Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Ierapetra

Ierapetra er Kreta’s og Europas sydligt beliggende by og en af områdets største byer. Omkring byen finder du masser af drivhuse som producerer en stor del af øen grøntsager og de høster hele tre gange om året pga klimaet på sydkysten. Kreta er opdelt i tre klima zoner og den sydlige del af øen har subtropisk klima hvorved at temperaturen ofte er nogle grader højere end på den nordlige del samt luften er noget meget tør.
Du finder mange små bugte hernede med vidunderlige strande og en af områdets flotteste stranden er uden sammenligning palmestranden Vai som du finder helt uden på den østlige del af Kreta. Vi kan varmt anbefale, at du lejer en bil og kommer ud og oplever det smukke landskab og de karakteristiske bjerge som sydkysten byder på. Stop gerne på en lille græsk taverna undervejs og nyd den lokale mad.
Fra Ierapetra går der dagligt både ud til den smukke ø Chrissi Island, hvor vandet er azurblåt, strandene kridhvide og hvor du føler at du er kommet til Caribien. Turen til Chrissi Island er meget populær og vi kan på det varmeste anbefale den. Husk solcreme og solhat!

Ierapetra er en “rigtig” by med en havnepromenade hvor cafeér, restauranter og butikker ligger side om side med hinanden og hvor de lokale sidder og drikker Frapé som er den græske version and iskaffe og snakker om livets gang. Her finder du en del gode butikker til shopping samt gode lokale restauranter hvis du vil ud og opleve det lokale køkken en dag.
Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Kreta-Heraklion

TIR
25°
ONS
26°
TOR
26°
FRE
26°
L�R
27°
S�N
27°
MAN
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro