Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Alcudiabugten

Alcudia, som ligger på den nordøstlige del af Mallorca, er det perfekte rejsemål for dig, der er til skønne, børnevenlige sandstrande, hvor kridhvidt sand og azurblåt hav er i fokus. Det er et sandt ferieparadis for alle aldersgrupper og rejsetyper, om du er ung, ældre, på familieferie eller rejser med vennerne.

Den 14 kilometer lange, lavvandede sandstrand gør både Alcudia til et strandparadis og et børnefamiliernes favoritrejsemål, grundet de lavvandede strande. Alcudia består af tre dele, hvor den oprindelige landsby, Alcudia, ligger et par km. væk fra kysten. Byen er omkranset af en bymur, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt over Tramutana-bjergene.

Langs havnepromenaden i Puerto de Alcudia findes et rigt udvalg af restauranter, butikker og barer. Og et par kilometer inde i landet ligger den gamle, oprindelige by, der blev grundlagt 123 år f. Kr.

Ca. 10 km. fra Alcudia ligger Ca´n Picafort, en charmerende, lille by med fine sandstrande og en strandpromenade, hvor hovedgaden, Paseo Colon, er et populært sted til shopping, både for de lokale spaniere, men i særdeleshed også for turister.

Vejret de kommende dage: Mallorca

MAN
14°
TIR
16°
ONS
16°
TOR
15°
FRE
15°
L�R
16°
S�N
16°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro