Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Platanias

På Kretas smukke nordvestlige kyst ligger Platanias - en populær badeby med en livlig bykerne og et hyggeligt gammelt kvarter, der ligger hævet over byen.

Platanias er en populær badeby på Kretas nordvestlige kyst. Byen har en livlig bykerne med en travl hovedgade, der deler byen i to. På den vestlige side findes byens lange, smukke strand, flankeret af caféer, tavernaer og hoteller. Den gamle bydel med snævre gader og charmerende, græske huse finder du på den stejle sydside af byen. Her er desuden et væld af gode græske restauranter – og – den bedste udsigt over byen.

Platanias har omtrent 17.000 faste indbyggere og en del feriegæster året rundt. Her er gode restauranter og små, græske tavernaer, hvor du kan stifte bekendtskab med det velsmagende, græske middelhavskøkken. For natuglerne har byen også et hektisk natteliv med barer og natklubber. Du finder desuden et stort udvalg af shoppingmuligheder langs med hovedgaden.

Fra stranden er der udsigt til den nærliggende ø, Agioi Theodoroi, som er fredet, og hvor der lever en stor bestand af vilde geder.

Byen er populær blandt Kretas feriegæster, og her finder du et stort udvalg af hoteller, alt lige fra flotte 5-stjernede luksusresorts til hyggelige familiehoteller. I bunden af denne side kan du se Beach Tours udvalgte hoteller og aktuelle rejsetilbud.

Tæt på Chania

Omtrent 10 km længere vestpå ad kystvejen finder du Kretas andenstørste by, Chania. Chania er samtidigt den største og mest populære ferieby på den vestlige side af Kreta – i særdeleshed blandt skandinaver.

Lej en cykel og kør den pittoreske rute langs med kysten ind til Chania, eller hop på lokalbussen fra centrum af Platanias.

Vejret på Kreta

Kreta har et ægte middelhavsklima med varme og tørre somre og milde vintre – typisk for de græske øer. Besøger du Platanias på den nordvestlige side af Kreta i foråret eller efteråret, ligger temperaturerne på et behageligt sted omkring de 20 grader. I sommerferiens måneder stiger termometret gerne til 30 grader og over.

Vores hoteller i Platanias

I Platanias kan Beach Tours tilbyde flere dejlige lejlighedshoteller med kort afstand til både strand og by. Det ideelle valg for par eller familier, der gerne vil være tæt på det hele!

Se vores aktuelle rejsetilbud nedenfor.

Vejret de kommende dage: Kreta – Chania

MAN
14°
TIR
10°
ONS
11°
TOR
14°
FRE
19°
L�R
20°
S�N
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro