Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Mallorca

Middelhavets måske smukkeste perle, Mallorca, byder på både børnevenlige sandstrande i Alcudia, samt små, uforstyrrede bugter med sandstrand og turkisblåt hav. Find din ferie til Mallorca her!

Find din rejse her

Den populære, spanske ferieø er på størrelse med Bornholm og Fyn tilsammen, og her får du virkelig alt, hvad du kan ønske dig som feriegæst.

På Mallorca finder du faktisk nogle af de bedste badestrande i Europa. Øen byder desuden på en bjergtagende natur, der indbyder til at få pulsen op. Oplev eksempelvis Tramuntana, der er en cirka 15 km. bred bjergkæde, og som på sit højeste punkt er over 1.400 meter.

Fra romantiske badebugter i Cala d’Or til autentiske tapasbarer i Port de Pollensa og Palmas pulserende storbyliv – Mallorca har noget for enhver smag.

200 fantastiske strande

Få steder i verden findes et så stort udvalg af badestrande som på Mallorca, hvis smukke kystlinje prydes af mere end 200 af slagsen. De fleste af Mallorcas strande er naturlige og uforstyrrede, mens de største har mange faciliteter såsom livreddere, liggestole og caféer.

I Alcudiabugten finder du de børnevenlige strande, som er flere kilometer lange, og hvor vandet ikke bliver særligt dybt. På sydsiden af Mallorca er der Caribiske tilstande med svajende palmer og turkisblåt hav, og på østkysten kan I ligge uforstyrret mellem klipperne i de små bugter, hvor der nogle steder knapt er plads til to personer.

Oplevelser i Palma

Badeferie eller storbyeventyr – på Mallorca behøver du ikke at vælge. Mallorcas hovedstad, Palma de Mallorca, er rig på kulturskatte og fuld af oplevelser, caféliv og god shopping. Den gamle katedral La Seu er byens stolthed, og kendt for sit helt særlige lys.

Palma de Mallorca er også et godt sted at spise ude. Byen byder på mange skønne restauranter og tapasbarer med atmosfære og stemning, hvor du kan smage det bedste fra Mallorca.

Gå ikke glip af de lokale madmarkeder, der afholdes i stor stil på hele øen. Mercat d’Olivar er et stort, indendørs marked i Palma de Mallorca, og hvor du kan købe ind sammen med de lokale af både frugt og grønt, lokalt producerede vine, fisk, kød, kager, brød, olivenolie og ost.

Mallorca for de aktive

Pak vandreskoene og husk en vandflaske, for Mallorca har mange af tilbud til dem, der gerne vil være aktive på ferien. Blandt vandrere og cyklister er den nordlige side af øen kendt og elsket for sin frodighed, og den naturskønne Tramuntana-bjergkæde er grøn året rundt. Her er masser af markerede vandre- og cykelstier af forskellige sværhedsgrader, og der er intet så skønt som at vandre og cykle mellem appelsinplantager, pinjetræer og mandeltræer.

Sommer eller vinter på Mallorca?

Mallorca er naturligvis travlest om sommeren, når skolernes sommerferie trækker familierne til. Men øen holder sig varm vinteren over, og der er mange fordele ved at rejse til Mallorca i efteråret, om vinteren eller om foråret. Fra oktober til april er der færre turister på strandene, og du kan få det hele lidt mere for dig selv. Øens charmerende hovedstad, Palma de Mallorca, kan blive temmelig hed i sommerens varmeste måneder, men om efteråret kan du nyde den gode shopping og sidde ude om aftenen på de små fortovscaféer. Hos Beach Tours har vi altid gode tilbud på efterårs- og vinterrejser til Mallorca, og vi har hoteller i øens hyggeligste og mest populære badebyer- scroll ned og se dem alle.

Rigtig god ferie!

Alcudia, som ligger på den nordøstlige del af Mallorca, er det perfekte rejsemål for dig, der er til skønne, børnevenlige sandstrande, hvor kridhvidt sand og azurblåt hav er i fokus. Det er et sandt ferieparadis for alle aldersgrupper og rejsetyper, om du er ung, ældre, på familieferie eller rejser med vennerne.

Den 14 kilometer lange, lavvandede sandstrand gør både Alcudia til et strandparadis og et børnefamiliernes favoritrejsemål, grundet de lavvandede strande. Alcudia består af tre dele, hvor den oprindelige landsby, Alcudia, ligger et par km. væk fra kysten. Byen er omkranset af en bymur, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt over Tramutana-bjergene.

 

Cala d´Or betyder ’den gyldne bugt’ og ligger på Mallorcas østkyst, ca. 65. km. øst for Palma. Byen er en eksklusiv og rolig ferieby, som består af fem mindre strande samt hvidkalkede, lave huse som omgiver byen, og er med til at give den et eksklusivt udtryk.

Strandene ligger dybt inde i små, skønne bugter med klipper til begge sider. Vandet er krystalklart, perfekt til snorkling, og indbyder til lange, skønne svømmeture. På strandene er sandet fint, og vandet er lavt og børnevenligt.

Byens hyggelige centrum indbyder til slentreture ved aftentid, og ved marinaen findes skønne restauranter af høj standard, med især lækre fiske- og skaldyrsretter, som kan nydes med udsigt til luksusyachter, som ligger til i havnen eller sejler på havet.

 

Cala Mayor er et dejligt ferieområde beliggende blot 5 km fra Mallorcas hovedstad, Palma. Byen har en skøn atmosfære med hyggelige tapasbarer, fortovscaféer og butikker. Med den centrale beliggenhed og de fantastiske strande, er Cala Mayor det perfekte sted for dig, der ønsker at bo i rolige omgivelser ved stranden, samtidig med at have byen og det pulserende liv indenfor kort rækkevidde.

På østkysten af Mallorca finder du den lille perle – Cala Millor. Op langs kysten ligger der flere små pittoreske bugte, hvor du finder små hyggelige byer med lokale restauranter samt naturskønne strande godt skjult i de smukke omgivelser. Cala Millor er en af de største byer på østkysten med op imod 6500 indbyggere. Her finder du et godt udvalg af restauranter og shopping muligheder, og i byen kan du tage på oplevelser på egen hånd, enten på cykel eller i bil. Byen har en hyggelig gågade der ligger parallelt med den dejlige strandpromenade.

Beskrivelse er på vej…

Can Pastilla er beliggende ca. 10 km øst for Palma by, og er et lækkert ferieparadis med skønne strande. Her har du det hele tæt på, da området byder på et hav af restauranter, barer, caféer samt et pulserende natteliv. Der er desuden rig mulighed for aktiviteter i området, som f.eks. vandsportsaktiviteter som windsurfing og jetski, eller den store 18-huls golfbane for golf-entusiaster.

Can Picafort er et hyggeligt ferieområde beliggende ca. 10 km fra byen, Alcudia. I Can Picafort færdes folk specielt på den fine strandpromenade, som byder på både restauranter, caféer, barer og butikker. Byens havn er med til at give stedet karakter, og er bestemt også et besøg værd. Stemningen i byen er afslappet og hyggelig, og her støder du både på lokale fra hele Europa samt lokale.

Paguera er en lille, hyggelig turistby på Mallorca’s sydvestlige kyst. Her finder du en smuk sandstrand, fantastiske bugte og meget mere. Hovedstranden i Paguera er en fin sandstrand med parasoller og solstole, samt et mindre udvalg af restauranter og barer. Vores hotel i Paguera, Hotel Fergus Club Europa, er et dejligt familievenligt hotel med hele 3 pools samt et stort udvalg af gode faciliteter. Du skal vælge Paguera på Mallorca, hvis du vil have smukke omgivelser samt muligheder for at komme ud og opleve den omkring liggende smukke natur. Der er et begrænset udvalg af shopping muligheder i Paguera, men der går dagligt lokal busser til bla. Santa Ponsa samt Andratx, hvor du både har god shopping og gode restauranter.

Palma Nova ligger omkring 15. km fra Palma de Mallorca, som er øens hovedby og som nemt kan besøges, hvis man ønsker at udforske flere dele af Mallorca, eller blot ønsker at krydre sin afslapningsferie med et besøg i en lidt større by. Palma Nova er i sommerperioden kendt for sit livlige natteliv, og i højsæsonen fra juni til august valfarter festglade unge mennesker fra hele Europa til byen. I foråret og efteråret er Palma Nova’s publikum et noget andet, da byen her er et vældig populært rejsemål for det lidt ældre segment, som kommer for at nyde den fine strandpromenade, samt gågaden med hyggelige caféer og restauranter med havudsigt, som blandt andet serverer ægte mallorcinske specialiteter.

Playa del Palma er det perfekte rejsemål for dig, der ønsker at bo lige ved stranden, og samtidig være tæt på Mallorcas hovedby, Palma de Mallorca, som ligger blot 10 km. væk. Hermed kan du nemt kombinere strand og badeferie med lidt kulturelt. Området skulle efter sigende have nogle af de bedste strande i hele Palmabugten, så hvis man er den helt store strandløve, er Playa del Palma et helt suverænt område at holde ferie.

Playa del Palma er mest kendt for sin lange strandpromenade, der har et stort udvalg af butikker, restauranter og isbarer. På kystvejen ind mod Palma, finder du blandt andet Ciudad Jardin, der er kendt for sine rigtig gode fiskerestauranter.

Port d’Andratx er en romantisk havneby, og nogle vil kalde området for eksklusivt. Her vægtes god mad og intim stemning, hvorfor området henvender sig rigtig godt til par. Langs havnefronten findes et stort udvalg af fiske- og skaldyrs restauranter med en fantastisk udsigt over havet. Byen er ikke så turistet som mange andre områder på Mallorca, hvilket højt sandsynligt skyldes, at byen ikke har egen badestrand.

I ly af bjergkæden Serra de Tramuntana, dybt inde i en hyggelig bugt, ligger et af Mallorcas mest charmerende rejsemål, Port de Pollensa. Port de Pollensa er ”en ægte spansk badeby”, og her er tempoet roligt og afslappet. Foran strandpromenadens hyggelige caféer, lyser stranden op med fint, hvidt sand og klart, blåt vand. I den gamle bydel findes autentiske restauranter og små specialbutikker. Området omkring Port de Pollensa er kuperet og byder på vandrestier med smukke udsigter og sjældne fuglearter.
I Port de Pollensa kan du smage veltilberedte, mallorcinske retter eller det lidt mere internationale køkken – valget er dit. Byen byder desuden på et væld af vandsportsmuligheder.

Porto Cristo er en fredelig og smukt beliggende by på Mallorcas østkyst. Byen er oprindeligt en fiskerby, der ligger tæt på en af øens store attraktioner, Dragegrotterne, hvor man blandt andet kan opleve Europas største underjordiske sø. I byens havn ligger bådene tæt placeret – både fiskerbåde, luksusyachter og udflugtsbåde, og her kan du komme på sejltur. Aftenlivet i byen er også skønt, med fokus på god mad samt en afslappet atmosfære. En del af restauranterne har desuden en skøn udsigt over den områdets flotte bugt.
Den lokale strand er 350 meter lang og med fint, gyldent sand og lavt, klart vand. Der er sjældent bølger i vandet, da stranden er placeret inde i bugten, hvilket også gør området ideelt for børnefamilier.

Santa Ponsa, der ligger vest for Palmabugten på Mallorca, er en hyggelig ferieby med en international og moderne atmosfære. Byen er kendt for den langstrakte, brede, hvide og fine sandstrand, hvor der findes forskellige aktiviteter . Her er spækket med udendørscaféer og restauranter, hvor man kan nyde den spanske stemning til fulde.

Hovedbyen, Palma de Mallorca, ligger kun et kvarters kørsel fra Santa Ponsa, og Palma Nova ligger små 5 km. derfra, så mulighederne for en kombinationsferie er stor. Er du til golf, er der også mulighed for at spille golf i nærheden.

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro