Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Dubai

Sol – Strand – Shopping – Storby – Seværdigheder – Muligheder – Gourmet

Rigtig mange har allerede fået øjnene op for den solsikre destination Dubai. Med ikke mindre end 350 solskinsdage om året og kun i gennemsnit 5 dage om året med en regnbyge, så er dette skønneparadis med kort flyvetid fra Danmark blevet et meget populært rejsemål. I kan flyve ud af både København og Hamborg og nå mulighedernes rejsemål på ca. 6 timer. Dubai kan alt!

Først og fremmest er det en skøn bade destination, da vejret er konstant hele vinteren fra September til Maj, strandende er indbydende og mulighederne er mange. I Dubai gør de alt muligt. De har bygget verdens højeste hus, Burj Khalifa, og et besøg på udsigtsplatformen her er et must første gang du er i Dubai. Rundt om Burj Khalifa finder I verdens største shopping center, Dubai Mall og uden for finder I det helt store tilløbsstykke om aftenen, Den Dansende Fontæne. I hele dette område ligger der mange restauranter, lige ra fastfood til de bedste gourmet restauranter.

I Madinat området er du nærmest kommet til Venedig og kan nyde udsigten til de mange flotte 1001 nats bygninger, verdens eneste 7-stjernet hotel Burj Al Arab og den hyggeligere Bazar. I Dubais gamle bydel kan du opleve livet ved Creeken, hvor skibe fra nabolandene lægger til med varer der sælges i den gamle bydel. Bydelen her rummer også Spice Souq med krydderier og madvarer samt den imponerende Gold Souq, med et ufatteligt stort antal guldsmede.

Dubai Marina er kunstigt opført og er i dag et af de mest populære områder i byen, og ud over de mange både rummer området mange restauranter, barer og cafeer samt den meget populære Jumeira Beach. The Palm, hedder den store kunstig opførte palmeø, som rummer flere luksushoteller og populære Beach Clubs.

Dubai har mange shopping centre, så det er bare at gå på opdagelse. Udover Dubai Mall som nævn tidligere, så er Emirates Mall med den store indendørs skibakke et af de meget populære centre.

Tag på opdagelse i og omkring Dubai. En tur i ørkenen i 4-hjulstrukne biler, en aften sejltur på Creeken, en gang golf på de fantastiske baner, et besøg i Emiraternes hovedstad Abu Dhabi, lej en båd i Marinaen for en dag eller tag bare en vandre tur i en af de mange forskellige bydele. I November og December 2016 åbner der en gigantisk område uden for Dubai med Tema pakker, så som Legoland, Legoland Water Park, Motiongate, IMG World of Adventure og mange flere.

Man må ikke snyde sig selv for et besøg i den gamle bydel, hvor man finder flere forskellige souks – altså markeder med forskellige indkøbstemaer. Guld-souken er populær, og ligeledes bør man også opleve krydderi-souken.

Så jo, dette skønne ferieparadis rummer alt fra afslappende solbadning til store oplevelser.

Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Dubai

TIR
34°
ONS
38°
TOR
38°
FRE
37°
L�R
37°
S�N
36°
MAN
36°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro