Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Costa del Sol

Costa del Sol, den legendariske, spanske solkyst.

Det var på Costa del Sol, at charterturismen i sin tid startede. Men Costa del Sol, der betyder Solkysten, byder på meget mere end det, man traditionelt forbinder med en charterferie, og er ikke kun all inclusive og danskere i et væk – det er meget mere den dag i dag. Costa del Sol er en af danskerne foretrukne rejsedestinationer, når det gælder solferier, og det er med rette.

Her er noget for enhver, hvad end du rejser med børn, familierejser, venner eller par. Langs den 200 kilometer lange kyststrækning finder man feriebyer med oplevelser for enhver smag og et strandliv i særklasse.

Bevæger man sig en smule væk fra kysten og lidt længere ind i landet, åbner det ægte Andalusien op for sit skatkammer af hvidkalkede bjerglandsbyer, og kulturskatte som Sevilla, Granada og Alhambra venter på at blive besøgt og udforsket. Her er det nemt at kombinere flere af Solkystens skønne byer, og opleve både smukke kyststrækninger, lækre strande og det mere ‘ægte’ Spanien, der findes længere inde i landet. Her kan du kan få præcis den ferie, du ønsker, og som passer bedst til dig og dine behov.

Rigtig god ferie!

Kun 12 km vest fra Malaga, helt nede ved kysten, ligger Benalmadena Costa – en stor og hyggelig ferieby. I Benalmadena Costa er der ferieoplevelser for enhver smag – uanset alder. De fleste hoteller ligger på den flere kilometer lange, grovkornede sandstrand. Og langs den fine strandpromenade findes et stort udbud af cafeer, barer og restauranter. I byens midte ligger parken ’Parque Paloma’ med skøn natur, dyr og legepladser. Og den livlige havn ’Puerto Marina’ byder på alle former for vandsportsaktiviteter. Benalmadena Costa er desuden et godt udgangspunkt for udflugter.

Fuengirola ligger ved vandet og er oprindeligt en lille fiskerby. Nu er byen et af de mest populære rejsemål på Solkysten og kendt for sin internationale atmosfære og smukke strandpromenade. Og med både vandland, zoologisk have og vandsportsfaciliteter trives børnefamilierne også. Fuengirola er med årene vokset sammen med den charmerende naboby Los Boliches med hvidkalkede huse, snævre gader og lokale butikker. Vil man have mere hvidkalket charme ligger Mijas – den verdensberømte hvide by – i bjergene oven for Fuengirola.

Marbella og Puerto Banus er Solkystens mest eksklusive feriebyer.

Marbella er et klassisk ferieparadis med strandpromenade, et stort udbud af stilfulde restauranter, natklubber og moderne shoppingcentre. Den gamle bydel charmerer sine besøgende med smalle gader og hyggelige restauranter. I havnebyen Puerto Banus (7,5 km fra Marbellas centrum) kan du opleve luksus biler og lystbåde i millionklassen, slappe af i XL-liggestole på fashionable strandklubber eller shoppe i moderigtige butikker.

Nerja ligger 50 km øst for Malaga og adskiller sig fra de større og mere kendte rejsemål på den vestlige del af Costa del Sol. I Nerja er der ingen store hoteller og tætpakkede strande. Her får du fred, ro og ægte spansk idyl med lave, hvidkalkede huse og smalle, kuperede gader. Byen er omringet af bjerge og klippelandskaber, og vandet er krystalklart. Den bedste sandstrand er ’Burriana Playa’. Langs stranden findes en flot strandpromenade med hyggelige restauranter. Her kan med fordel nydes grillet fisk, paella og velsmagende tapasretter med udsigt til det azurblå hav.

Badebyen Torremolinos ligger bare 10 km fra Malaga og er et af de ældste og mest populære rejsemål i Spanien. Torremolinos er kendt for sin internationale stemning og giver både plads til afslapning og masser af oplevelser. Byen udspringer fra marinaen, hvorfra man kan følge en flot og næsten fire kilometer lang promenade, forbi stranden og op til byens centrum, der ligger hævet over havet. Langs promenaden passeres hyggelige cafeer, fiske- og tapasrestauranter. Costa del Sols største vandland, Aqualand Torremolinos, er et yndet udflugtsmål for børnefamilierne. Her kan man bl.a. prøve Europas højeste vandrutsjebane.

Torrox Costa er en populær ferie destination beliggende 4 km fra byen Torrox. Området er stadig ikke overbefolket under sommeren som oftest kan være følelsen på andre ferie destinationer.

Atmosfæren er mere afslappet her og bebyggelsen moderne med et mix af lejligheds komplekser og hoteller der er beliggende langs den flotte El Peñoncillo strand. Her flokkes både lokale og turister til i løbet af dagen og slapper af på en solstol og tager et afkølende dyp i havet. Der er også mulighed for at prøve kræfter med diverse former for vandsport ved et af de mange vandsport centre langs med stranden.

Du finder et stort udvalg af restauranter, barer og butikker langs Paseo Maritimo promenaden. I løbet af sommeren finder også forskellige markeder sted her, alt lige fra lokal håndværk, souvenirs, fødevarer osv. Du kan opleve mange spændende ting når du bor i Torrox Costa, hvorfor ikke tage en tur til den historiske by Granada der blot befinder sig en times kørsel væk i bil?

Rigtig god ferie!

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro