Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Hersonissos

Kun 25 km øst fra Heraklion finder du Hersonissos. Selve Hersonissos bydel, der ligger ved havet, er travl hele året rundt – halvdelen af alle restauranter, butikker og hoteller holder åbent året rundt, i modsætning til resten af Kreta, hvor de fleste kun er åben i turistsæsonen fra April til Oktober.

Hersonissos består af flere små byer; Anissaras, Old Hersonissso og hovedbydelen Hersonissos. Rundt om ligger de små hyggelige landsbyer, Koutouloufari, Piscopiano, Potamies, Avdou, Gonies og Kera. Snyd ikke dig selv for en tur op i Old Hersonissos, hvor du finder små, ægte, græske tavernaer, som byder på den klassiske “Mezé”, der består af en række forskellige små retter. Alt dette skylles ned med et glas af det lokale vin, og som afslutningen får du naturligvis den klassiske Raki, der er Kretensernes egen brændevin.

Selve Hersonissos er berømt for det livlige natteliv, og her finder du nok øens bedste udvalg af klubber, barer, restauranter og tavernaer, som blandt andet ligger langs havnepromenaden og stranden, hvilket blot gør byturen hyggeligere og flottere.

Cirka fem km. syd for Hersonissos ligger desuden en rigtig god golfbane, så hvis man ønsker, det skal gå lidt mere stille for sig, så er det en god mulighed.

 

 

 

 

Vejret de kommende dage: Kreta – Heraklion

ONS
15°
TOR
12°
FRE
14°
L�R
14°
S�N
16°
MAN
15°
TIR
14°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro