Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Tavronitis

Nyd en afslappet ferie i fantastiske, naturskønne omgivelser på det nordvestlige Kreta. I Tavronitis kan du slappe af ved stranden, gå tur i områdets smukke natur eller tage et smut ind til mini-storbyen Chania.

strand i Tavronitis nær Chania på Kreta

Det er ikke mange år siden, at landsbyen Tavronitis fik sine første turister på besøg, men hvad denne forholdsvist nye ferieby mangler i omfang, vejer den op for i charme og beliggenhed.

Tavronitis ligger i billedskønne, naturrige omgivelser på Kretas nordvestlige kyst. Her findes kun nogle få hoteller og ferielejligheder, så hvis du drømmer om det autentiske Grækenland, er du kommet til det rette sted. Inde i byen findes et par udmærkede græske restauranter og tavernaer samt et supermarked og et renseri.

Lige uden for døren står naturoplevelserne i kø. Vi kan anbefale, at du lejer en bil, hvis du gerne vil opdage mere af den smukke natur i det nordvestlige Kreta.

Tæt på Chania

Tavronitis ligger knapt 20 kilometer vest for den livlige havneby Chania. De to byer er forbundet af pittoresk kystvej. På den ene side kan du spejde ud over Middelhavet, mens du på den anden side har kig til det nordvestlige Kreta med appelsinplantager og olivenlunde.

Som Kretas andenstørste by er Chania et perfekt mål for en dagsudflugt med shopping og byliv på programmet. Du kommer let ind til Chania by med taxi eller lokalbussen, der afgår fra centrum.

Vejret på Kreta

Kreta har et ægte middelhavsklima med varme og tørre somre og milde vintre – typisk for de græske øer. Besøger du Tavronitis på den nordvestlige side af Kreta i foråret eller efteråret, ligger temperaturerne på et behageligt sted omkring de 20 grader. I sommerferiens måneder stiger termometret gerne til 30 grader og over.

Bo godt i Tavronitis

I Tavronitis kan Beach Tours tilbyde ophold på det hyggelige All Inclusive-hotel Adelais Hotel eller i Antilia Apartments, hvor alle lejlighederne har balkon/terrasse – begge steder har kort afstand til både strand og by, og begge rejser fås til en rigtigt god pris. Det ideelle valg for par eller familier, der gerne vil være tæt på det hele!

Se vores aktuelle rejsetilbud nedenfor;

Vejret de kommende dage: Kreta – Chania

MAN
14°
TIR
10°
ONS
11°
TOR
14°
FRE
19°
L�R
20°
S�N
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro