby for skibstrafikken over til naboøen La Gomera. I dag har byen stadig bevaret noget af sin oprindelige idyl og er samtidigt blevet en del af det store sammenhængende turistområde som strækker sig over hele sydkysten. I byen centrum er der hyggelige gågader med butikker, spændende restauranter og cafeer. Den hyggelige strandpromenade indbyder til hyggelige spadsereture langs stranden eller ind til nabobyen Playa de las Americas. Stranden i Los og den lange indbydende strand er godt beskyttet og børnevenlig.  Fra havnen arrangeres dagligt forskellige udflugter – bl.a. hajfiskeri ture – og flere gange om dagen sejler den store færge over til naboøen La Gomera.

Playa de las Americas er det største og ældste turistområde på Tenerife. Indtil slutningen af tresserne var her kun golde lavamarker og klipper, men i dag er det en eksotisk oase fyldt med palmer, blomster og grønne græsplæner. Kun ½ time fra lufthavnen og beliggende på Tenerifes allersydligste spids byder Playa de la Americas i dag på en overflod af hoteller, forretninger, restauranter, cafeer og forlystelser. Sammenholdt med en stribe gode strande, golfbaner og et pulserende natteliv har du her en cocktail så der er noget for enhver smag. Den kilometerlange strandpromenade, som går helt ind til nabobyen Los Cristianos, indbyder til hyggelige slentreture og lige udenfor byen er der flere af Tenerifes størst attraktionsparker, bl.a. den kendte Siam Park som et kæmpestort og meget flot anlagt vandland. Lidt længere udenfor byen, et lille stykke oppe i bjergene, finder du områdets to lokale fredfyldte småbyer, Adeje og Arona, hvor man pludselig er langt væk fra turismen og tæt på noget ægte Tenerife-lokalkolorit.

Puerto de la Cruz er Tenerifes 3. største by, beliggende på Tenerifes frodige og vidunderligt smukke nordside. Puerto de la Cruz er en “rigtig” by med et skønt mix af turisme og lokalkolorit, og var det første sted på Tenerife som fik turisme. Byen er næsten omkranset af store bananplantager og overalt mødes du af en overdådig frodighed og et væld af blomster og eksotiske planter. Området er stærk kuperet og øverst oppe ligger bydelen La Paz, et fladt og fredeligt plateau med nogle af byens bedste hoteller. Nede ved havet ligger centrum og den gamle del af byen med gågader, og en flot lang promenade langs havet. Der er også her du finder et af verdens største og flotteste havswimmingpoolanlæg – Costa Martianez.  Byens centrale plads, Plaza Charco, er byens hjerte og her finder du et væld af restauranter og ude-serveringer og specielt om aftenen hersker her en helt særlig stemning. Længst ude mod vest ligger byens nyeste og længste strand Playa Jardin som regnes for at være en af øens smukkeste strande. Herude finder du også Tenerifes største turistattraktion, den berømte Loro Parque, som flere gange er kåret som en af verdens største attraktionsparker.

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro