Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Kos

Find din rejse her

Kos er en alsidig ø med fine sandstrande, hyggelige byer og masser af natur. Det var her på øen, at der i sin tid opstod et af oldtidens største hospitaler, og det var her lægen og folisoffen Hippocrates udøvede sine gerninger og underviste sine elever. Du kan den dag idag opleve det gamle Asklepeion hospital, ikke så langt fra Kos by. Området omkring Kos by er desuden som skabt til at cykle langs havet. Øen er beliggende kun få km fra Bodrum og Tyrkiet, og der er derfor mange, der tager på endagsture til Tyrkiet.

Du finder flotte sandstrande langs byerne Tigaki og Lambi, som kan nås på cykel fra Kos by. Hvis du lejer en bil en dag, kan du tage en tur til Paradise Beach, der ligger på sydsiden af kysten. Her findes flere tavernaer samt vandsportscentre, så du kommer med garanti ikke til at kede dig.

Du må ikke snyde dig for et besøg i byen Zia, hvor du kan tage et hvil på en af byens små hyggelige tavernaer samt nyde et koldt glas limonade fra de lokale citrusplantager.

Kos har det hele – for både familier og unge par såvel som gamle. I Kos by ligger den hektiske bargade, hvor barene ligger side om side og ved nattetide er fyldt med unge, der nyder musikken og danser til langt ud på natten. Du finder desuden hyggelige restauranter, små loungebarer, spændende shopping muligheder og historiske bygninger, såsom den gamle ottomanske moské midt i Kos by, samt den gamle Johanniter-ridder borg.

Når du lander i lufthavnen, har du ca. 30 min til det første hotel i Kos by. Vi anbefaler, at du bestiller transfer hjemmefra. Dette kan gøres her – Taxi transfer Kos

Rigtig god ferie!

Kos by er opdelt i to dele – den gamle Johannitter-ridder borg midt i havnen og Kos by med havnepromenaden fyldt med restauranter, lokale shopping muligheder og barer. Det er desuden her du finder bådene, der dagligt går til nabo øerne Rhodos, Samos samt til Bodrum i Tyrkiet. Dermed har du mulighed for at besøge flere destinationer i løbet af din ferie, hvis du ønsker at opleve en masse.

Bevæger du dig lidt op igennem Kos by, kommer du til det centrale torv, hvor du finder den ottomanske moské samt den lokale markedshal, omgivet af lokale restauranter og barer. Herfra kan du gå igennem den gamle bydel med et stort udvalg i små hyggelige souvenir-butikker, dejlige lokale restauranter og små intime barer. Vi anbefaler, at du besøger den gamle restaurant “Zorbas”, som er drevet af Nikos. Her serveres typisk græsk mad på en af byens bedste restauranter.

 

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro