Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Agia Marina

Agia Marina er en populær badeby nær Chania på Kreta. Byen er kendt for sine lange, børnevenlige sandstrande og har et livligt centrum med masser af gode restauranter, caféer og shopping.

Blot 10 km vest for øens hovedstad Chania finder du den populære badeby, Agia Marina. Denne lille græske ferieperle har sit eget lokale liv og byder på noget for enhver smag – i centrum finder du således et godt udvalg af små tavernaer, restauranter og caféer. Og så er vejret i Agia Marina varmt og solrigt!

Agia Marina ligger i forlængelse af den lidt større by, Platanias. De to byer er efterhånden vokset sammen, så du kan spadsere fra den ene by til den anden langs med vandet.

Bo godt i Agia Marina

I Agia Marina finder du gode hoteller, som egner sig til både familier og par.

Beach Tours anbefaler
Rejser du til Agia Marina med Beach Tours, kan du bo det skønne og familievenlige Eleftheria Hotel. Her bor du på rummelige værelser med halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad. Hotellet byder desuden på et fint pool-område med separat børnepool, samt fitnesscenter, sauna og legeplads for de midste.

Gode strande

Kysten ud for Agia Marina byder på lange, børnevenlige sandstrande, hvor der er god mulighed for at slappe af og plaske omkring i det turkisblå hav. Faciliteterne er gode, og langs med stranden i forlængelse af centrum er der selvfølgelig toiletter samt masser af spisesteder.

Fra strandene er der udsigt til den nærliggende ø, Agioi Theodoroi, som er fredet, og hvor der lever en stor bestand af vilde geder.

Oplevelser i Agia Marina

I Agia Marina by finder du et godt udvalg af restauranter, barer, supermarkeder og butikker, hvoraf de fleste er placeret på og omkring hovedgaden. Den gamle bydel byder på hyggelige gader og torve med caféer og hyggelige græske tavernaer.

Begiver du dig lidt uden for centrum, bliver omgivelserne mere rustikke og landlige. Her er mange oliven- og appelsinlunde, som er skønne at gå på opdagelse i.

I den Botaniske Have, Botanical Park of Crete, kan du se og dufte til de blomster og frugttræer, der er hjemmehørende i middelhavslandene. Den Botaniske Have ligger cirka 16 kilometer fra Agia Marina, og der går en direkte bus fra centrum.

Agia Marina for børn

Kretas eget vandland, Limnoupolis Water Park, ligger 9 kilometer uden for Agia Marina. Parkens største pool er hele 1500 kvadratmeter stor og 3.80 meter dyb på det dybeste sted. Derudover kan du slå dig løs med et væld af forskellige vandrutsjebaner eller glide langsomt afsted på en ‘lazy river’.

Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Kreta – Chania

MAN
14°
TIR
10°
ONS
11°
TOR
14°
FRE
19°
L�R
20°
S�N
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro