Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Phuket

Find din rejse her

Phuket er Thailands næstestørste ø, og den byder på alt godt på ferien. Her finder du blandt andet mange fine strande, lige fra de livlige og mere kendte af slagsen, såsom Patong Beach, Kata Beach og Karon Beach, til de mindre og mere uberørte strande rundt om på øen. I Phuket By finder du det autentiske Thailand med et miks af butikker, gadekøkkener, administrationsbygninger og thailandsk hverdagsliv. I Patong By er der et shoppingcenter, et hav af restauranter, barer, cafeer samt natklubber. De mange spise- og shoppingmuligheder strækker sig i dag videre ud til Kata og Karon.

På Phuket finder du også smukke gummitræsplantager og anden jordbrug, og mange af bakketoppene byder på unikke udsigter over øen og havet. Fra Phuket er der tilmed fantastiske udflugts- og oplevelsesmuligheder. Tag f.eks. på bådtur ud til de små øer og prøv snorkling, se James Bond Island, tag på tur i hav-kajak, oplev Phi Phi Island på en endagsudflugt eller prøv en af de mange vandsportsaktiviteter, øen kan prale af. Hvad gælder hoteller, er her mange forskellige at vælge imellem, og dine ønsker kan helt sikkert imødekommes.

Rigtig god ferie!

Khao Lak er beliggende på fastlåndet nord for Phuket, og byder på strandområder med gyldne sandstande og glinsende, blåt vand. Her findes en særlig ro, imod sætning til mange af de større byer i Thailand, og stedet er derfor perfekt til den afslappende ferie. Mange af hotellerne i området er placeret ud til strandene, og her er desuden mange, hyggelige restauranter at finde. Fra Khao Lak er der dagligt flere afgange med lokalbusser til Phuket, og turen tager omkring 1,5 time.

Ønsker du afslapning, sol, smukke strande og autentisk thailandsk stemning, er Khao Lak et rigtig godt bud.

Phuket er Thailands næst største ø, og her finder du mange fine strande. I Phuket By finder du det autentiske Thailand med et miks af butikker, gadekøkkener, administrationsbygninger og thailandsk hverdagsliv. Phuket byder desuden på gummitræs-plantager og anden jordbrug, og fra mange af bakketoppene er der flotte udsigter over øen og havet. På øen er der gode muligheder for spændende oplevelser: Tag f.eks. på bådtur ud til de små øer, når der skal snorkles, se James Bond Island, tag på tur i hav-kajak, oplev Phi Phi Island på en endagsudflugt eller prøv en af de mange vandsports-aktiviteter. Hvad gælder hoteller, er der mange forskellige at vælge imellem, og dine ønsker kan helt sikkert imødekommes.

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro