Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Arguineguín

En skøn og afslappende ferie venter lige rundt om hjørnet!

Arguineguín er en af de mest populære byer på Gran Canaria’s sydkyst. Her ligger flere gode All Inclusive hoteller, og området er blevet væsentligt mere populært de senere år grundet de meget rolige omgivelser, byen byder på. Byen er særligt populær blandt børnefamilier. De fleste hoteller ligger i gåafstand til byens centrum, hvor du finder et stort og fint udvalg af både restauranter, havnen, butikker og barer.

Byen er en lille, typisk fiskerby, hvor roen hersker på en anden måde end de øvrige feriebyer og en by, der har beholdt sin autentiske karakter. Hver morgen kan du gå ned til havnen, hvor de små fiskerbåde kommer ind med dagens friske fangst, og er du til lækre fiskeretter, så gå gerne ind i byen, når det bliver aften og tag plads på en af de hyggelige restauranter. Her kan nydes en af mange smagfulde og veltilberedte fiskeretter. Her får du noget af det ypperste, og du går garanteret derfra en madoplevelse rigere.

Er du en af dem, der er god til at handle og prutte om priserne, så skal du helt sikkert en tur forbi byens lokale marked, hvor du kan være heldig at gøre dig nogle gode fund. Derudover er det altid hyggeligt at se og besøge lokale seværdigheder, når man er på ferie, og det er der rig mulighed for her.

I følge WHO er klimaet på sydkysten af Gran Canaria et af verdens bedste og sundeste. Hvis du tager ud på oplevelser, så må du ikke snyde dig selv for en tur til Anfi Beach, der helt klart er en af Gran Canarias bedste strande, hvor krystalklart vand og kridhvide sandstrande ses så langt, øjet rækker. Det danner med garanti rammerne for en herlig og solrig dag.

God ferie!

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

TIR
29°
ONS
24°
TOR
22°
FRE
22°
L�R
22°
S�N
22°
MAN
22°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro