Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Santa Susanna / Malgrat de Mar

Småt men godt! Santa Susanna er en af de absolut hyggeligste feriebyer på Costa Brava-kysten.

stranden i santa susanna / malgrat de mar på costa brava i spanien området santa susanna på costa brava i spanien strand i santa susanna/malgrat de mar på costa brava i spanien

Det tidligere fiskerleje ligger knap 60 kilometer nord for smukke Barcelona. Her findes to dejlige strande med gyldent sand, shopping og gode restauranter med internationale og lokale specialiteter. En kort men pittoresk spadseretur langs vandet fører til nabobyen Malgrat de Mar, der deler strandpromenade med Santa Susanna.

Oplevelser i og omkring Santa Susanna

Santa Susanna er en gammel middelalderby og rig på historie. Byens vagttårne og den smukke Santa Susanna-kirke er vartegn, der er ligeså gamle som byen selv.

Lige udenfor byen begynder desuden den enorme Montnegre-Corredor Nature Park – et paradis for naturentusiaster, vandrere og mountainbikere.

Fire kilometer udenfor Santa Susanna ligger Marineland Catalunya, et kombineret vandland og marine-zoo med delfinarium, hvor delfinerne optræder for publikum. Der afgår både bus og tog fra bycentrum.

Du kan også tage toget eller bussen til byen Figueres, som ligger knapt en times kørsel nord for Santa Susanna. Figueres er den berømte kunstner Salvador Dali’s fødeby, og i gåafstand fra stationen finder du Dalí-museet, Teatre-Museu Dalí.

Malgrat de Mar

Hvor Santa Susanna er en moderne ferieby med masser af spisesteder og shopping, er Malgrat de Mar et godt eksempel på en traditionel catalansk by med smalle brostensgader, masser af spansk hverdagsliv og et travlt ugentligt marked.

Tæt på Barcelona

Når du bor i Santa Susanna eller Malgrat de Mar, er du kun 60 kilometer fra den spanske hovedstad. Tag på storbyferie for en dag i Barcelona og oplev en af Europas flotteste metropoler, hvor kultur og arkitektur er i hovedsædet. Med tog fra Santa Susanna og Magrat de Mars egne togstationer tager turen til Barcelona lige under en time.

Hvornår skal du rejse?

Costa Brava ligger i den nordøstlige ende af Solkysten, som får masser af sol året rundt. Fra december til februar er der i snit 15 grader i Santa Susanna og Magrat de Mar, der er et populært vinterhi for mange skandinaver. Selvom vejret stadigvæk er lunt, betragtes vintermånederne på Solkysten som ‘uden for sæson’, og antallet af andre turister falder betragteligt.

Vores hoteller i Santa Susanna

Vi har udvalgt de bedste hoteller i Santa Susanne og nabobyen Magrat de Mar, så du kan være sikker på at finde det helt rigtige hotel for dig, hvad end du drømmer om All Inclusive, børnevenligt badeland eller en ferie kun for voksne:

Aqua Hotel Aquamarina & Spa er et stort hotel beliggende direkte på strandpromenaden i Santa Susanna med kun 200 meter til stranden. Poolområde på 350 kvadratmeter med poolbar samt børnepool og miniklub med aktiviteter for de mindste.

Aqua Hotel Montagut & Suites er et nyrenoveret hotel på Santa Susannas livlige strandpromenade, med 150 meter til havet og 200 meter til det nærmeste shoppingcenter. I hotellets 1200 kvadratmeter store have findes blandt andet solterrasse samt voksen- og børnepool. Daglig underholdning og aktiviteter for de mindste.

Aqua Hotel Onabrava & Spa ligger ligeledes kun 150 meter fra vandet og i gåafstand til Santa Susannas centrum. Et hyggeligt hotel stort poolområde med børnepool, lækkert wellness- og spaområde samt fitnesscenter. Daglig underholdning og aktiviteter for de mindste.

Hotel Tahiti Playa er et firestjernet hotel med perfekt beliggenhed direkte på stranden i Santa Susanna og tæt på byens mange restauranter, barer og caféer. Stort poolområde med børnepool. Aktivitetsklub for de mindste og legeplads. Et ideelt valg for børnefamilier.

Santa Susanna Resort er et prisvenligt og populært All Inclusive hotel i Santa Susanna. Stort poolområde med jacuzzi og helt ny Splashpool med vandrutsjebaner for børn. Der går gratis shuttlebus til stranden, som ligger 1200 meter væk.

Alegria Maripins er et nyrenoveret hotel med perfekt beliggenhed midt i Malgret de Mar. Byens brede sandstrand lige overfor hotellet, der har et fint poolområde med separat børnepool.

Hold ferie uden børn

For jer, der rejser som par eller venner uden børn, er det oplagt at vælge et hotel kun for voksne. Hold ferie uden børn på et af disse hoteller, hvor alle gæster er over 16 år:

Hotel Alegria Mar Mediterrania er et lækkert spahotel, som ligger direkte på stranden mellem Santa Susanna og Magrat de Mar – perfekt til parret, som ønsker at nyde ferien sammen i smukke omgivelser. Alle værelser har balkon eller terrasse.

Aqua Silhouette & Spa er et nyrenoveret og moderne hotel beliggende i Malgret de Mar, blot 250 meter fra stranden samt tæt på strandpromenadens restauranter, butikker og barer. Hotellet har en lækker spa, fitnesscenter og et flot udendørs poolområde med to pools.

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
13°
FRE
L�R
10°
S�N
11°
MAN
11°
TIR
ONS
11°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro