Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Makry Gialos

Makry Gialos er en lille, hyggelig by med en havnepromenade, som blandt andet byder på gode restauranter. Hovedvejen gennem byen fungerer som livsnerven, og her finder du et begrænset udvalg af små butikker, supermarkeder samt den lokale slagter og bager. Der findes hæveautomater langs vejen ved havnepromenaden. En lille, smal sandstrand løber langs hele byen, og visse steder er sandet erstattet af stenstrand. Her finder du både solstole og parasoller, som ofte er gratis at benytte, hvis du blot køber drikkelse og mad hos de restauranter/barer som ejer stolene. Stranden er utrolig børnevenlig, da her er lavvandet og uden store bølger grundet byens ligger beskyttede beliggenhed.

Fra havnen sejler der dagligt et ud til Koufonisi Island, som er en smuk ø med ikke mindre end 36 fantastiske strande, krystalklart vand og en smuk natur. En udflugt som skal opleves.

I området omkring Makry Gialos findes flere små kløfte, hvor du kan nyde en afslappende vandretur. Ca. 40 minutter fra Makry Gialos finder du både Ierapetra samt Sitia, der er to af områdets største byer. Vi anbefaler, at du lejer en bil og kommer ud og ser lidt af hvad området har at tilbyde. Du kan bl.a. køre en tur til den vidunderlige palmestrand, Vai, som er helt unik for området. Her finder du flere tavernaer, hvor du kan købe mad og drikke – disse er dog kun åbne i højsæsonen.

Makry Gialos er byen for dig, der vil have ro, afslapning, god mad og mulighed for at stifte bekendtskab med de lokale samt få smukke naturoplevelser i lokalområdet.

Vejret de kommende dage: Kreta – Heraklion

S�N
20°
MAN
20°
TIR
22°
ONS
20°
TOR
19°
FRE
21°
L�R
21°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro