Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Manilva

Små 85 km sydvest fra Malaga lufthavn finder du skønne Manilva, som ligger omgivet af vinmarker. Byen er opdelt i 2 dele – badeby og den charmerende hvidkalkede landsby, som ligger et par kilometer op af en bakke fra kysten. Blandt byens monumenter, bør særlig nævnes Duquesa Slot, som blev bygget for at beskytte kysten fra angreb af pirater, og det 18. århundredes Santa Ana Kirke.

Området er et glimrende sted at spille golf, og har en høj tæthed af golfbaner, herunder: La Duquesa, Alemnara i Sotogrande, Alcaidesa Golf i San Roque, Doña Julia i Casares og El Paraiso i Estepona. Manilva byder desuden på et godt udvalg af strandrestauranter – her kan de friske lokale fisk anbefales: tandbrasen, mulle, havaborre, tun og ovn-ristede sardiner.

Strandene i Manilva-området er nogle af de bedste på Costa del Sol, og ikke overrendte i sommermånederne. Manilva har, ligesom de øvrige byer på Costa del Sol, et subtropisk middelhavsklima, med varme somre og milde vintre. Byen har derudover en fascinerende historie, der går helt tilbage til romertiden.

Vi anbefaler, at du lejer bil, så du let kan komme omkring og nyde Manilva og omegn.

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

MAN
21°
TIR
20°
ONS
20°
TOR
21°
FRE
24°
L�R
24°
S�N
20°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro