Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Dubai

Dubai

Sol – Strand – Shopping – Storby – Seværdigheder – Muligheder – Gourmet

Rigtig mange har allerede fået øjnene op for den solsikre destination Dubai. Med ikke mindre end 350 solskinsdage om året og kun i gennemsnit 5 dage årligt med regn, er dette skønne paradis med kort flyvetid fra Danmark, blevet et meget populært rejsemål. Du kan flyve fra både København og Hamborg og nå mulighedernes rejsemål på ca. 6 timer. Dubai kan alt!

Først og fremmest er Dubai en skøn bade destination, da vejret er konstant godt hele vinteren fra september til maj, strandene er indbydende og mulighederne er mange. Her findes Burj Khalifa, der med sine 828 meter er verdens højeste bygning, og et besøg på udsigtsplatformen er et must på din første Dubai rejse. Rundt om Burj Khalifa finder du verdens største shopping center, Dubai Mall og uden for finder du det helt store tilløbsstykke om aftenen, Den Dansende Fontæne. I hele dette område findes et hav af restauranter, som byder på alt lige fastfood til de bedste gourmet oplevelser.

I Madinat området, som minder om Venedig, kan nyde udsigten til de mange flotte 1001 nats bygninger, verdens eneste 7-stjernede hotel Burj Al Arab og den hyggelige Bazar. I Dubais gamle bydel kan du opleve livet ved Creeken, hvor skibe fra nabolandene lægger til med varer, der sælges i den gamle bydel. Bydelen rummer desuden Spice Souq med krydderier og madvarer samt den imponerende Gold Souq, med et ufatteligt stort antal guldsmede.

Dubai Marina er kunstigt opført og er i dag et af de mest populære områder i byen. Udover de mange både rummer området utallige restauranter, barer og cafeer samt den populære Jumeira Beach. The Palm, som er navnet på den store kunstigt opførte palmeø, rummer flere luksushoteller og populære Beach Clubs.

Dubai har mange shoppingcentre, så det er bare at gå på opdagelse. Udover Dubai Mall som tidligere nævnt, er Emirates Mall med den store indendørs skibakke, et af de meget populære centre.

Tag på opdagelse i og omkring Dubai. En tur i ørkenen i 4-hjulstrukne biler, en aften sejltur på Creeken, en gang golf på de fantastiske baner, leje af en båd i Marinaen for en dag eller en vandretur i en af de mange forskellige bydele. I november og december 2016 åbnede et gigantisk område uden for Dubai med Tema parker, som Legoland, Legoland Water Park, Motiongate, IMG World of Adventure og mange flere.

Så jo, dette skønne ferieparadis rummer alt fra afslappende solbadning til store oplevelser.

Ras Al Khaimah

Ras al Khaimah er et af de 7 emirater i De Forenede Arabiske Emirater. Ras al Khaimah ligger 80 Km fra Dubai, og er især kendt for sine strande. I byen finder du flere shopping centre, og i området ligger desuden 2 golfbaner. Vores hoteller ligger lidt uden for byen, tæt på de gode strande. Dubai nås nemt på en dagstur via highway.

Ras Al Khaimah byder på lækre sandstrande, gode muligheder for dykning, og det er herudover et sted, hvor vi anbefaler All Inclusive, da standarden er høj. Området er prisvenligt og det skønneste sted, hvis man blot ønsker en afslappende badeferie.

Abu Dhabi

Abu Dhabi er den største af de syv emirater, selvom mange måske tror, det er Dubai. Abu Dhabi er desuden også hovedstad i de Forenede Arabiske Emirater og tilmed den næststørste by i de Forenede Arabiske Emirater, og så ligger byen kun ca. en times kørsel syd fra Dubai. Abu Dhabi er på en og samme tid meget eksotisk, sofistikeret og mere rolig, end det pulserende Dubai. Den relativt korte afstand gør, at man fint kan kombinere emiraterne og tage en dagstur til Dubai.

Abu Dhabi producerer ca. 85 procent af den samlede olie, som produceres i de Forenede Arabiske Emirater. Her har de masser af olie og penge, så de behøver ikke være de største og bedste, som er tilfældet i Dubai. I Abu Dhabi bygger de, fordi de ønsker at lave spændende bygninger, og de udfører det hele meget lækkert og eksklusivt. Her er blandt andet bygget Louvre Abu Dhabi, som åbnede i december 2015, og  Guggenheim Museet forventes færdigbygget omkring slutningen af 2017. Abu Dhabi har derudover flotte strande, lækre beach clubs og et cool storbyliv.

Yas Island er en ø med fart over feltet. Her ligger Ferrari World, som er indehaver af verdens hurtigste rutchebane med en topfart på hele 240 km/t. Ferrri World er verdens største indendørs forlystelsespark og ekstraordinær på alle måder. På øen ligger også YAS Waterworld, et stort imponerende vandland.

En af de største oplevelser i Abu Dhabi er moskeen, Sheikh Zayed bin Sultan-Nahyan Mosque. Denne er udført i et massivt bygningsværk af hvid marmor med 82 kupler, der efter mørkets frembrud bliver oplyst af et gråhvidt lys, som illustrerer månens skin i de forskellige faser. Et smukt syn, som man absolut ikke må snyde sig selv for.

 

Rigtig god ferie!

Dubai

Sol – Strand – Shopping – Storby – Seværdigheder – Muligheder – Gourmet

Rigtig mange har allerede fået øjnene op for den solsikre destination Dubai. Med ikke mindre end 350 solskinsdage om året og kun i gennemsnit 5 dage om året med en regnbyge, så er dette skønneparadis med kort flyvetid fra Danmark blevet et meget populært rejsemål. I kan flyve ud af både København og Hamborg og nå mulighedernes rejsemål på ca. 6 timer. Dubai kan alt!

Først og fremmest er det en skøn bade destination, da vejret er konstant hele vinteren fra September til Maj, strandende er indbydende og mulighederne er mange. I Dubai gør de alt muligt. De har bygget verdens højeste hus, Burj Khalifa, og et besøg på udsigtsplatformen her er et must første gang du er i Dubai. Rundt om Burj Khalifa finder I verdens største shopping center, Dubai Mall og uden for finder I det helt store tilløbsstykke om aftenen, Den Dansende Fontæne. I hele dette område ligger der mange restauranter, lige ra fastfood til de bedste gourmet restauranter.

I Madinat området er du nærmest kommet til Venedig og kan nyde udsigten til de mange flotte 1001 nats bygninger, verdens eneste 7-stjernet hotel Burj Al Arab og den hyggeligere Bazar. I Dubais gamle bydel kan du opleve livet ved Creeken, hvor skibe fra nabolandene lægger til med varer der sælges i den gamle bydel. Bydelen her rummer også Spice Souq med krydderier og madvarer samt den imponerende Gold Souq, med et ufatteligt stort antal guldsmede.

Dubai Marina er kunstigt opført og er i dag et af de mest populære områder i byen, og ud over de mange både rummer området mange restauranter, barer og cafeer samt den meget populære Jumeira Beach. The Palm, hedder den store kunstig opførte palmeø, som rummer flere luksushoteller og populære Beach Clubs.

Dubai har mange shopping centre, så det er bare at gå på opdagelse. Udover Dubai Mall som nævn tidligere, så er Emirates Mall med den store indendørs skibakke et af de meget populære centre.

Tag på opdagelse i og omkring Dubai. En tur i ørkenen i 4-hjulstrukne biler, en aften sejltur på Creeken, en gang golf på de fantastiske baner, et besøg i Emiraternes hovedstad Abu Dhabi, lej en båd i Marinaen for en dag eller tag bare en vandre tur i en af de mange forskellige bydele. I November og December 2016 åbner der en gigantisk område uden for Dubai med Tema pakker, så som Legoland, Legoland Water Park, Motiongate, IMG World of Adventure og mange flere.

Man må ikke snyde sig selv for et besøg i den gamle bydel, hvor man finder flere forskellige souks – altså markeder med forskellige indkøbstemaer. Guld-souken er populær, og ligeledes bør man også opleve krydderi-souken.

Så jo, dette skønne ferieparadis rummer alt fra afslappende solbadning til store oplevelser.

Ras Al Khaimah

Ras al Khaimah er et af de 7 emirater i De Forenede Arabiske Emirater. Ras al Khaimah ligger 80 Km fra Dubai, og er kendt for sine strande. I byen finder du flere shoppingcentre og i området ligger 2 golfbaner. Vores hoteller ligger uden for byen på de gode strande. Dubai nås nemt på en dagstur via highway.

ns største og indeholder mere end 1200 butikker. Her finder man det store akvarium, som ligger placeret midt i centret. Det har verdens største sammenhængende glasfacade og inde bag lever over 30.000 vanddyr – heraf 400 store hajer og rokker. Gennem hele akvariet går en gigantisk glastunnel, så man føres tværs gennem vandet og de mange imponerende dyr. Centret huser også biografer, skøjtebane og i hundredvis af mærkevarebutikker og restauranter.

Burj Khalifa er en meget imponerende bygning med sine 828 meter og er verdens højeste. Indgangen ligger ved Dubai Mall, og prisen på entré varierer alt afhængigt af tidspunktet, man ønsker at stige til vejrs i bygningen, som er en helt enestående oplevelse. På ganske kort tid har en elevator bragt en højt op i luften, og man kan skue ud over den imponerende by midt i ørkenen. Burj Khalifa skulle oprindeligt have heddet Burj Dubai men endte med at blive opkaldt efter Sheik Khalifa fra Abu Dhabi, der hjalp økonomisk med at få tårnet bygget færdigt.

Rigtig god ferie!

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro