Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Alcudiabugten

Alcudia, som ligger på den nordøstlige del af Mallorca, er det perfekte rejsemål for dig, der er til skønne, børnevenlige sandstrande, hvor kridhvidt sand og azurblåt hav er i fokus. Det er et sandt ferieparadis for alle aldersgrupper og rejsetyper, om du er ung, ældre, på familieferie eller rejser med vennerne.

Den 14 kilometer lange, lavvandede sandstrand gør både Alcudia til et strandparadis og et børnefamiliernes favoritrejsemål, grundet de lavvandede strande. Alcudia består af tre dele, hvor den oprindelige landsby, Alcudia, ligger et par km. væk fra kysten. Byen er omkranset af en bymur, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt over Tramutana-bjergene.

Langs havnepromenaden i Puerto de Alcudia findes et rigt udvalg af restauranter, butikker og barer. Og et par kilometer inde i landet ligger den gamle, oprindelige by, der blev grundlagt 123 år f. Kr.

Ca. 10 km. fra Alcudia ligger Ca´n Picafort, en charmerende, lille by med fine sandstrande og en strandpromenade, hvor hovedgaden, Paseo Colon, er et populært sted til shopping, både for de lokale spaniere, men i særdeleshed også for turister.

Vejret de kommende dage: Mallorca

MAN
26°
TIR
31°
ONS
32°
TOR
32°
FRE
29°
L�R
28°
S�N
29°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro