Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Tenerife

Find din rejse her

Tenerife er den største og flotteste af de Kanariske øer. Beliggenheden i Atlanterhavet ud for Vestafrika og Sahara gør, at klimaet er mildt og sommerligt året rundt – aldrig hverken for varmt eller for koldt. Det siges også, at Tenerife har “evigt forår”. Øens næsten konstante skønne vejr gør den til et meget besøgt rejsemål, og danskerne er vilde med Tenerife – især i vintermånederne, hvor kulden tager til herhjemme.

Midt på øen knejser Spaniens højeste bjerg – den 3717 meter høje vulkan, Teide. Nord for bjerget er naturen grøn og frodig, og sydpå er det goldt og tørt. På Tenerife venter der masser af skønne naturoplevelser som f.eks. Las Cañadas del Teide – verdens største vulkankrater, hvor ni vulkaner er dækket af størknet lava og vulkansk glas. Du kan også opleve den isolerede Masca dal med idyl og frodighed til overflod. Gå heller ikke glip af en pulserende storbyoplevelse i hovedstaden Santa Cruz, som byder på såvel shopping som skønne kulinariske oplevelser eller en tur til universitetsbyen La Laguna – en af de kanariske øers ældste byer.

På Tenerife er det også svært at komme uden om den kendte Loro Parque i Puerto de la Cruz, en unik kombination af dyreshows, zoologisk have og prægtig eksotisk park. Loro Parque er flere gange kåret som en af verdens bedste attraktionsparker. På både syd- og nordkysten er der flere fine strande – de fleste afskærmet med bølgebrydere.

Øen veksler fra frodig, grøn natur til vilde bjergområder og områder med lækre grøntsager og tropiske frugter, som papaya, mango, frisk ananas og bananer. Her kan du være heldig at se jakaranda-træets og det smukke, syrenfarvede blomster.

Rigtig god ferie!

Costa Adeje er et af Tenerifes nyeste hotelområder og er det mest moderne og eksklusive turistområde på den sydlige del af øen. Siden turismens start i Playa de las Americas og Los Cristinos i starten af halvfjerserne er der løbende kommet nye zoner og i dag er alle områderne vokset sammen til et sammenhængende turistområde. Golde lavamarker er forvandlet til et eldorado af hoteller, shoppingcentre, flotte gader og veje med blomster og palmer og ikke mindst flere strande langs den flere kilometer lange strandpromenade. I Costa Adeje området er det mest fredelige og her ligger de fleste af øens eksklusive hoteller, og også butikker og restauranter holder en højere standard end de fleste andre steder. Der er 3 meget fine strande i området, Playa Fañabe er den største og mest børnevenlige, Playa del Duque regnes for at være den centrale hovedstrand og Playa la Pinta er den mindste og den der er bedst beskyttet mod bølger.

Golf del Sur er et stort turistområde på Tenerife, beliggende ganske tæt på lufthavnen. Området er præget af en del nyere hoteller, som ofte er bygget som lave rækkehuse eller bungalows med gode og luftige grønne, omgivelser. Golf del Sur er opkaldt efter golfbanen af samme navn, som er de professionelles golfbane, der har lagt græs til mange goldturneringer gennem årene.

Marinaen er et populært mål i byen, og her kan man kan nyde lystbådemiljøet og synet af de mange store lystyachts. Lige ved siden af Golf del Sur området, ligger den lille fiskerby, Los Abricos, en typisk kanarisk by med flere små hyggelige restauranter. Selvom Golf del Sur er præget af golfbaner, er byen ikke kun velegnet til golfspillere, men i ligeså høj grad for dem, der ønsker åbne og grønne områder og en mindre hektisk atmosfære.
OBS: Placeringen tæt ved lufthavnen gør, at der i perioder må påregnes støj fra startende og landende fly.

Los Cristianos var oprindeligt et lille fiskeleje og havneby for skibstrafikken over til naboøen, La Gomera. I dag har byen stadig bevaret noget af sin oprindelige idyl, og er samtidigt blevet en del af det store sammenhængende turistområde, som strækker sig over hele sydkysten. Los Cristianos er det perfekte sted for dig, der ynder at bo i mere rolige omgivelser og stadig ønsker have et stort udbyd af restauranter og butikker tæt på.

I byens centrum findes et væld af hyggelige gågader med butikker, spændende restauranter og cafeer, der serverer klassisk, spansk tapas, sangria og spanske delikatesser. Den hyggelige strandpromenade indbyder til hyggelige spadsereture langs stranden eller ind til nabobyen, Playa de las Americas.

 

Playa de las Americas er det største og ældste turistområde på Tenerife. Indtil slutningen af 1960’erne var her kun golde lavamarker og klipper, men i dag er byen en eksotisk oase fyldt med palmer, blomster og grønne græsplæner. Playa de las Americas ligger kun en ½ time fra lufthavnen, og er beliggende på Tenerifes allersydligste spids. Playa de la Americas byder i dag på en overflod af hoteller, forretninger, restauranter, cafeer og forlystelser. Området er også blevet populært blandt unge de seneste år, da det er det sted på Tenerife, der har det største udvalg af barer og diskoteker.
Sammenholdt med en stribe gode strande, golfbaner og et pulserende natteliv, har du her en god cocktail og noget for enhver smag, så ferien kan sammensættes efter dit ønske. Den kilometerlange strandpromenade, som går helt ind til nabobyen, Los Cristianos, indbyder til hyggelige slentreture. Lige uden for byen findes flere af Tenerifes størst attraktionsparker, bl.a. den kendte Siam Park, som er et kæmpestort og meget flot anlagt vandland. Lidt længere udenfor byen, et lille stykke oppe i bjergene, finder du områdets 2 lokale fredfyldte småbyer, Adeje og Arona, hvor man pludselig er langt væk fra turismen og tæt på det helt ægte Tenerife.

Puerto de la Cruz er Tenerifes tredje største by, beliggende på øens frodige og vidunderligt smukke nordside. Puerto de la Cruz er en “rigtig” by med et skønt mix af turisme og lokalkolorit, og var det første sted på Tenerife som fik turisme. Byen er næsten omkranset af store bananplantager, og overalt møder du en overdådig frodighed samt et væld af blomster og eksotiske planter. Området er stærk kuperet og øverst oppe ligger bydelen, La Paz, som er et fladt og fredeligt plateau med nogle af byens bedste hoteller.

Nede ved havet ligger centrum og den gamle del af byen med gågader samt en flot, lang promenade langs havet. Der er også her du finder et af verdens største og flotteste havswimmingpool-anlæg, Costa Martianez. Den centrale plads, Plaza Charco, er byens hjerte, og her finder du et væld af restauranter med en helt særlig stemning. Længst mod vest ligger byens nyeste og længste strand, Playa Jardin, som regnes for at være en af øens smukkeste strande. Herude finder du også Tenerifes største turistattraktion, den berømte Loro Parque, som flere gange er kåret som en af verdens største attraktionsparker.

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro