Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Arguineguín

Arguineguín er en af de mest populære byer på Gran Canaria’s sydkyst. Her ligger flere gode All Inclusive hoteller, og området er blevet væsentligt mere populært de senere år, grundet de meget rolige omgivelser, byen byder på. Byen er særligt populær blandt børnefamilier. De fleste hoteller ligger i gåafstand til byens centrum, hvor du finder et stort og fint udvalg af både restauranter, havnen, butikker og barer.

Byen er en lille, typisk fiskerby, hvor roen hersker på en anderledes måde end de øvrige feriebyer, hvilket afspejles i byens autentiske karakter. Hver morgen kan ved havnen opleve de små fiskerbåde komme ind med dagens friske fangst, og inde i byen kan nydes mange smagfulde og veltilberedte fiskeretter.

Er du en af dem, der er god til at handle og prutte om priserne, så skal du helt sikkert en tur forbi byens lokale marked.

I følge WHO er klimaet på sydkysten af Gran Canaria et af verdens bedste og sundeste steder. Hvis du tager ud på oplevelser, så må du ikke snyde dig selv for en tur til Anfi Beach, der helt klart er en af Gran Canarias bedste strande, hvor krystalklart vand og kridhvide sandstrande ses så langt, øjet rækker.

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

TOR
19°
FRE
18°
L�R
18°
S�N
18°
MAN
18°
TIR
17°
ONS
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro