Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Alcudiabugten

Alcudia, som ligger på den nordøstlige del af Mallorca, er det perfekte rejsemål for dig, der er til skønne, børnevenlige sandstrande, hvor kridhvidt sand og azurblåt hav er i fokus, og til dig, der er til gode udflugtsmulighede. Det er et sandt ferieparadis for alle aldersgrupper og rejsetyper, hvad end du er ung, ældre, på familieferie eller rejser med vennerne. Dog egner området sig særdeles godt til børnefamilier.

Den 14 kilometer lange, lavvandede sandstrand gør både Alcudia til et strandparadis og et børnefamiliernes favoritrejsemål, grundet de lavvandede strande, er det perfekt sted for legesyge børn – eller barnlige sjæle. Alcudia er de seneste år blevet et mere og mere populært feriemål.

Alcudia består af tre dele, hvor den oprindelige landsby, Alcudia ligger et par km. væk fra kysten. Byen er omkranset af en bymur, fra hvor man kan nyde den skønne udsigt over Tramutana bjergene. Landsbyen har to gange ugentligt et kendt marked, hvor et væld af blandede, lokale lækkerier kan købes.

Langs havnepromenaden i Puerto de Alcudia findes et rigt udvalg af restauranter, butikker og barer. Og et par kilometer inde i landet ligger den gamle, oprindelige by, der blev grundlagt 123 år f. Kr.

Ca. 10 km. fra Alcudia ligger Ca´n Picafort, en charmerende, lille by med fine sandstrande og en strandpromenade, hvor hovedgaden Paseo Colon er et populært sted til shopping, både for de lokale spaniere, men i særdeleshed også for turister. Havet og strandpromenaden ligger tæt med barer og restauranter og ikke langt derfra, er gamle villakvarterer, hvor hotellerne bærer præg af at være mere enkle, ældre og charmerende. På modsatte side ligger skyder nye og mere luksuriøse hoteller på, og man kan let komme til Alcudia med enten bus eller taxa, hvis man da ikke ønsker at gå langs strandvejen, som er en fin og dejlig tur.

Vejret de kommende dage: Mallorca

FRE
31°
L�R
28°
S�N
28°
MAN
27°
TIR
27°
ONS
27°
TOR
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro