Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Gran Canaria

Gran Canaria byder på masser af sol, strand og eventyr for alle aldre. Her er næsten altid garanti for solskin og godt vejr, og det gør også, at Gran Canaria om vinteren er et af danskernes absolutte favoritrejsemål. Øens fantastiske vejr, gode stemning og dejlige strande gør, at mange danskere trækker hertil i Danmarks vinterkulde.

Men Gran Canaria er ikke udelukkende lig med badeferie og solbadning. Hvad med at lege ørkenbeduin i de formidable sandklitter i Dunas de Maspalomas – Gran Canarias miniatureudgave af Sahara? Eller kør forbi bjergtinder og vulkankratere og nyd gastronomi, kunst og kultur i små pittoreske bjerglandsbyer?

Lej en bil eller hop på bussen for at få den fulde oplevelse af den lille ø med de storslåede landskaber. Gran Canaria byder også på aktiviteter for vandhunde i alle aldre, minigolf og tennis, hvis man er den aktive type. Ud for kysten kan man desuden tage på bådsafari med mulighed for at opleve både delfiner og hvaler og den skønneste, varme sol.

På sydkysten byder feriebyerne Maspalomas, Puerto Rico, Playa Del Ingles, Playa Del Cura og Puerto de Mogán alle på indbydende strande. Her findes i stigende grad et flot udbud af lækre designer- og wellness hoteller, hvis man ønsker en lidt mere eksklusiv ferieform. Udvalget er bredt på Gran Canaria. Man kan vælge mellem resorts og områder af den mere traditionelle slags i byer som Playa del Inglés eller Puerto Rico. Meloneras eller Playa de Amadores hører til øens mere eksklusive områder. Sydøen siges at have op mod 340 solskinsdage om året, og på Gran Canaria er du aldrig langt fra stranden, hvad end I er i Playa del Ingles eller Puerto Rico og områderne omkring. Sandet i Playa de Amadores er importeret direkte fra Caribien, og strandpromenade og centrum er fyldt med gode restauranter. Der findes næsten ikke noget bedre sted at nyde lidt originale tapas, spansk rødvin og en god paella.

 

 

En skøn og afslappende ferie venter lige rundt om hjørnet!
I Arguineguín ligger flere gode All Inclusive hoteller og området er blevet mere populært de senere år grundet de rolige omgivelser. Byen er særligt populær blandt børnefamilier. De fleste hoteller ligger i gåafstand til byens centrum, hvor du finder et fint udvalg af restauranter, havnen, butikker og barer.

Byen er en lille typisk fiskerby, hvor roen hersker på en anden måde end de øvrige feriebyer, og en by der har beholdt sin autentiske karakter. Hver morgen kan du gå ned til havnen, hvor de små fiskerbåde kommer ind med deres fangst og er du til lækre fiske retter, så gå gerne ind i byen når det bliver aften og tag plads på en af de hyggelige restauranter og nyd en smagfuld og veltilberedt fiskeret. Her får du noget af det ypperste og du går garanteret derfra en oplevelser rigere.

Er du til at handle og prutte om priserne, så skal du helt sikkert en tur forbi byens lokale marked, hvor du kan være heldig, at gøre nogle gode fund.

Ifølge WHO, så er klimaet på sydkysten af Gran Canaria et af verden bedste og sundeste. Hvis du tager ud på oplevelser, så må du ikke snyde dig selv for en tur til Anfi Beach, der helt klart er en af Gran Canarias bedste strande, krystalklart vand og kridhvid sandstrand danner rammerne for en herlig dag.

Playa del Inglés og Maspalomas er adskilt af en 10 km lang strand, men inde i landet er det svært at se, hvornår den ene slutter, og den anden begynder. Maspalomas er det finere alternativ til Playa del Inglés. Især området El Oasis – på sydspidsen er eksklusivt. Bygningerne er lavere, der er flere steder med golf og sportsaktiviteter, og der er mindre larm og støj. Området afslører alligevel, hvad det hele drejer sig om, for alle gader er opkaldt efter rejsekonger. Fx hedder en af de fineste avenuer Tjaereborg, mens Spies må nøjes med en mindre gade. Her er noget længere afstande til alting, men der er til gengæld mange busser med hyppige afgange. Byens centrum for shopping er Faro-centret.

Dunas de Maspalomas er en af de største attraktioner. Her strækker klitlandskabet sig fra restauranterne ved Faro-fyrtårnet til restauranterne ved Playa del Inglés’ strand. Mellem restauranterne findes et øde stykke mini-Sahara på 4 km2. Det smukke, sandede naturreservat slutter ved det 68 m høje og 100 år gamle fyrtårn, Faro de Maspalomas. Her er der restauranter og barer lige ud til strandkanten og lidt mere roligt end i Playa del Inglés.

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro