Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Sitges – Syd for Barcelona

Sitges er beliggende ved den spanske kyst syd for Barcelona. Beskyttet af Garraf bjergerne og dens gode location har området et såkaldt “micro klima” som gør området attraktivt som helårs ferie område og gør det muligt at nyde de mange udendørs aktiviteter næsten alle årets dage rundt. Der er flere internationale arrangementer her så som The Barcelona-Sitges Vintage car rally, flere film festivaler, Festa Major, Høst festival osv. Du kan nyde en cykel tur igennem byen, i Garraf naturparken eller opleve den specielle stemning om aftenen på den kendte Dos de Mayo gade.
Byen har hele 4 km af gode sandstrande hvor du kan nyde dagene og tage et afkølende dyp i middelhavet samt nyde den lækre tapas som serveres på de mange restauranter, bodega’er samt cafeér.
Byen byder også på et væld af kulturelle oplevelser, lige fra historiske monumenter, smukke kirker til et rigt udvalg i musik events og ikke at forglemme den berømte Fiesta Major med det spektakulære fest fyrværkeri som afsluttes på stranden og tiltrækker tusindvis af tilskuere.
Du finder et godt udvalg af restauranter, barer, cafeér samt gode shopping muligheder i Sitges. Ønsker du yderligere oplevelser ligger Barcelona ikke langt væk.
Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
27°
ONS
26°
TOR
26°
FRE
26°
L�R
26°
S�N
26°
MAN
27°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro