Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Agia Marina

Blot 10 km fra Chania finder du den populære badeby, Agia Marina, som ligger i forlængelse af den lidt større by, Platanias. Byen er livlig og byder på noget for enhver smag – og så er vejret i Agia Marina varmt og solrigt.

Gode hoteller

I Agia Marina finder du gode hoteller, som egner sig til både familier og par.

Beach Tours anbefaler
Rejser du til Agia Marina med Beach Tours, kan du bo det skønne og familievenlige Eleftheria Hotel. Her bor du på rummelige værelser med halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad. Hotellet byder desuden på et fint pool-område med separat børnepool, samt fitnesscenter, sauna og legeplads for de midste.

Gode strande

Agia Marina og området omkring byder på lange, børnevenlige sandstrande, som indbyder til afslapning og badning for hele familien.

Oplev området

I Agia Marina by finder du et godt udvalg af restauranter, barer, supermarkeder samt shopping muligheder – hvoraf de fleste er placeret ved hovedgaden. Den gamle bydel byder på hyggelige gader og torve med caféer og ægte græske tavernaer.

Begiver du dig lidt uden for centrum, kan du opleve de små oliven- og appelsinlunde, som du kan gå på opdagelse i. Besøg også de små, lokale tavernaer, og få en gastronomisk oplevelse med ægte græske specialiteter og ikke mindst stemning.

Rigtig god ferie!

Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro