Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Tossa de Mar

På kanten mellem det nordøstlige Spaniens grønne bjerge og Middelhavets blå ligger den smukke middelalderby, Tossa de Mar. Dette tidligere fiskerleje er blomstret til en livlig ferieby, der nemt kan genkendes på sin fantastiske middelalderborg, der knejser over byens brostensbelagte gader.

borgen i tossa de mar på costa brava i spanien udsigt over stranden i tossa de mar på costa brava i spanien

Tossa de Mar ligger cirka 100 kilometer nord for Barcelona på Costa Brava-kysten i den frodige spanske region, Catalonien. De smukke bjerge bag byen skaber en fantastisk baggrund og er en udflugt eller to værd.

Byen har flere skønne strande med masser af liv og attraktive hoteller, der tilsammen danner den perfekte ramme om ferien for både børnefamilier og par.

Oplevelser i Tossa de Mar

Tossa de Mar er en hyggelig middelalderby fuld af små, charmerende gader, der indbyder til at gå på opdagelse i. Udforsk det gamle kvarter, Villa Vella, hvor du kan opleve ruinerne af den befæstede borg og vagttårnene. Her i kvarteret finder du også nogle af byens tapasrestauranter og små, listige bodegaer, hvor du kan nyde de lokale catalanske retter og den dejlige spanske vin.

Vi anbefaler, at du lejer en bil, når du skal til Tossa de Mar, så du på egen hånd kan opleve områdets smukke natur. Fra Tossa de Mar kan du køre langs med kysten til både vandland, marinepark og nabobyerne Santa Susanna og Lloret de Mar.

De bedste strande i Tossa de Mar

Tossa de Mar har en 14 kilometer lang kystlinje med masser af sandstrande, der ligger i forlængelse af hinanden, kun afbrudt af klipper, som danner små, beskyttede bugter.

Byens gamle kvarter grænser ned til Playa Gran, der er Tossa de Mars lettest tilgængelige og mest velbesøgte strand. Her er der også tilknyttet livreddere, legepladser og små, lokale udlejere af  udstyr til diverse vandsportsaktiviteter.

Aktiv ferie i Tossa de Mar

Tossa de Mar støder op til flere naturområder, heriblandt Sa Riera-reservatet og Cadiretes Massif-bjergene, hvor du kan vandre og cykle. Er du til aktiv ferie, så lej en mountainbike og kom ud i det bakkede landskab.

Tossa de Mar med børn

Tossa de Mar er velegnet for børnefamilier. Byen har et godt udvalg af restauranter og caféer samt shopping. I nærheden af Tossa de Mar ligger også badebyerne Lloret de Mar og Santa Susanna.

Marineland Catalunya lige udenfor Santa Susanna er et kombineret vandland og marine-zoo med delfinarium, hvor delfinerne optræder for publikum.

Hvornår skal du rejse?

Costa Brava ligger i den nordøstlige ende af Solkysten, som får masser af sol året rundt. Fra december til februar er der i snit omkring 15 grader i Tossa de Mar. Igennem vintermåneder er vejret stadigt lunt på Solkysten, men da det er uden for sæson, er der færre turister end om sommeren.

Vejret kommer snart!

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro