Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Hersonissos

Kun 25 km øst fra Heraklion finder du Hersonissos, et cosmopolitansk centrum for Øst Kreta.

Selve Hersonissos bydel, der ligger ved havet, er travl hele året rundt. Halvdelen af restauranter, butikker og hotellerne er åben året rundt i modsætning til resten af Kreta, hvor de fleste kun er åben i turistsæsonen fra April til Oktober.

Hersonissos består af flere små byer; Anissaras, Old Hersonissso og så hovedbydelen Hersonissos, der ligger ved havnen i Hersonissos. Rundt om ligger de små hyggelige landsbyer Koutouloufari, Piscopiano, Potamies, Avdou, Gonies and Kera. Snyd ikke dig selv for en tur op i Old Hersonissos, hvor du finder små, ægte, græske tavernaer, hvor du skal prøve den klassiske Mezé, der består af en række forskellige små retter, som du får ind på bordet i en lind strøm. Alt dette skylles ned med et glas af det lokale vin og som afslutningen får du naturligvis den klassiske Raki, der er Kretensernes egen brændevin.

Den varierede kystlinje indbyder til en lang række oplevelser og de mange små, hyggelige bugte inviterer dig til en svømmetur i det krystal klare vand og byder på lidt afslapning inden turen går videre.

Selve Hersonissos er berømt for dens livlige natteliv og du finder nok øens aller bedste udvalg her, hvor du blandt andet finder et stort udvalg af klubber, barer, restauranter og tavernaer, og mange af dem ligger langs havnepromenaden og stranden, så det bliver byturen kun hyggeligere og flottere af.

Her finder du masser af muligheder for daglige ture på havet, turen kan blandt andet gå til naboøen Dia eller en af de mange små bugte og fortryllende strande.

Cirka fem km. syd for Hersonissos ligger desuden en rigtig god golfbane, så hvis man ønsker, det skal gå lidt mere stille for sig, så er det en god mulighed.

Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Kreta-Heraklion

FRE
28°
L�R
26°
S�N
26°
MAN
29°
TIR
26°
ONS
26°
TOR
27°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro