Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Kreta – Chania

chania-havne-promenadechania-smalle-gaderchania-agia-marina-strand

Chania er en populær ferieby beliggende på Kreta, og er et af danskernes fortrukne rejsemål i Grækenland. Byens omdrejningspunkt findes omkring havnen, som byder på et pulserende liv med et hav af både restauranter, caféer og barer. I og omkring Chania finder du nogle af Kretas bedste sandstrande samt autentiske tavernaer med ægte græsk stemning.

Her skal du bo

Beach Tours tilbyder et udvalg af gode og hyggelige hoteller omkring Chania, som er beliggende i de charmerende feriebyer udenfor det turistrige centrum. Her har du mulighed for at bo på græske, familiedrevne hoteller for hele familien. Hvad enten du er til All Inclusive eller ej, eller om du fortrækker lejligheder eller almindelige hotelværelser, er der gode muligheder omkring Chania.

Vejret i Chania

Chania har varme og tørre somre samt milde vintre, som er typisk for middelhavsklimaet. I forårsmånederne er temperaturerne lune og behagelige, og i slutningen af efteråret bliver vejret køligere og med nogen regn.

Oplevelser og seværdigheder

På din ferie i Chania er der gode muligheder for oplevelser for enhver smag. Snyd ikke dig selv for et besøg i byens gamle bydel med de smalle gader, spændende butikker, lokale restauranter samt de smukke, venezianske villaer. Du kan også besøge den tyrkiske bydel, hvor du kan opleve den gamle tyrkiske moske samt de gode restauranter – blandt andet den berømte tyrkiske restaurant, Well of the Turk.

I den moderne del af byen finder du blandt andet den store markedshal, som afholder flere ugentlige markedsdage med lokale produkter.

Områdets skønne strande

I og omkring Chania kan du finde mange lækre strande med krystalklart vand og smukke omgivelser. Vest for byen finder du de kilometerlange, børnevenlige sandstrande, som indbyder til afslapning og badning for hele familien.

Agia Marina er en populær badeby nær Chania, og ligger i forlængelse af den større by, Platanias. I centrum af byen finder du både restauranter, caféer, barer og shopping muligheder. Du kan også gå på opdagelse i den gamle bydel med hyggelige gader, små tavernaer og ægte græsk stemming.

Besøg de omkringliggende egne med oliven- og appelsinlunde samt autentiske græske restauranter.

I Agia Marina finder du desuden lange, børnevenlige sandstrande samt gode hoteller med faciliteter for hele familien.

Beskrivelse er på vej..

Besktivelse er på vej…

Området Kato Daratso ligger kun et par kilometer fra Chania by, og netop her finder du områdets bedste og mest børnevenlige sandstrande. I Agii Apostoli og Chryssi Akti har du et fint udvalg af restauranter og tavernaer samt supermarkedet. De fine og lavvandede sandstrande indbyder til afslapning og du har her solstole, parasoller og strandbarer. Du kommer let ind til Chania by med lokal bussen.

Platanias finder du ca. 12 km fra Chania by, og byen er områdets største samt mest populære ferieby – specielt iblandt skandinavere.
Her finder du et stort udvalg af hoteller, alt lige fra flotte 5 stjernede luksusresorts til hyggelige familiehoteller.

Platanias byder på gode restauranter og små, græske tavernaer, barer og et hektisk natteliv. Du finder et stort udvalg af shopping muligheder langs med hovedgaden.
Tag en afslapnings dag på stranden med en græsk salat og en frappe, eller gå en tur op i Old Platanias, hvor du finder byen bedste udsigt og rigtig gode restauranter.

Tavronitis finder du ca. 20 km fra Chania by, og dette er en forholdsvis ny feriedestination.
Tavronitis er en landsby med få restauranter, tavernaer samt indkøbsmuligheder, og er beliggende i skønne naturomgivelser. Her findes nogle få hoteller og lejligheds komplekser.

Stranden i Tavronitis er med småsten. Dog har du skøn natur lige udenfor døren, og her er mulighed for mange naturoplevelser. Lej en bil og kom på opdagelse i Kreta’s smukke natur.

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro