Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Playa del Ingles

Velkommen til Spaniens største ferieby!

Playa del Inglés er Spaniens største ferieby, og her er der gang i den døgnet rundt. 20 luksushoteller ligger placeret lige ud til strandkanten, og derudover findes der hundredvis af hoteller i byens forskellige kvarterer beliggende omkring gader, der alle er opkaldt efter forskellige nationer.

I Playa del Inglés er det nemmest at orientere sig mod nærmeste butikscenter, Centro Commercial, Kasbah eller Yumbo centret er eksempelvis gode fikspunkter. Centrene bruges ikke kun til shopping, de har ofte flere restauranter og barer end forretninger, og om aftenen bliver de til diskoteker med turister fra hele verden, der danser, hører musik, fester og har det sjovt.

Et egentligt marked med små charmerende boder og også med dagligvarer finder man i San Fernando – Mercado Municipal. Her finder turistmarkedet sted onsdag og lørdag.

Atlantico er det nærmeste almindelig shopping center, hvor de lokale handler. Her er over 100 forretninger og restauranter under samme tag. Alt i mærkevarer. Desuden har Carrrefour alt, hvad hjertet kan begære. Det er et udflugtsmål i sig selv. Hvis man er i bil, skal man af ved GC1s Exit 28 mod Vecindario. Bus 66 og 69 kører også dertil fra sydkysten.

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

TIR
24°
ONS
22°
TOR
22°
FRE
22°
L�R
22°
S�N
22°
MAN
22°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro