Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Kos

Kos er en alsidig ø med fine sandstrande, hyggelige byer og masser af natur. Det var her på øen, at der i sin tid opstod et af oldtidens største hospitaler, det var her lægen og folisoffen Hippocrates udøvede sine gerninger og underviste sine elever og du kan den dag idag opleve det gamle Asklepeion hospital ikke så langt fra Kos by. Området omkring Kos by er som skabt til at cykle langs havet og vi anbefaler, at du gør dette og let og bekvemt kan tage dig rundt i området. Øen er kun få km fra Bodrum og Tyrkiet og der er da også mange, der tager på endags ture til Tyrkiet.

Du finder flotte sandstrande langs byerne Tigaki og Lambi, og du kan nå disse områder på cykel fra Kos by. Hvis du lejer bil en dag, så kan du tage en tur til Paradise Beach, der ligger på sydsiden af kysten. Her ligger flere tavernaer samt vandsportscentre, så du kommer ikke til at kede dig.

Du må heller ikke snyde dig for et besøg i byen Zia, hvor du skal tage et hvil på en af byens små hyggelige tavernaer og nyde et koldt glas limonade fra de lokale citrus plantager.

Øen har det hele. Der er noget at opleve for familier, par og unge såvel som gamle. I Kos by ligger den hektiske bargade, hvor barene ligger side om side og ved nattetide er fyldt med unge der nyder musikken og danser til langt ud på de små natte timer. Men du finder også hyggelige restauranter, små lounge barer, spændende shopping muligheder og alt godt blandet sammen med de historiske bygninger, så som den gamle ottomanske moske midt i Kos by, den gamle Johanniter-ridder borg der tog over 1000 år at bygge og meget mere.

Når du lander i lufthavnen, så har du ca. 30 min til det første hotel i Kos by. Vi anbefaler, at du bestiller transfer hjemmefra. Dette kan du gøre her – Taxi transfer Kos
Rigtig god ferie!

Øen Kos har i mange år været kendt som en fest destination for unge. Dette image er de senere år blevet ændret til at være en alsidig ferie destination for familier, par og såvel unge som gamle. I den hyggelige havneby Kos by finder du et godt udvalg af forskellige restauranter, barer, shopping muligheder samt der er stadig mulighed for at opleve en bid af nattelivet i den gamle bargade. Kos by er opdelt i to dele. Du har den gamle Johannitter-ridder borg midt i havnen og til den ene side har du Kos by med havnepromenaden, fyldt med restauranter, gode lokale shopping muligheder og barer. Her finder du også de både der dagligt sejler ud på ture omkring Kos ø, til små pittoreske bugte og flotte strande. Det er også her du finder bådene, der dagligt går til nabo øerne Rhodos, Samos samt til Bodrum i Tyrkiet mm. Det vil sige, at du har faktisk mulighed for at besøge flere destinationer i løbet af din ferie, hvis du ønsker at opleve en masse.

Bevæger du dig lidt op igennem Kos by så kommer du op til det centrale torv, hvor du finder den ottomanske moske samt den lokale markedshal omgivet af lokale restauranter og barer. Herfra kan du gå op igennem den gamle bydel, hvor du finder et stort udvalg i små hyggelige souvenir butikker, dejlige lokale restauranter og små intime barer. Vi anbefaler, at du besøger den gamle restaurant Zorbas, der er drevet af Nikos. Her får du typisk græsk mad på en af byens bedste græske restauranter. Du bør heller ikke snyde dig for et besøg på Elia.
Det her er et område du ikke må snyde dig selv for at besøge under din ferie. Du bør også lægge vejen forbi Platanos torvet, hvor du finder det ældgamle Platan træ, som det siges at lægen og filosoffen Hippocrates sad og underviste sine elever under.

Bevæger du dig til højre for borgen, så kommer ud i den rolige del af Kos by, her finder du blandt andet byens hospital samt en del restauranter og hoteller. Er du til en gourmet oplevelse, skal du besøge restauranten Spitaki, der ligger lige ned til vandet, du skal helt klart komme her om aftenen.
Det er også herude den lokale marina ligger og fortsætter du længere ud af byen kommer du til sidst til de naturlige varme kilder

Hvis du fortsætter venstre rundt om havnen, så kommer du til den del af byen, hvor du finder den gode sandstrand og alle strandbarerne. Her kan du finde en solstol, en parasol og en hyggelig strandbar at tilbringe dagen på. Vi anbefaler, at du besøger det skandinaviske sted Strand Beach Club, hvor Anneli og Thomas venter på at forkæle dig og hvordu garanteret kan få lækker frokost og god betjening. De arrangerer flere forskellige tema aftener med grill buffet og diverse arrangementer. De hjælper også gerne med tips til hvad du bør se og lave under din ferie. Det er også hernede, at du finder flere gode fiske restauranter. Der er naturligvis gratis solstole for alle Beach Tours gæster på Strand Beach Club.

Du vil opleve, at mange lejer cykler, når de er på ferie på Kos. Øen er generelt flad i området omkring Kos by, Lambi og Tigaki og her kan du med fordel cykle når du skal rundt. Vi anbefaler, at du lejer cykel når du ankommer således at du let kan tage dig fra dit hotel og ind til byen eller til Strand Beach Club.
Rigtig god ferie!

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro