Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Stalis

Du finder Stalis lige uden for Hersonissos og lige før Malia. Hvor du i Hersonissos finder et stort udvalg af barer, natklubber og masser af liv ud på de sene nattetimer, så er Stalis direkte modsat og mere velegnet for børnefamilier. Du har en lang, dejlig sandstrand, der strækker sig langs kysten, og her finder du små, hyggelige familiedrevet hoteller, hvor en del af dem både har pool og ligger om ikke direkte på stranden, så meget tæt på.

Der er et godt udvalg af hyggelige restauranter, små tavarna’er, barer samt shopping og supermarkeder. Stalis er et godt udgangspunkt, hvis du vil ud og opleve Østkreta enten i bil eller på anden måde. Der er ikke langt til små hyggelige byer, flotte natur oplevelser og ikke mindst små farverige bugte og skønne sandstrande.

I Hersonissos finder du et større udvalg af butikker og restauranter samt du har en af områdets største vandparker – Star Beach. Her kan du bolte dig hele dagen i forskellige vand rutsche baner, lazy river eller slappe af på en solstol.

Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Kreta-Heraklion

TIR
29°
ONS
24°
TOR
24°
FRE
24°
L�R
28°
S�N
27°
MAN
27°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro