Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Cala d’Or

Cala d´Or betyder ’den gyldne bugt’ og ligger på Mallorcas østkyst, ca. 65. km. øst for Palma. Byen er en lidt mere eksklusiv og rolig ferieby, som består af fem mindre strande. Hvidkalkede, lave huse omgiver og gør byen smuk, og er med til at give den et eksklusivt islæt.

Strandene ligger dybt inde i nogle små, skønne bugter med klipper til begge sider og fine sandstrande, som spanierne kalder “calas”. Her emmer det af romantik. Vandet er krystalklart og perfekt til snorkling, og indbyder til lange, skønne svømmeture og byder desuden på en del forskellige vandaktiviteter. På strandene er sandet fint, og vandet er lavt og børnevenligt.

Byens hyggelige centrum indbyder til slentreture ved aftentid, og ved marinaen findes hyggelige restauranter af høj standard, med især lækre fiske- og skaldyrsrestauranter, hvor du kan nyde en dejlig middag samtidig med, du kigger på sejlbåde og luksusyachter som ligger til i havnen eller sejler på havet.

Hvis du er mere til udflugter, er der også rig mulighed for det, blandt andet for dig, der elsker skøn natur og vandring ved at se naturreservatet Cala Mondrago, der ligger ved den sydlige del af Cala d´Or. Man kan komme hertil med bus eller båd, og det er et ikke så turistet område, hvor der kan nydes en middag i fred og ro ved havet.

På Mallorca er der også mulighed for at udforske øen på egen hånd, ved eksempelvis at leje en bil en dag og køre rundt. Her er det blandt andet en mulighed for at Sant Salvador, et kloster der ligger med den fineste panoramaudsigt over øen, som kan beundres i evigheder. Eller hvorfor ikke besøge en af Mallorcas allerfineste strande, , Til Es Trenc, der kun ligger ca. 40 minutters kørsel i bil fra Cala d´Or. En god mulighed for at se mere af Mallorca.

Rigtig god tur!

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
28°
ONS
27°
TOR
28°
FRE
28°
L�R
29°
S�N
28°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro