Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Kos by

Kos by er opdelt i to dele – den gamle Johannitter-ridder borg midt i havnen og Kos by med havnepromenaden fyldt med restauranter, lokale shopping muligheder og barer. Det er desuden her du finder bådene, der dagligt går til nabo øerne Rhodos, Samos samt til Bodrum i Tyrkiet. Dermed har du mulighed for at besøge flere destinationer i løbet af din ferie, hvis du ønsker at opleve en masse.

Bevæger du dig lidt op igennem Kos by, kommer du til det centrale torv, hvor du finder den ottomanske moské samt den lokale markedshal, omgivet af lokale restauranter og barer. Herfra kan du gå igennem den gamle bydel med et stort udvalg i små hyggelige souvenir-butikker, dejlige lokale restauranter og små intime barer. Vi anbefaler, at du besøger den gamle restaurant “Zorbas”, som er drevet af Nikos. Her serveres typisk græsk mad på en af byens bedste restauranter.
Du bør også lægge vejen forbi Platanos torvet, hvor du finder det ældgamle Platan-træ, hvor lægen og filosoffen Hippocrates menes, at have undervist sine elever.

Bevæger du dig til højre for borgen, kommer til den rolige del af Kos by, hvor du blandt andet finder byens hospital, samt en del gode restauranter og hoteller. Er du til gourmet-oplevelser, skal du besøge restauranten “Spitaki”, som er placeret lige ned til vandet.

Fortsætter du venstre rundt om havnen, kommer du til den del af byen med den gode sandstrand og alle strandbarerne. Vi anbefaler, at du besøger det skandinaviske sted “Strand Beach Club”, hvor Anneli og Thomas venter på at forkæle dig. Der er naturligvis gratis solstole for alle Beach Tours gæster på Strand Beach Club.

Du vil opleve, at mange lejer cykler, når de er på ferie på Kos. Øen er generelt flad i området omkring Kos by, Lambi og Tigaki, og her kan du med fordel cykle, når du skal rundt. Vi anbefaler, at du lejer cykel når du ankommer således at du let kan tage fra dit hotel og ind til byen eller til Strand Beach Club.

 

 

 

 

Vejret de kommende dage: Kos

TIR
11°
ONS
13°
TOR
13°
FRE
18°
L�R
16°
S�N
16°
MAN
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro