Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Chania

Chania er en populær ferieby beliggende på Kreta, og er et af danskernes fortrukne rejsemål i Grækenland. I og omkring Chania finder du nogle af Kretas bedste sandstrande samt autentiske tavernaer med ægte græsk stemning. Læs mere nedenfor!

Find din rejse her

chania-havne-promenadechania-smalle-gaderchania-agia-marina-strand

Her skal du bo

Beach Tours tilbyder et udvalg af gode og hyggelige hoteller omkring Chania, som er beliggende i de charmerende feriebyer udenfor det turistrige centrum. Her har du mulighed for at bo på græske, familiedrevne hoteller for hele familien. Hvad enten du er til All Inclusive eller ej, eller om du fortrækker lejligheder eller almindelige hotelværelser, er der gode muligheder omkring Chania.

Vejret i Chania

Chania har varme og tørre somre samt milde vintre, som er typisk for middelhavsklimaet. I forårsmånederne er temperaturerne lune og behagelige, og i slutningen af efteråret bliver vejret køligere og med nogen regn.

Oplevelser og seværdigheder

På din ferie i Chania er der gode muligheder for oplevelser for enhver smag. Snyd ikke dig selv for et besøg i byens gamle bydel med de smalle gader, spændende butikker, lokale restauranter samt de smukke, venezianske villaer. Du kan også besøge den tyrkiske bydel, hvor du kan opleve den gamle tyrkiske moske samt de gode restauranter – blandt andet den berømte tyrkiske restaurant, Well of the Turk.

I den moderne del af byen finder du blandt andet den store markedshal, som afholder flere ugentlige markedsdage med lokale produkter.

Områdets skønne strande

I og omkring Chania kan du finde mange lækre strande med krystalklart vand og smukke omgivelser. Vest for byen finder du de kilometerlange, børnevenlige sandstrande, som indbyder til afslapning og badning for hele familien.

Agia Marina er en populær badeby nær Chania, og ligger i forlængelse af den større by, Platanias. I centrum af byen finder du både restauranter, caféer, barer og shopping muligheder. Du kan også gå på opdagelse i den gamle bydel med hyggelige gader, små tavernaer og ægte græsk stemming.

Besøg de omkringliggende egne med oliven- og appelsinlunde samt autentiske græske restauranter.

I Agia Marina finder du desuden lange, børnevenlige sandstrande samt gode hoteller med faciliteter for hele familien.

Gerani er en klassisk, lille græsk landsby på den nordvestlige side af Kreta. Her får du både den autentiske græske landsbystemning samt faciliteterne fra en moderne badeby i én og samme ferie.

Byen har en bred hovedstrand med fint, gyldent sand og gode faciliteter såsom livreddere, caféer og boder, hvor du kan leje udstyr til vandsport. Stranden er opdelt i et langt stykke med solsenge og parasoller og et tilsvarende stykke uden.

Som et charmerende græsk fiskerleje af mindre omfang har Gerani alle ingredienserne til en skøn ferie, men nogen travl resortby er her ikke tale om. Til gengæld får du autentisk græsk landsbystemning, en venlig lokalbefolkning og masser af tid til både udflugter og afslapning ved poolen eller stranden.

Gerani ligger på den nordvestlige side af Kreta. I centrum af landsbyen finder du et godt udvalg af lokale græske tavernaer og restauranter, supermarked, bageri, frisør og apotek.

Den yndige lille kystby, Kato Daratso, ligger hævet over en smuk bugt på den nordøstlige side af Kreta. Byen har en autentisk charme med et roligt lokalliv og et fint udvalg af restauranter og tavernaer, som gør den populær blandt par og børnefamilier.

Et smut med en sten længere nede ad kysten ligger Kretas andenstørste by, Chania, som er let at komme til med lokalbussen.

Platanias er en populær badeby på Kretas nordvestlige kyst. Byen har en livlig bykerne med en travl hovedgade, der deler byen i to.

På den vestlige side findes byens lange, smukke strand, flankeret af caféer, tavernaer og hoteller. Den gamle bydel med snævre gader og charmerende, græske huse finder du på den stejle sydside af byen. Her er desuden et væld af gode græske restauranter – og – den bedste udsigt over byen.

Tavronitis ligger i billedskønne, naturrige omgivelser på Kretas nordvestlige kyst. Her findes kun nogle få hoteller og ferielejligheder, så hvis du drømmer om det autentiske Grækenland, er du kommet til det rette sted.

Inde i byen findes et par udmærkede græske restauranter og tavernaer samt et supermarked og et renseri, og så er der kun omtrent 20 kilometer til Kretas andenstørste by, Chania.

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro