Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Mallorca

Besøg Middelhavets smukke perle, Mallorca.

Øen er den største i den spanske øgruppe Balearerne, der ligger i det vestlige Middelhav og øen byder på alt det, man kan ønske sig af et godt rejsemål.

Tidligere var Mallorca måske mest kendt for sine “grisefester”, men øen har i mange år arbejdet på at ændre ændret sit kendetegn og ry hvilket i den grad er lykkedes! Det skyldes til dels, at øens primære næringsvej er turisme, der de seneste år har fået genetableret øens ry. Nu er blevet Mallorca en fantastisk feriedestination for alle – både børnefamilier, par, grupper og unge. Øen er altså med rette blevet et af de mest populære rejsemål i Europa – og i særdeleshed også et af danskernes foretrukne feriemål. Mange turister vender da også tilbage til denne smukke middelhavs perle.

Den smukke, spanske ferieø, der på størrelse med Bornholm og Fyn tilsammen tilbyder noget for enhver smag. Her er Børnevenlige sandstrande i Alcudia, og bugter med små sandstrande og helt turkisblåt hav. På Mallorca finder man faktisk nogle af de bedste badestrande i Europa, og alle er naturligvis udstyret med med blå flag. Her er romantiske badebugter i Cala d’Or, pulserende storby i Palma, autentiske tapasbarer i Port de Pollensa og hektisk og spændende natteliv i Palma Nova.

Øen byder desuden på en bjergtagende natur, så man kan kombinere badeferien med natur. Oplev eksempelvis Tramuntana, der er en cirka 15 km. bred bjergkæde, som har sit højeste punkt på over 1.400 meter og har hele 11 toppe. Bjergkæden er beliggende på vestsiden af øen. Her findes også historiske seværdigheder og golfbaner i verdensklasse. I det milde, solrige klima stortrives både unge og gamle, børn og voksne. Find det område på Mallorca, der passer bedst til dig og dine behov, eller kombinér flere områder og få den ferie, du ønsker.

Rigtig god ferie!

Alcudia er et ferieparadis for alle aldersgrupper.

Den 14 kilometer lange, lavvandede sandstrand gør både Alcudia til et strandparadis og børnefamiliernes favoritrejsemål.  Langs havnepromenaden i Puerto de Alcudia findes et rigt udvalg af restauranter, butikker og barer. Og et par kilometer inde i landet ligger den gamle, oprindelige by, der blev grundlagt 123 år f. Kr.

Cala d´Or betyder ’den gyldne bugt’ og ligger på Mallorcas østkyst. Denne eksklusive og rolige ferieby består af fem mindre strande. Strandene ligger dybt inde i små bugter med klipper til begge sider. Her emmer det af romantik. Vandet er krystalklart og perfekt til snorkling. På strandene er sandet fint, og vandet er lavt og børnevenligt. Byens hyggelige centrum indbyder til slentreture ved aftentid, og ved marinaen findes hyggelige restauranter af høj standard.

På østkysten af Mallorca finder du denne lille perle – Cala Millor. Op langs kysten ligger der flere små pittoreske bugte, hvor du finder små hyggelige byer med lokale restauranter, naturskønne strande godt skjult i de smukke omgivelser. Cala Millor er en af de største byer på østkysten med op i mod 6500 indbyggere. Her finder du et godt udvalg af restauranter, shopping muligheder samt området indbyder til oplevelser på egen hånd, enten på cykel eller i bil. Byen har en hyggelig gågade der går parallelt med den dejlige strandpromenade.
Hvorfor ikke leje en bil og komme ud og opleve dem spanske gæstfrihed? Byen har en smuk sandstrand på godt 1,8 km, hvor du og familien kan slappe af og bade i det azurblå hav.
Rigtig god ferie!

Paguera er en lille hyggelig turistby på Mallorca’s sydvestlige kyst. Her finder du en smuk sandstrand, fantastiske bugte i nærheden som f.eks Cala Fornells og meget mere. Hovedstranden i Paguera er en fin sandstrand med parasoller og solstole, som kan lejes samt et mindre udvalg af restauranter og barer. Vores hotel i Paguera Hotel Fergus Club Europa er et dejligt familie venligt hotel med hele tre svimming pools samt et stort udvalg af gode faciliteter. Du rejser til Paguera på Mallorca, hvis du vil have smukke omgivelser til din ferie, et godt hotel i høj klasse med god service samt muligheden for at komme ud og opleve den omkring liggende smukke natur. Der er en begrænset udvalg af shopping muligheder i Paguera.
Der går dagligt lokal busser til bla. Santa Ponsa samt Andratx, hvor du både har god shopping og gode restauranter.
Rigtig god ferie!

I højsæsonen fra juni til august valfarter festglade unge fra hele Europa til Palma Novas livlige natteliv. I foråret og efteråret er Palma Nova et populært rejsemål for det lidt ældre publikum, der kommer for at nyde byens fine strandpromenade, hyggelige caféer og førsteklasses golfbaner.

Playa del Palma er det perfekte rejsemål for dig, der gerne vil bo på stranden, men samtidig være tæt på Mallorcas hovedby, Palma de Mallorca. Playa del Palma er mest kendt for sin lange strandpromenade med et stort udbud af butikker, restauranter og isbarer. I højsæsonen er byen præget af et hektisk natteliv.

I ly af bjergkæden Serra de Tramuntana, dybt inde i en bugt, ligger et af Mallorcas mest charmerende rejsemål. For Port de Pollensa er ”en ægte spansk badeby”. Her er tempoet roligt og afslappet. Foran strandpromenadens hyggelige caféer lyser stranden op med fint, hvidt sand og klart, blåt vand. I den gamle bydel findes autentiske restauranter og små specialbutikker.  Området omkring Port de Pollensa er kuperet og byder på vandrestier med smukke udsigter og sjældne fuglearter.

Porto Cristo er en fredelig og smukt beliggende by på Mallorcas østkyst. Byen ligger tæt på en af øens store attraktioner, Dragegrotterne, hvor man bl.a. kan opleve Europas største underjordiske sø. Den lokale strand er 350 meter lang med fint, gyldent sand og lavt, klart vand.

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro