Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Makry Gialos

Makry Gialos er en af områdets hyggeligste små byer med en lille havnepromenade med gode restauranter, prøv gerne fiskerestauranten Olive Three. Hovedvejen igennem byen fungerer som livs nerven og her finder du et begrænset udvalg af små butikker, supermarkeder samt den lokale slagter og bager ligger også her. Der er hæveautomater langs vejen samt ved havnepromenaden. En lille, smal sandstrand løber langs hele byen og visse steder er sandet erstattet af sten strand. Her finder du både solstole og parasoller og ofte så koster de ikke noget at benytte, hvis du blot køber drikkelse og mad hos de restauranter/barer som ejer stolene. Stranden er utrolig børnevenlig da her er lavvandet og vandet er altid roligt uden de store bølger grundet at byen ligger godt beskyttet samt at om sommeren så kommer vinden ofte fra nord og dermed ligger byen i læ fra de høje bjerge der omkranser byen.

Fra havnen udgår der dagligt et sørøverskib som sejle ud til Koufonisi Island, en smuk ø med ikke mindre end 36 fantastiske strande, krystal klart vand og en smuk natur. En udflugt som skal opleves.

I området omkring Makry Gialos finder du flere små kløfte hvor du kan nyde en afslappende vandretur og er du til de lidt mere udfordrende så findes de også. Der er ikke langt til små hyggelige bugte med fine stranden eller historiske oplevelse. Ca. 40 min fra Makry Gialos finder  du både Ierapetra samt Sitia der er to af områdets største byer. Vi anbefaler at du lejer en bil og kommer ud og ser lidt af hvad området har at tilbyde. Hvorfor ikke køre en tur til den vidunderlige palmestrand Vai som er helt unik for området. Her finder du flere tavernaer hvor du kan købe mad og drikke – disse er dog kun åbne i højsæsonen.

Makry Gialos tager du til hvis du vil have ro, afslapning, god mad og mulighed for at stifte bekendtskab med de lokale og få smukke natur oplevelser i lokalområdet.
Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Kreta-Heraklion

FRE
28°
L�R
28°
S�N
26°
MAN
23°
TIR
22°
ONS
27°
TOR
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro