Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Kos

Kos er en alsidig ø med fine sandstrande, hyggelige byer og masser af natur. Det var her på øen, at der i sin tid opstod et af oldtidens største hospitaler, og det var her lægen og folisoffen Hippocrates udøvede sine gerninger og underviste sine elever. Du kan den dag idag opleve det gamle Asklepeion hospital, ikke så langt fra Kos by. Området omkring Kos by er desuden som skabt til at cykle langs havet. Øen er beliggende kun få km fra Bodrum og Tyrkiet, og der er derfor mange, der tager på endagsture til Tyrkiet.

Du finder flotte sandstrande langs byerne Tigaki og Lambi, som kan nås på cykel fra Kos by. Hvis du lejer en bil en dag, kan du tage en tur til Paradise Beach, der ligger på sydsiden af kysten. Her findes flere tavernaer samt vandsportscentre, så du kommer med garanti ikke til at kede dig.

Du må ikke snyde dig for et besøg i byen Zia, hvor du kan tage et hvil på en af byens små hyggelige tavernaer samt nyde et koldt glas limonade fra de lokale citrusplantager.

Kos har det hele – for både familier og unge par såvel som gamle. I Kos by ligger den hektiske bargade, hvor barene ligger side om side og ved nattetide er fyldt med unge, der nyder musikken og danser til langt ud på natten. Du finder desuden hyggelige restauranter, små loungebarer, spændende shopping muligheder og historiske bygninger, såsom den gamle ottomanske moské midt i Kos by, samt den gamle Johanniter-ridder borg.

Når du lander i lufthavnen, har du ca. 30 min til det første hotel i Kos by. Vi anbefaler, at du bestiller transfer hjemmefra. Dette kan gøres her – Taxi transfer Kos

Rigtig god ferie!

Kos by er opdelt i to dele – den gamle Johannitter-ridder borg midt i havnen og Kos by med havnepromenaden fyldt med restauranter, lokale shopping muligheder og barer. Det er desuden her du finder bådene, der dagligt går til nabo øerne Rhodos, Samos samt til Bodrum i Tyrkiet. Dermed har du mulighed for at besøge flere destinationer i løbet af din ferie, hvis du ønsker at opleve en masse.

Bevæger du dig lidt op igennem Kos by, kommer du til det centrale torv, hvor du finder den ottomanske moské samt den lokale markedshal, omgivet af lokale restauranter og barer. Herfra kan du gå igennem den gamle bydel med et stort udvalg i små hyggelige souvenir-butikker, dejlige lokale restauranter og små intime barer. Vi anbefaler, at du besøger den gamle restaurant “Zorbas”, som er drevet af Nikos. Her serveres typisk græsk mad på en af byens bedste restauranter.
Du bør også lægge vejen forbi Platanos torvet, hvor du finder det ældgamle Platan-træ, hvor lægen og filosoffen Hippocrates menes, at have undervist sine elever.

Bevæger du dig til højre for borgen, kommer til den rolige del af Kos by, hvor du blandt andet finder byens hospital, samt en del gode restauranter og hoteller. Er du til gourmet-oplevelser, skal du besøge restauranten “Spitaki”, som er placeret lige ned til vandet.

Fortsætter du venstre rundt om havnen, kommer du til den del af byen med den gode sandstrand og alle strandbarerne. Vi anbefaler, at du besøger det skandinaviske sted “Strand Beach Club”, hvor Anneli og Thomas venter på at forkæle dig. Der er naturligvis gratis solstole for alle Beach Tours gæster på Strand Beach Club.

Du vil opleve, at mange lejer cykler, når de er på ferie på Kos. Øen er generelt flad i området omkring Kos by, Lambi og Tigaki, og her kan du med fordel cykle, når du skal rundt. Vi anbefaler, at du lejer cykel når du ankommer således at du let kan tage fra dit hotel og ind til byen eller til Strand Beach Club.

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro