Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Marokko

Find din rejse her
marokkobillede

Marokko er beliggende i den nordvestlige del Afrika. Landet byder på kilometerlange strande, farverige basarer, storslået arkitektur og smukke bjerge.

Marokko er præget af både afrikansk, arabisk og fransk kultur. Landet byder på både moderne badebyer med trendy hoteller samt ældre, eksotiske byer med eventyrstemning. Marokko er desuden et bjergrigt land, og langs næsten hele landet findes de flotte Atlasbjerge.

Antallet af turister i Marokko er stigende. Landets lange kystlinjer samt byernes kultur og internationale køkken, tiltrækker folk fra såvel øst som vest. Her kan du opleve lidt af det hele.

Næsten alle marokkanere er “berbere”, som er en betegnelse der stammer helt tilbage fra dengang romerne var tilstede i landet. Arabisk er landets officielle sprog, og langt de fleste marokkanere er muslimer.

Vores hoteller:

Er du til badeferier, bør du besøge vores rejsemål Agadir, som byder på gode hoteller for både par og børnefamilier – Se hotellerne her!

I storbyen Marrakech kan du gå på opdagelse i de hyggelige gader med spændende basarer, butikker og caféer – Se hotellerne her!

Rigtig god ferie!

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro