Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Costa del Sol

Costa del Sol – den legendariske, spanske solkyst.

Det var på Costa del Sol, at charterturismen i sin tid startede. Men Costa del Sol, der betyder Solkysten, byder på meget mere end det, man traditionelt forbinder med en charterferie, og er ikke kun All Inclusive og danskere i et væk – det er meget mere! Costa del Sol er en af danskerne foretrukne rejsedestinationer, når det gælder solferier, og det er med rette.

Her er noget for enhver, hvad end du rejser med børn, familierejser, venner eller par. Langs den 200 kilometer lange kyststrækning, finder man feriebyer med oplevelser for enhver smag og et strandliv i særklasse.
Bevæger man sig en smule væk fra kysten og lidt længere ind i landet, åbner det ægte Andalusien op for sit skatkammer af hvidkalkede bjerglandsbyer, og kulturskatte som Sevilla, Granada og Alhambra, venter blot på at blive besøgt og udforsket. Her er det nemt at kombinere flere af Solkystens skønne byer, og opleve både smukke kyststrækninger, lækre strande og det mere ‘ægte’ Spanien, der findes længere inde i landet. Her kan du kan få præcis den ferie, du ønsker, og som passer bedst til dig og dine behov.

Rigtig god ferie!

Almuñécar er en lille kystby beliggende i hjertet af den tropiske kyst, omkring 1 times kørsel fra storbyen, Malaga. Byen har mange historiske seværdigheder og er især kendt for sine rene strande. Byen har ca. 25.000 indbyggere, og byder desuden på et fremragende klima med en varm og solrig sommer samt en dejlig, mild vinter.
Landbrug er meget vigtigt for byen, da det frodige klima gør det til et optimalt sted at dyrke blandt andet tropiske frugter. Fiskeri og turisme er 2 af byens andre store erhverv, og man værner om at bevare byens naturlige skønhed.

Benalmadena Costa er beliggende kun 12 km vest fra Malaga, helt nede ved den spanske solkyst. Det er en stor og hyggelig ferieby, som byder på ferieoplevelser for enhver smag – uanset alder. De fleste hoteller ligger på den flere kilometer lange, grovkornede sandstrand. Langs den fine strandpromenade findes et stort udbud af cafeer, barer og restauranter, som klart er et besøg værd.

I byens midte ligger parken ’Parque Paloma’ med skøn natur, dyr og legepladser. Og den livlige havn ’Puerto Marina’ byder på alle former for vandsportsaktiviteter. Benalmadena Costa er desuden et godt udgangspunkt for udflugter, hvor du kan besøge nærliggende områder på Spaniens lækre Solkyst.

Fuengirola ligger ved vandet på den spanske solkyst, ikke så langt fra Malaga. Byen er oprindeligt en lille fiskerby, men er nu blevet et af de mest populære rejsemål på Solkysten, og kendt for sin internationale atmosfære og smukke strandpromenade. Med både vandland, zoologisk have og vandsportsfaciliteter, trives børnefamilierne også rigtig godt i området.

Fuengirola er med årene vokset sammen med den charmerende naboby, Los Boliches, som byder på hvidkalkede huse, snævre gader og lokale butikker. Vil man have mere hvidkalket charme ligger Mijas – den verdensberømte hvide by – i bjergene ovenfor Fuengirola.

Man finder både hyggelige, lokale restauranter og barer, men også mere moderniserede restauranter og barer i den moderne bydel, der også byder på et væld af forlystelser og fornøjelser. Hvis man har lyst til at udforske Malaga by, er denne ca. en halv times kørsel væk, så det nemt kan kombineres.

Små 85 km sydvest fra Malaga lufthavn finder du skønne Manilva, som ligger omgivet af vinmarker. Byen er opdelt i 2 dele – badeby og den charmerende hvidkalkede landsby, som ligger et par kilometer op af en bakke fra kysten. Blandt byens monumenter, bør særlig nævnes Duquesa Slot, som blev bygget for at beskytte kysten fra angreb af pirater, og det 18. århundredes Santa Ana Kirke.

Området er et glimrende sted at spille golf, og har en høj tæthed af golfbaner, herunder: La Duquesa, Alemnara i Sotogrande, Alcaidesa Golf i San Roque, Doña Julia i Casares og El Paraiso i Estepona. Manilva byder desuden på et godt udvalg af strandrestauranter – her kan de friske lokale fisk anbefales: tandbrasen, mulle, havaborre, tun og ovn-ristede sardiner.

Strandene i Manilva-området er nogle af de bedste på Costa del Sol, og ikke overrendte i sommermånederne. Manilva har, ligesom de øvrige byer på Costa del Sol, et subtropisk middelhavsklima, med varme somre og milde vintre. Byen har derudover en fascinerende historie, der går helt tilbage til romertiden.

Vi anbefaler, at du lejer bil, så du let kan komme omkring og nyde Manilva og omegn.

 

Marbella er en af Solkystens mest eksklusive feriebyer.

Her finder du et klassisk ferieparadis med strandpromenade, et stort udbud af stilfulde restauranter, natklubber og moderne shoppingcentre. Byen emmer alt af luksus og overdådighed, og folk nyder livet i fulde drag. Her er knap så mange turister som i mange af de andre, nærliggende byer, og spanierne selv fylder godt i bybilledet i Marbella. Her findes heller ikke nær så mange turistbutikker, men derimod de mere velkendte mærkevarerbutikker som Zara, Mango osv.

Den gamle bydel charmerer sine besøgende med smalle gader og hyggelige restauranter. I havnebyen Puerto Banus, der ligger 7,5 km fra Marbellas centrum, kan du opleve luksusbiler og lystbåde i millionklassen, slappe af i XL-liggestole på fashionable strandklubber eller shoppe i moderigtige butikker.

Er du til golf, findes der også mange muligheder for at spille golf i de nærliggende områder,

Nerja, der ligger 50 km øst for Malaga, adskiller sig fra de større og mere kendte rejsemål på den vestlige del af Costa del Sol. I Nerja er der ingen store hoteller og tætpakkede strande, som man andre steder kan udsættes for. Til gengæld får du her masser af fred, ro og ægte spansk idyl.

Her er lave, smukke, hvidkalkede huse og smalle, kuperede gader, der rigtig indbyder til spansk stemning. Byen er omringet af bjerge og klippelandskaber, og vandet er helt krystalklart. Den bedste sandstrand er ’Burriana Playa’. Langs stranden findes en flot strandpromenade med hyggelige restauranter, hvor man med fordel kan nyde frokost eller aftensmad i form af grillet fisk, paella og velsmagende tapasretter med udsigt til det azurblå hav.

Torre del Mar er beliggende ca. 30 km øst for Malaga, og har et indbyggertal på ca. 18.000, som dog stiger markant i turistferierne. Byens 8 km lange strandpromenade, som anses for at være Costa del Sol’s smukkeste, byder på restauranter, strandbarer, caféer og butikker. Promenaden, de skønne strande samt den forholdsvis korte afstand til Malaga, gør Torre del Mar til et megen populært feriedestination.

Badebyen Torremolinos ligger blot 10 km fra Malaga, og er et af de ældste og mest populære rejsemål i Spanien. Torremolinos er kendt for sin internationale stemning og giver både plads til afslapning og masser af oplevelser. Byen udspringer fra marinaen, hvorfra man kan følge en flot og næsten fire kilometer lang promenade, forbi stranden og op til byens centrum, som ligger hævet over havet. Her er god udsigt og indbyder til en god, lang slentretur. Langs promenaden passeres hyggelige cafeer samt fiske- og tapasrestauranter, hvor man med fordel kan holde et lille pitstop og spise en lækker frokost.

Costa del Sols største vandland, Aqualand Torremolinos, er et yndet udflugtsmål for børnefamilierne. Her kan man blandt andet prøve Europas højeste vandrutsjebane, så her er rig mulighed for at boltre sig for børn og barnlige sjæle.

Torrox Costa er en populær feriedestination, beliggende 4 km fra byen Torrox. Området er stadig ikke overbefolket under sommeren, hvilket ofte kan være følelsen på de andre ferie destinationer. Atmosfæren er her afslappet og bebyggelsen moderne med et mix af lejlighedskomplekser og hoteller, der er beliggende langs den flotte El Peñoncillo strand. Her flokkes både lokale og turister til i løbet af dagen, og tager et afkølende dyp i havet. Der er også mulighed for at prøve kræfter med diverse former for vandsport ved et af de mange vandsportscentre langs med stranden.

Du finder et stort udvalg af restauranter, barer og butikker langs Paseo Maritimo promenaden. I løbet af sommeren finder også forskellige markeder sted her, med alt lige fra lokal håndværk, souvenirs, fødevarer osv.

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro