Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Agia Pelagia

Agia Pelagia er en hyggelig lille ferieby beliggende godt beskyttet i en smuk lagune, omgivet af den smukke kretensiske natur, der indbyder til lange gåture, afslapning ved stranden eller blot at sidde på en taverna og nyde en græsk salat og et glas Raki, der er den lokale drink, som bedst kan sammenlignes med vores danske snaps.

Da byen ligger beskyttet af de omkringliggende bjerge, er lagunen næsten altid rolig og derfor velegnet til børnefamilier. Du finder mange små hyggelige restauranter, der byder på et væld af små kretensiske og græske retter, alt lige fra den velkendte græske salat, tzatziki, den friterede saganaki ost, pita gyros, souvlaki grill spyd til de forædlede druer, man finder rundt om på øen.

Du har alt ved hånden i Agia Pelagia, lige fra restauranter, barer, supermarked, læge, hæveautomater til souvenirbutikker. Vil du ind til Heraklion, går der daglige afgange med lokale busser. Det er også muligt at tage en taxa og vil koste omkring 35 Euro enkelt vej. Ellers anbefaler vi at du lejer en bil, dette kan du med fordel gøre igennem Auto Europe som BEACH TOURS har et godt samarbejde med. Med en lejebil har du muligheden for at selv bestemme, hvad du vil opleve under din ferie og hvornår. Tag gerne en snak med vores erfarne rejsekonsulenter og få flere tips til, hvad du kan opleve på skønne Kreta.

Vejret de kommende dage: Kreta-Heraklion

FRE
28°
L�R
26°
S�N
26°
MAN
29°
TIR
26°
ONS
26°
TOR
27°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro