Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Playa del Palma

Playa del Palma er det perfekte rejsemål for dig, der gerne vil bo nærmest direkte på stranden, men samtidig være tæt på Mallorcas hovedby, Palma de Mallorca, der kun ligger omkring 10 km. væk. Her kan man nemt komme til, hvis man ønsker at opleve Palma og derved kombinere strand og badeferien med lidt kulturelt. Området skulle efter sigende have nogle af de allerbedste strande i hele Palmabugten, så hvis man er den helt store strandløve, er Playa del Palma et helt suverænt område at holde ferie.

Playa del Palma er mest kendt for sin lange strandpromenade der har et stort udbud af butikker, restauranter og isbarer. På kystvejen ind mod Palma, finder du blandt andet Ciudad Jardin, der er kendt for at have rigtig gode fiskerestauranter, som helt klart er værd at afprøve, hvis man er til den slags.

I højsæsonen er byen præget af et noget mere hektisk natteliv, så hvis du er til den slags, er Playa del Palma det essentielle feriested for dig, hvor kombinationen af afslapning og fest og farver. Playa del Palma er desuden et godt udgangspunkt, hvis man vil udforske mere af øen, hvortil man kan leje en bil og køre rundt selv.

Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
26°
ONS
27°
TOR
28°
FRE
28°
L�R
29°
S�N
28°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro