Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Tossa de Mar

Velkommen til den hyggelige middelalder by Tossa de Mar. Tossa de Mar ligger i smukke omgivelser på den spanske kyst nord for Barcelona. Byen er omkranset af en utrolig flot natur og ved den fine sandstrand nydes dagene med afslapning og en smuk udsigt til den gamle middelalder borg. Gå rundt i de små gader og find hyggelige tapas restauranter og skjulte bodegaer, hvor du kan nyde de lokale retter og den dejlige spanske vin. Vil du ud på oplevelse, så har du ikke langt til hverken vandland eller til nabo byerne Santa Susanna og Lloret de Mar. Vi anbefaler, at du lejer en bil når du skal til Tossa de Mar, så du kan komme ud og opleve områdets smukke natur.

Langs med kysten finder du masser af små hyggelige bugte, hvor du kan tage en afkølende svømmetur og efterfølgende slappe af på de små strande. Der er flere natur reservater i nærheden af byen, hvor du kan vandre og nyde naturen. Er du til aktiv ferie, så lej en mountain bike og kom ud på skjulte stier og op af det bakkede landskab. Snak med dit hotel om hvor du kan tage på oplevelsestur samt hvor du kan leje cykel.

Tossa de Mar er velegnet for børne familier og specielt den fine strand midt i byen, hvor du kan slappe af mens dine børn leger i strandkanten. Der er et godt udvalg af restauranter og barer samt shopping muligheder. Tøv ikke med at komme ud blandt de lokale og oplev det spanske køkken.
Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Costa Brava

FRE
36°
L�R
28°
S�N
26°
MAN
26°
TIR
25°
ONS
24°
TOR
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro