Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Gerani / Chania

Gerani er en klassisk, lille græsk landsby på den nordvestlige side af Kreta. Her får du både den autentiske græske landsbystemning samt faciliteterne fra en moderne badeby i én og samme ferie.

strand i Gerani ved Chania på Kreta

Gerani er en klassisk, lille græsk landsby på den nordvestlige side af Kreta. Byen ligger i en lille dal, omgivet af de appelsinplantager og olivenlunde, som er typiske for området. I de senere år er Gerani blevet en populær badeby, og det er med god grund.

Byen har en bred hovedstrand med fint, gyldent sand og gode faciliteter såsom livreddere, caféer og boder, hvor du kan leje udstyr til vandsport. Stranden er opdelt i et langt stykke med solsenge og parasoller og et tilsvarende stykke uden.

I Gerani findes også et hyggeligt lille bycentrum med et godt udvalg af små, græske tavernaer og caféer, et par supermarkeder, et bageri og en kiosk.

Oplevelser omkring byen

Gerani er et godt valg, hvis du ønsker en ferie rolige og afslappende omgivelser. Fra centrum går der daglige busser ind til Chania, som er Kretas næststørste by.

Du kan også spadsere de knapt tre kilometer langs stranden ind til Platanias, der med sine knapt 17.000 faste indbyggere byder på lidt flere spisesteder og shoppingmuligheder.

De to Gerani’er

Lidt længere østpå ad kysten ligger endnu en lille landsby ved navn Gerani. De to byer er omtrent lige store og kan let forveksles. Gerani/Chania ligger knapt tre kilometer fra Platanias og 17 kilometer fra Chania, mens Gerani/Rethymnon ligger otte kilometer fra Rethymnon.

Vejret på Kreta

Kreta har et ægte middelhavsklima med varme og tørre somre og milde vintre – typisk for de græske øer. Besøger du Gerani på den nordvestlige side af Kreta i foråret eller efteråret, ligger temperaturerne på et behageligt sted omkring de 20 grader. I sommerferiens måneder stiger termometret gerne til 30 grader og over.

Bo godt i Gerani

I Gerani kan Beach Tours tilbyde et dejligt lejlighedshotel med store, lyse familielejligheder og pool-område med voksen- og børnepool. Det ideelle valg for familier, der ønsker at bo tæt på stranden i egne lejligheder.

Gerona Mare Apartments ligger lige ved stranden i Gerani, kun 3 km fra den noget større by Platanias. Derudover er der kun omkring 17 kilometer ind til Chania, der er Kretas næststørste by.

Se vores aktuelle rejsetilbud nedenfor.

Vejret de kommende dage: Kreta – Chania

MAN
14°
TIR
10°
ONS
11°
TOR
14°
FRE
19°
L�R
20°
S�N
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro