Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Puerto Rico

Puerto Rico er Gran Canarias næststørste ferieby, og med 340 solskinsdage om året, er Puerto Rico deusden det varmeste sted på øen. Her er regn en sjældenhed, og vinden er meget mild. Solhungrende danskere har da også valfartet til feriebyen siden 60’erne, og det er stadig en meget populær feriedestination.

WHO har erklæret området ved Puerto Rico for særligt velegnet til personer med gigtsygdomme og lignende. Det gav et byggeboom, og i dag spreder hotellerne sig i et hvidt lag langt op ad bjergvæggen og ned til stranden samt de to naturlige havne. Oprindeligt var byen en lille fiskerby, men i 1970’erne fik man for alvor øjnene op for det gode klima, som byen byder på, og sidenhen er hotellerne skudt op.

I byen findes ét forretningscenter, CC Europa, som alle orienterer sig imod. Havnen er et godt sted for vandhunde, da denne byder på alle former for vandsport, blandt andet parasailing, jet ski, speedbåd m.m. Der er desuden også et stort udbud af boder langs havnen. Også til de sultne er der noget for enhver smag, da der findes restauranter i alle afskygninger.

I Puerto Rico er det også en mulighed at komme med ud på dybhavsfiskeri og fiskeri efter store fisk, hvor der fiskes efter forskellige arter af sværdfisk, hajer og tun. Man kan komme afsted fra havnen.

Inderst i den store lystbådehavn, findes en børnevenlig strand samt en 350 meter kunstig anlagt strand, med finkornet, lyst sand så langt øjet rækker. Her er ofte tæt pakket med liggestole, men der findes også områder, hvor man kan lægge sig med sit håndklæde, hvis man ønsker at mærke sandet på tætteste hold.
Der er ydemere et vandland i Puerto Rico, som er ideelt for børn, ligesom der ligger et dejligt parkområde med legeplads, karruseller osv.

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

TOR
20°
FRE
18°
L�R
18°
S�N
18°
MAN
18°
TIR
17°
ONS
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro