Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Manilva

Små 85 km sydvest fra Malaga lufthavn finder du skønne Manilva som ligger omgivet af vinmarker og ligger på grænsen til Cadiz. Byen er opdelt i 2 dele, badeby og den charmerende hvidkalkede landsby som ligger et par kilometer op af en bakke fra kysten. Blandt dens monumenter, bør særlig nævnes Duquesa Slot, bygget for at beskytte kysten fra angreb af pirater, og det 18. århundrede Santa Ana Kirke.

Det er et glimrende sted at spille golf område med en høj tæthed af golfbaner, herunder: La Duquesa, Alemnara i Sotogrande, Alcaidesa Golf i San Roque, Doña Julia i Casares og El Paraiso i Estepona. Manilva byder på et godt udvalg af strand restauranter, sørg for at prøve den udsøgte friske lokale fisk: tandbrasen, mulle, havaborre, tun og ovn-ristede sardiner.

Byen har en fascinerende historie går helt tilbage til romertiden; stadig i dag er der nogle bemærkelsesværdigt velbevarede romerske svovl bade. Men hvis du ønsker at drage fordel af disse helsebringende vand bliver du nødt til at være parat til at dykke ned i en underjordisk hule og til at stille op med lugten af svovl på din badetøj!

Strandene i Manilva-området er nogle af de bedste på Costa del Sol, og ikke overrendte i sommermånederne. Manilva har ligesom de øvrige byer på Costa del Sol har en subtropisk middelhavsklima, med varme somre og varme vintre. Køling briser fra havet gør sommervarmen håndterbar, temperaturer er et gennemsnit på 32 ºC om sommeren.

Vi anbefaler du lejer bil, så du let kan komme omkring og nyde Manilva og omegn.

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TIR
26°
ONS
25°
TOR
24°
FRE
24°
L�R
29°
S�N
27°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro