Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Agia Pelagia

Nyd livet i vandkanten på en af nordsidens smukkeste strande. Agia Pelagia er det oplagte valg for par og familier med børn, der vil have god tid til at slappe af, og så er der kun 24 kilometer ind til Kretas hovedstad.

Agia Pelagia er en hyggelig, lille ferieby på den nordlige side af Kreta. Byen er anlagt i en smuk lagune og omgivet af den vildt-blomstrende natur, der er typisk for nordsiden af Kreta.

Livet i Agia Pelagia

Her indbydes til lange gåture, afslapning ved stranden og en perlerække af dejlige oplevelser. Sæt dig til rette på en græsk taverna i vandkanten og nyd en græsk salat med øens friske råvarer, eller smag den lokale drink, Raki, der bedst kan sammenlignes med en dansk snaps.

Agia Pelagias beliggenhed i rolige omgivelser gør byen velegnet til børnefamilier. Her findes mange små, hyggelige restauranter, der byder på et væld af små kretensiske og græske retter. I området kan du desuden besøge en af de mange barer, supermarkeder eller souvenirbutikker.

Tæt på Heraklion

Knapt 24 kilometer i bil fra Agia Pelagia ligger Kretas hovedstad og største by, Heraklion. Fra centrum af byen afgår flere lokalbusser dagligt til Heraklion. Det er også muligt at tage en taxa, og ellers anbefaler vi, at du lejer en bil.

Vejret de kommende dage: Kreta – Heraklion

MAN
22°
TIR
20°
ONS
19°
TOR
20°
FRE
17°
L�R
20°
S�N
21°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro