Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Costa del Sol

Nyd varmen og bliv grebet af charmen på Costa del Sol, den legendariske, spanske Solkyst. Her finder du det autentiske Sydspanien samt skønne, hvide sandstrande og en gæstfri befolkning.

Find din rejse her

Det var på Costa del Sol, at charterturismen i sin tid startede. Men Costa del Sol er meget mere end paraplydrinks og turister i hawaiiskjorter. En perlerække af spanske byer ligger strøet langs med kysten, og du har sikkert hørt om flere af dem allerede, for Costa del Sol er en af danskerne foretrukne rejsemål, når det ferien skal være solsikker.

Den 200 kilometer lange kyststrækning i den sydspanske region, Andalusien, er blomstret fra en fortid med grisefest til et paradis for livsnydere. Dyk ned i det velsmagende, sydspanske køkken, gå på oplevelse i charmerende, hvidkalkede landsbyer og nyd de fantastiske sandstrande, som Costa del Sol, “Solkysten”, er berømt for.

Afslapning og oplevelser på Costa del Sol

Få steder i verden finder man så megen kultur, historie og atmosfære som på Andalusiens solrige kyststrækning, Costa del Sol. Seværdighederne og de små, farverige fiskerlejer ligger på stribe langs den 200 kilometer lange kyststrækning, som ender ved Gibraltarklippen, hvor de små, frække aber lever vildt. Tyrefægterarenaen i Ronda er et must, og ligeså er selvfølgelig maurernes imponerende fæstning, Alhambra. Der er masser af historie, kultur og oplevelser at komme efter på Costa del Sol, men med sine hvide sandstrande og azurblå hav indbyder Solkysten også til rendyrket afslapning. Læn dig blot tilbage i liggestolen, og nyd det afslappede tempo, som den spanske region er kendt og elsket for.

Sydspansk charme i Málaga

Solkystens uofficielle hovedstad, Málaga, er ikke til at genkende for dem, der ikke har oplevet byen for nylig. Istandsat til fordums storhed er byens historiske centrum med sine gotiske katedraler og den smukke havn en oplevelse i sig selv. På kunstmuseerne hænger den fineste spanske kunst, og de krogede gader byder på god shopping med både spanske og internationale mærker. Her, blandt hyggelige caféer og restauranter, er der rig mulighed for at smage på det bedste fra det sydspanske køkken – blandt andet de populære småretter, tapas, som stammer fra den andalusiske region.

Sommer eller vinter på Costa del Sol?

Hvis solen ikke vil komme til dig, må du komme til solen! Året rundt befinder den sig i det sydligste af Spanien, for imens resten af Europa døjer med regn og blæst, skinner solen fra en blå himmel på den sydspanske middelhavskyst. Costa del Sol har over 300 solrige dage om året – ikke så underligt, at danskerne har døbt den Solkysten – og er helt perfekt til en solferie uden for sæson. Derfor har vi altid gode tilbud på efterårs- og vinterrejser til Costa del Sol.

Rejs billigt til Costa del Sol

Beach Tours er et lille, passioneret rejsebureau, og vi har én mission: bedre og billigere ferier i solen. Hos os får du sol og strand til markedets laveste pris. Vi sørger for hotel, fly og kontakt til lokale rejseledere, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Vi kender Costa del Sol, og her på siden kan du se de byer, vi rejser til, samt finde et rigtigt godt tilbud på en solferie til sommer, efterår eller vinter.

Rigtig god ferie!

Almuñécar er en lille kystby beliggende i hjertet af den tropiske kyst, omkring 1 times kørsel fra storbyen, Malaga. Byen har mange historiske seværdigheder og er især kendt for sine rene strande. Byen har ca. 25.000 indbyggere, og byder desuden på et fremragende klima med en varm og solrig sommer samt en dejlig, mild vinter.
Landbrug er meget vigtigt for byen, da det frodige klima gør det til et optimalt sted at dyrke blandt andet tropiske frugter. Fiskeri og turisme er 2 af byens andre store erhverv, og man værner om at bevare byens naturlige skønhed.

Benalmadena Costa er beliggende kun 12 km vest fra Malaga, helt nede ved den spanske solkyst. Det er en stor og hyggelig ferieby, som byder på ferieoplevelser for enhver smag – uanset alder. De fleste hoteller ligger på den flere kilometer lange, grovkornede sandstrand. Langs den fine strandpromenade findes et stort udbud af cafeer, barer og restauranter, som klart er et besøg værd.

I byens midte ligger parken ’Parque Paloma’ med skøn natur, dyr og legepladser. Og den livlige havn ’Puerto Marina’ byder på alle former for vandsportsaktiviteter. Benalmadena Costa er desuden et godt udgangspunkt for udflugter, hvor du kan besøge nærliggende områder på Spaniens lækre Solkyst.

Estepona er en charmerende kystby, beliggende på den mere rolige del af Costa del Sol, beliggende ca. 15 minutter fra Marbella.

Byens Marina byder på lækre tapas- og fiskerestauranter samt diverse caféer og barer. Om sommeren er her desuden markeder, som sælger alt fra madvarer til tæpper, tøj og souvenirs.

Fuengirola ligger ved vandet på den spanske solkyst, ikke så langt fra Malaga. Byen er oprindeligt en lille fiskerby, men er nu blevet et af de mest populære rejsemål på Solkysten, og kendt for sin internationale atmosfære og smukke strandpromenade. Med både vandland, zoologisk have og vandsportsfaciliteter, trives børnefamilierne også rigtig godt i området.

Fuengirola er med årene vokset sammen med den charmerende naboby, Los Boliches, som byder på hvidkalkede huse, snævre gader og lokale butikker. Vil man have mere hvidkalket charme ligger Mijas – den verdensberømte hvide by – i bjergene ovenfor Fuengirola.

Solkystens hovedby, Malaga, har noget for enhver smag. Hvad enten du er til sol og stand eller shopping og oplevelser, finder du det i Malaga by.

Det historiske centrum byder på smukke gader og lækre spanske spisesteder. Også kunst og arkitektur er en stor del af byen, som desuden er fødeby for den verdensberømte kunster, Pablo Picasso.

Små 85 km sydvest fra Malaga lufthavn finder du skønne Manilva, som ligger omgivet af vinmarker. Byen er opdelt i 2 dele – badeby og den charmerende hvidkalkede landsby, som ligger et par kilometer op af en bakke fra kysten. Blandt byens monumenter, bør særlig nævnes Duquesa Slot, som blev bygget for at beskytte kysten fra angreb af pirater, og det 18. århundredes Santa Ana Kirke.

Området er et glimrende sted at spille golf, og har en høj tæthed af golfbaner, herunder: La Duquesa, Alemnara i Sotogrande, Alcaidesa Golf i San Roque, Doña Julia i Casares og El Paraiso i Estepona.

 

Marbella er en af Solkystens mest eksklusive feriebyer.

Her finder du et klassisk ferieparadis med strandpromenade, et stort udbud af stilfulde restauranter, natklubber og moderne shoppingcentre. Byen emmer alt af luksus og overdådighed, og folk nyder livet i fulde drag. Her er knap så mange turister som i mange af de andre, nærliggende byer, og spanierne selv fylder godt i bybilledet i Marbella.

 

Nerja, der ligger 50 km øst for Malaga, adskiller sig fra de større og mere kendte rejsemål på den vestlige del af Costa del Sol. I Nerja er der ingen store hoteller og tætpakkede strande, som man andre steder kan udsættes for. Til gengæld får du her masser af fred, ro og ægte spansk idyl.

Her er lave, smukke, hvidkalkede huse og smalle, kuperede gader, der rigtig indbyder til spansk stemning. Byen er omringet af bjerge og klippelandskaber, og vandet er helt krystalklart. Den bedste sandstrand er ’Burriana Playa’.

Torre del Mar er beliggende ca. 30 km øst for Malaga, og har et indbyggertal på ca. 18.000, som dog stiger markant i turistferierne. Byens 8 km lange strandpromenade, som anses for at være Costa del Sol’s smukkeste, byder på restauranter, strandbarer, caféer og butikker.

Promenaden, de skønne strande samt den forholdsvis korte afstand til Malaga, gør Torre del Mar til et megen populært feriedestination.

Badebyen Torremolinos ligger blot 10 km fra Malaga, og er et af de ældste og mest populære rejsemål i Spanien. Torremolinos er kendt for sin internationale stemning og giver både plads til afslapning og masser af oplevelser. Byen udspringer fra marinaen, hvorfra man kan følge en flot og næsten fire kilometer lang promenade, forbi stranden og op til byens centrum, som ligger hævet over havet. Her er god udsigt og indbyder til en god, lang slentretur. Langs promenaden passeres hyggelige cafeer samt fiske- og tapasrestauranter, hvor man med fordel kan holde et lille pitstop og spise en lækker frokost.

 

Torrox Costa er en populær feriedestination, beliggende 4 km fra byen Torrox. Området er stadig ikke overbefolket under sommeren, hvilket ofte kan være følelsen på de andre ferie destinationer. Atmosfæren er her afslappet og bebyggelsen moderne med et mix af lejlighedskomplekser og hoteller, der er beliggende langs den flotte El Peñoncillo strand. Her flokkes både lokale og turister til i løbet af dagen, og tager et afkølende dyp i havet. Der er også mulighed for at prøve kræfter med diverse former for vandsport ved et af de mange vandsportscentre langs med stranden.

Du finder et stort udvalg af restauranter, barer og butikker langs Paseo Maritimo promenaden. I løbet af sommeren finder også forskellige markeder sted her, med alt lige fra lokal håndværk, souvenirs, fødevarer osv.

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro