Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Palma Nova

Palma Nova er i sommerperioden kendt for sit livlige natteliv, og i højsæsonen fra juni til august valfarter festglade unge mennesker fra hele Europa til det festlige og livlige natteliv, byen tilbyder. Her er fest, farver og sjov i særdeleshed i højsædet, og når de mange unge er samlet, emmer det af liv og glade dage i byen, hvor stemningen er helt speciel.

I foråret og efteråret er Palma Nova’s publikum et noget andet, her er det nemlig et vældig populært rejsemål for det lidt ældre segment, der kommer for at nyde byens fine strandpromenade, der breder sig over tre bugter midt i centrum af Palma Nova. Gågaden byder på ude-serveringer med godt gang i gaden, hyggelige caféer og restauranter med havudsigt, der blandt andetserverer mallorcinske specialiteter, så man har rig mulighed for at afprøve lokalt mad.

Palma Nova ligger kun omkring 15. km fra Palma de Mallorca, som er øens hovedby og som nemt kan besøges, hvis man ønsker at udforske flere dele af Mallorca, eller blot ønsker at krydre sin afslapningsferie med et besøg i en lidt større by.

I Palma Nova finder du desuden førsteklasses golfbaner og gode vandrestier, så er du til udendørs aktiviteter af den lidt mere aktive type, er der også rig mulighed for det – her er lidt for enhver smag.

Rigitg god ferie.

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
28°
ONS
27°
TOR
28°
FRE
28°
L�R
29°
S�N
28°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro