Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Kato Daratso

I Kato Daratso får du det bedste af to verdener; denne lille, rolige badeby ligger uforstyrret i en køn bugt, mens Kretas andenstørste by, Chania, ligger i kort afstand lidt længere nede ad kysten.

Den yndige lille kystby, Kato Daratso, ligger hævet over en pittoresk bugt på den nordøstlige side af Kreta. Byen har en autentisk charme med et roligt lokalliv og et fint udvalg af restauranter og tavernaer, der gør den populær blandt par og børnefamilier.

Bag byen strækker sig bakker med uopdyrket land og olivenlunde. De nærliggende ‘Hvide Bjerge’ er populære blandt vandrere.

Et smut med en sten længere nede ad kysten ligger Kretas andenstørste by, Chania, som er let at komme til med den lokale bus.

Øens bedste strande

Bugtens skønne sandstrand har naturligvis blåt flag. Det klare, lavvandede hav har den nærmest overnaturlige nuance af turkisblå, som strandene omkring Kreta er kendt for. Der findes både solstole, parasoller og strandbarer, så du kan bare slappe af og nyde livet i vandkanten.

Et par kilometer længere nede ad kysten begynder strandene, der hører til Chania by. Chanias strande er også meget børnevenlige, og finder du endnu flere spisesteder og faciliteter.

Tæt på Chania

Kato Daratso ligger knapt fire kilometer vest for den livlige havneby Chania. Som Kretas andenstørste by er Chania et perfekt mål for en dagsudflugt med shopping og byliv på programmet. Du kommer let ind til Chania by med lokalbussen der går fra centrum.

Vejret på Kreta

Kreta har et ægte middelhavsklima med varme og tørre somre og milde vintre – typisk for de græske øer. Besøger du Kato Daratso på den nordvestlige side af Kreta i foråret eller efteråret, ligger temperaturerne på et behageligt sted omkring de 20 grader. I sommerferiens måneder stiger termometret gerne til 30 grader og over.

Bo godt i Kato Daratso

I Kato Daratso kan Beach Tours tilbyde flere dejlige lejlighedshoteller med kort afstand til både strand og by. Det ideelle valg for par eller familier, der gerne vil være tæt på det hele!

Se vores aktuelle rejsetilbud nedenfor.

Vejret de kommende dage: Kreta – Chania

MAN
14°
TIR
10°
ONS
11°
TOR
14°
FRE
19°
L�R
20°
S�N
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro