Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Gerani / Rethymnon

Landsbyen Gerani nær Rethymnon er det perfekte valg for dig, der drømmer om en afslappende familieferie på Kreta til den bedste pris.

strand ved Grani - Rethymnon ved Chania på Kreta

Som det lille, charmerende fiskerleje, Gerani er, finder du alle ingredienserne til en skøn ferie her. Men nogen travl resortby er her ikke tale om. Til gengæld får du autentisk græsk landsbystemning, en venlig lokalbefolkning og masser af tid til afslapning ved poolen eller stranden.

Gerani ligger på den nordvestlige side af Kreta. I centrum af landsbyen finder du et godt udvalg af lokale græske tavernaer og restauranter, supermarked, bageri, frisør og apotek.

De to Gerani’er

Lidt længere vestpå ad kysten ligger endnu en lille landsby ved navn Gerani. De to byer er omtrent lige store og kan let forveksles. Gerani/Chania ligger knapt tre kilometer fra Platanias og 17 kilometer fra Chania, mens Gerani/Rethymnon ligger otte kilometer fra Rethymnon.

Vejret på Kreta

Kreta har et ægte middelhavsklima med varme somre og milde vintre – typisk for de græske øer. Besøger du Gerani på den nordvestlige side af Kreta i foråret eller efteråret, ligger temperaturerne på et behageligt sted omkring de 20 grader. I sommerferiens måneder stiger termometret gerne til 30 grader og over.

Bo godt og billigt

I Gerani nær Rhethymnon kan Beach Tours tilbyde et dejligt lejlighedshotel opført i klassisk landsbystil. Camari Gardens Apartments har to pools og børnebasin. Hotellet ligger i gåafstand fra centrum af Gerani, hvor der findes et godt udvalg af restauranter og caféer.

Se vores aktuelle rejsetilbud nedenfor.

Vejret de kommende dage: Kreta – Chania

MAN
14°
TIR
11°
ONS
12°
TOR
15°
FRE
19°
L�R
20°
S�N
18°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro