Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Puerto Rico

Velkommen til solrige Puerto Rico!

Puerto Rico er Gran Canarias næststørste ferieby, og med 340 solskinsdage om året er Puerto Rico også det varmeste sted på øen. Her er regn en sjældenhed, og vinden er meget mild. Solhungrende danskere har da også valfartet til feriebyen siden 60’erne, og det er stadig en meget populær feriedestination.

WHO har erklæret området ved Puerto Rico for særligt velegnet til personer med gigtsygdomme og lignende. Det gav et byggeboom, og i dag spreder hotellerne sig i et hvidt lag langt op ad bjergvæggen og ned til stranden og de to naturlige havne. Oprindeligt var byen en lille fiskerby, men i 1970’erne fik man for alvor øjnene op for det gode klima, byen byder på, og sidenhen er hotellerne skudt op.

Her er der ét forretningscenter, CC Europa, som alle orienterer sig imod. Havnen er et godt sted for vandhunde, den byder nemlig på alle former for vandsport, blandt andet parasailing, jet ski, speedbåd m.m. Der er desuden også et stort udbud af boder langs havnen. Også til de sultne er der noget for enhver smag, da der nemlig findes restauranter i alle afskygninger. Vil man have det kanariske køkken, er det muligt, foretrækker man italienske godbidder, kan det fås, eller foretrækker man bare det velkendte danske køkken, så findes det i Puerto Rico.

Det er også en mulighed at komme med ud på dybhavsfiskeri og fiskeri efter store fisk, hvor der fiskes efter forskellige arter af sværdfisk, hajer og tun. Man kan komme afsted fra havnen.

Strande
Inderst i den store lystbådehavn er der en børnevenlig strand, en 350 meter kunstig anlagt strand i Puerto Rico, hvor der er finkornet, lyst sand så langt øjet rækker. Her er ofte tæt pakket med liggestole, men der findes også områder, hvor man kan lægge sig med sit håndklæde, hvis man ønsker at mærke sandet på tætteste hold. Stranden er desuden meget børnevenlig, da vandet er relativt lavvandet og med de mange solrige dage, Puerto Rico byder på, kan man være sikker på, at det aldrig er for koldt til, at man kan få sig en dukkert. Der er også et vandland i Puerto Rico, som er ideelt for børnene, ligesom der ligger et dejligt parkområde med legeplads, karruseller osv.

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

TIR
35°
ONS
30°
TOR
32°
FRE
33°
L�R
30°
S�N
29°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro