Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Ierapetra

Ierapetra er Kreta’s og Europas sydligst beliggende by, og en af områdets største byer. Omkring byen finder du masser af drivhuse, som producerer en stor del af øen grøntsager, og her høstes hele tre gange om året pga klimaet. Kreta er opdelt i tre klima zoner, og den sydlige del af øen har subtropisk klima, hvor temperaturen ofte er nogle grader højere end på den nordlige del, samtidig med at luften er noget meget tør.

Her finder du mange små bugte med vidunderlige strande, og en af områdets flotteste strande er uden sammenligning palmestranden, Vai, som du finder helt ude på den østlige del af Kreta. Vi kan varmt anbefale, at du lejer en bil og kommer ud og oplever det smukke landskab og de karakteristiske bjerge, som sydkysten byder på. Stop f.eks på en lille græsk taverna undervejs, og nyd den lokale mad.
Fra Ierapetra sejler der dagligt både ud til den smukke ø, Chrissi Island, hvor vandet er azurblåt, strandene kridhvide og næsten ligner Caribien. Turen til Chrissi Island er meget populær, og vi kan på det varmeste anbefale den. Husk solcreme og solhat!

Ierapetra er en “rigtig” by med en havnepromenade, hvor cafeér, restauranter og butikker ligger side om side med hinanden, og hvor de lokale drikker Frapé, som er den græske version af iskaffe.

Vejret de kommende dage: Kreta – Heraklion

S�N
23°
MAN
22°
TIR
21°
ONS
21°
TOR
21°
FRE
21°
L�R
20°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro