Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Mallorca

Besøg Middelhavets smukke perle, Mallorca.
Øen er den største i den spanske øgruppe Balearerne, beliggende i det vestlige Middelhav, og byder på alt hvad man kan ønske sig af et godt rejsemål.

Tidligere var Mallorca måske mest kendt for sine “grisefester”, men øen har i mange år arbejdet på at ændre sit ry, hvilket i den grad er lykkedes! Dette skyldes til dels, at øens primære næringsvej er turisme, som de seneste år har fået genetableret øens ry. Nu er Mallorca blevet en fantastisk feriedestination for alle – både børnefamilier, par, grupper og unge. Øen er altså med rette blevet et af de mest populære rejsemål i Europa – og i særdeleshed også et af danskernes foretrukne feriesteder. Mange turister vender endda tilbage til denne smukke middelhavsperle.

Den smukke, spanske ferieø er på størrelse med Bornholm og Fyn tilsammen, og tilbyder noget for enhver smag. Her er børnevenlige sandstrande i Alcudia, samt bugter med små sandstrande og turkisblåt hav. På Mallorca finder man faktisk nogle af de bedste badestrande i Europa, og de er naturligvis alle udstyret med med blå flag. Her er romantiske badebugter i Cala d’Or, den pulserende storby i Palma, autentiske tapasbarer i Port de Pollensa og et spændende natteliv i Palma Nova.

Øen byder desuden på en bjergtagende natur, så man let kan kombinere badeferien med naturen. Oplev eksempelvis Tramuntana, der er en cirka 15 km. bred bjergkæde, og som har sit højeste punkt på over 1.400 meter, med hele 11 toppe. Bjergkæden er beliggende på vestsiden af øen. Her findes også historiske seværdigheder og golfbaner i verdensklasse. I det milde, solrige klima stortrives både unge og gamle, børn og voksne. Find netop det område på Mallorca, der passer bedst til dig og dine behov, eller kombinér flere områder og få den ferie, du ønsker.

Rigtig god ferie!

Alcudia, som ligger på den nordøstlige del af Mallorca, er det perfekte rejsemål for dig, der er til skønne, børnevenlige sandstrande, hvor kridhvidt sand og azurblåt hav er i fokus. Det er et sandt ferieparadis for alle aldersgrupper og rejsetyper, om du er ung, ældre, på familieferie eller rejser med vennerne.

Den 14 kilometer lange, lavvandede sandstrand gør både Alcudia til et strandparadis og et børnefamiliernes favoritrejsemål, grundet de lavvandede strande. Alcudia består af tre dele, hvor den oprindelige landsby, Alcudia, ligger et par km. væk fra kysten. Byen er omkranset af en bymur, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt over Tramutana-bjergene.

Langs havnepromenaden i Puerto de Alcudia findes et rigt udvalg af restauranter, butikker og barer. Og et par kilometer inde i landet ligger den gamle, oprindelige by, der blev grundlagt 123 år f. Kr.

Ca. 10 km. fra Alcudia ligger Ca´n Picafort, en charmerende, lille by med fine sandstrande og en strandpromenade, hvor hovedgaden, Paseo Colon, er et populært sted til shopping, både for de lokale spaniere, men i særdeleshed også for turister.

Cala d´Or betyder ’den gyldne bugt’ og ligger på Mallorcas østkyst, ca. 65. km. øst for Palma. Byen er en eksklusiv og rolig ferieby, som består af fem mindre strande samt hvidkalkede, lave huse som omgiver byen, og er med til at give den et eksklusivt udtryk.

Strandene ligger dybt inde i små, skønne bugter med klipper til begge sider. Vandet er krystalklart, perfekt til snorkling, og indbyder til lange, skønne svømmeture. På strandene er sandet fint, og vandet er lavt og børnevenligt.

Byens hyggelige centrum indbyder til slentreture ved aftentid, og ved marinaen findes skønne restauranter af høj standard, med især lækre fiske- og skaldyrsretter, som kan nydes med udsigt til luksusyachter, som ligger til i havnen eller sejler på havet.

Hvis du er til udflugter, er her også rig mulighed for. Du kan blandt andet se naturreservatet, Cala Mondrago, der ligger ved den sydlige del af Cala d´Or. Man kan komme hertil med bus eller båd, og området er ikke så turistet.

Cala Mayor er et dejligt ferieområde beliggende blot 5 km fra Mallorcas hovedstad, Palma. Byen har en skøn atmosfære med hyggelige tapasbarer, fortovscaféer og butikker. Med den centrale beliggenhed og de fantastiske strande, er Cala Mayor det perfekte sted for dig, der ønsker at bo i rolige omgivelser ved stranden, samtidig med at have byen og det pulserende liv indenfor kort rækkevidde.

På østkysten af Mallorca finder du den lille perle – Cala Millor. Op langs kysten ligger der flere små pittoreske bugte, hvor du finder små hyggelige byer med lokale restauranter samt naturskønne strande godt skjult i de smukke omgivelser. Cala Millor er en af de største byer på østkysten med op imod 6500 indbyggere. Her finder du et godt udvalg af restauranter og shopping muligheder, og i byen kan du tage på oplevelser på egen hånd, enten på cykel eller i bil. Byen har en hyggelig gågade der ligger parallelt med den dejlige strandpromenade.

Can Pastilla er beliggende ca. 10 km øst for Palma by, og er et lækkert ferieparadis med skønne strande. Her har du det hele tæt på, da området byder på et hav af restauranter, barer, caféer samt et pulserende natteliv. Der er desuden rig mulighed for aktiviteter i området, som f.eks. vandsportsaktiviteter som windsurfing og jetski, eller den store 18-huls golfbane for golf-entusiaster.

Can Picafort er et hyggeligt ferieområde beliggende ca. 10 km fra byen, Alcudia. I Can Picafort færdes folk specielt på den fine strandpromenade, som byder på både restauranter, caféer, barer og butikker. Byens havn er med til at give stedet karakter, og er bestemt også et besøg værd. Stemningen i byen er afslappet og hyggelig, og her støder du både på lokale fra hele Europa samt lokale.

Paguera er en lille, hyggelig turistby på Mallorca’s sydvestlige kyst. Her finder du en smuk sandstrand, fantastiske bugte og meget mere. Hovedstranden i Paguera er en fin sandstrand med parasoller og solstole, samt et mindre udvalg af restauranter og barer. Vores hotel i Paguera, Hotel Fergus Club Europa, er et dejligt familievenligt hotel med hele 3 pools samt et stort udvalg af gode faciliteter. Du skal vælge Paguera på Mallorca, hvis du vil have smukke omgivelser samt muligheder for at komme ud og opleve den omkring liggende smukke natur. Der er et begrænset udvalg af shopping muligheder i Paguera, men der går dagligt lokal busser til bla. Santa Ponsa samt Andratx, hvor du både har god shopping og gode restauranter.

Palma Nova ligger omkring 15. km fra Palma de Mallorca, som er øens hovedby og som nemt kan besøges, hvis man ønsker at udforske flere dele af Mallorca, eller blot ønsker at krydre sin afslapningsferie med et besøg i en lidt større by. Palma Nova er i sommerperioden kendt for sit livlige natteliv, og i højsæsonen fra juni til august valfarter festglade unge mennesker fra hele Europa til byen. I foråret og efteråret er Palma Nova’s publikum et noget andet, da byen her er et vældig populært rejsemål for det lidt ældre segment, som kommer for at nyde den fine strandpromenade, samt gågaden med hyggelige caféer og restauranter med havudsigt, som blandt andet serverer ægte mallorcinske specialiteter.
I Palma Nova finder du desuden førsteklasses golfbaner og gode vandrestier, så er du til udendørs aktiviteter af den lidt mere aktive type, er der også rig mulighed for det – her er lidt for enhver smag.

Playa del Palma er det perfekte rejsemål for dig, der ønsker at bo lige ved stranden, og samtidig være tæt på Mallorcas hovedby, Palma de Mallorca, som ligger blot 10 km. væk. Hermed kan du nemt kombinere strand og badeferie med lidt kulturelt. Området skulle efter sigende have nogle af de bedste strande i hele Palmabugten, så hvis man er den helt store strandløve, er Playa del Palma et helt suverænt område at holde ferie.

Playa del Palma er mest kendt for sin lange strandpromenade, der har et stort udvalg af butikker, restauranter og isbarer. På kystvejen ind mod Palma, finder du blandt andet Ciudad Jardin, der er kendt for sine rigtig gode fiskerestauranter.

Port d’Andratx er en romantisk havneby, og nogle vil kalde området for eksklusivt. Her vægtes god mad og intim stemning, hvorfor området henvender sig rigtig godt til par. Langs havnefronten findes et stort udvalg af fiske- og skaldyrs restauranter med en fantastisk udsigt over havet. Byen er ikke så turistet som mange andre områder på Mallorca, hvilket højt sandsynligt skyldes, at byen ikke har egen badestrand.

I ly af bjergkæden Serra de Tramuntana, dybt inde i en hyggelig bugt, ligger et af Mallorcas mest charmerende rejsemål, Port de Pollensa. Port de Pollensa er ”en ægte spansk badeby”, og her er tempoet roligt og afslappet. Foran strandpromenadens hyggelige caféer, lyser stranden op med fint, hvidt sand og klart, blåt vand. I den gamle bydel findes autentiske restauranter og små specialbutikker. Området omkring Port de Pollensa er kuperet og byder på vandrestier med smukke udsigter og sjældne fuglearter.
I Port de Pollensa kan du smage veltilberedte, mallorcinske retter eller det lidt mere internationale køkken – valget er dit. Byen byder desuden på et væld af vandsportsmuligheder.

Porto Cristo er en fredelig og smukt beliggende by på Mallorcas østkyst. Byen er oprindeligt en fiskerby, der ligger tæt på en af øens store attraktioner, Dragegrotterne, hvor man blandt andet kan opleve Europas største underjordiske sø. I byens havn ligger bådene tæt placeret – både fiskerbåde, luksusyachter og udflugtsbåde, og her kan du komme på sejltur. Aftenlivet i byen er også skønt, med fokus på god mad samt en afslappet atmosfære. En del af restauranterne har desuden en skøn udsigt over den områdets flotte bugt.
Den lokale strand er 350 meter lang og med fint, gyldent sand og lavt, klart vand. Der er sjældent bølger i vandet, da stranden er placeret inde i bugten, hvilket også gør området ideelt for børnefamilier.

Santa Ponsa, der ligger vest for Palmabugten på Mallorca, er en hyggelig ferieby med en international og moderne atmosfære. Byen er kendt for den langstrakte, brede, hvide og fine sandstrand, hvor der findes forskellige aktiviteter . Her er spækket med udendørscaféer og restauranter, hvor man kan nyde den spanske stemning til fulde.

Hovedbyen, Palma de Mallorca, ligger kun et kvarters kørsel fra Santa Ponsa, og Palma Nova ligger små 5 km. derfra, så mulighederne for en kombinationsferie er stor. Er du til golf, er der også mulighed for at spille golf i nærheden.

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro