Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Lloret de Mar

Lloret de Mar er en af de mest populære feriedestinationer på Costa Brava-kysten. Siden 1960'erne har turister valfartet til den spanske solkyst, og Lloret de Mar er en af favoritbyerne.

strandpromenaden i lloret på costa brava i spanien både på stranden i lloret de mar på costa brava i spanien

Området har i mange år været kendt for det hektiske natteliv og store udvalg i barer og diskoteket, hvorfor mange unge også har sat kursen mod den spanske destination. Men Lloret de Mar er meget mere end det – året rundt.

Oplevelser i Lloret de Mar

Tag på opdagelse langs de smukke kyster, dyk ned i den spanske kulturarv og nyd den smukke natur, der findes omkring Lloret de Mar. Her har du rig mulighed for at få gode oplevelser med hjem i bagagen – hvad end du går rundt i byen mellem små bodegaer og skjulte souvenirbutikker, eller om du kaster dig over det spanske køkkens mange smagfulde fristelser. Der er også mange smukke, gamle kirker at kigge på, og Det Maritime Museum er et trækplaster for dem, der gerne vil blive klogere på Middelhavets søfarthistorie.

Lloret de Mar med børn

Lloret de Mar er fuld af oplevelser for hele familien – hop på sightseeingbussen, som stopper ved byens tre mest berømte haver: Marimurtra, den botaniske have Pinya de Rosa i Blanes og Santa Clotilde Gardens.

Der er også rig mulighed for at prøve et væld af forskellige typer vandsport. Langs strandpromenaden i Lloret de Mar kan du for eksempel leje havkajak og udstyr udstyr til snorkling. Der findes også en del små ekskursions-skibe, som tager turister med på sightseeing til vands.

De bedste strande i Lloret de Mar

Lloret de Mars bykerne ender ved havet, hvor en bred sandstrand strækker sig halvanden kilometer langs med centrum. Det er den, byen er opkaldt efter, og det er også her, de fleste tager hen for at bade, slikke sol og dyrke vandsport. Vil du have det hele lidt mere for dig selv, anbefaler vi, at du bevæger dig lidt uden for centrum af Lloret de Mar. Tag for eksempel til Sa Caleta Cove, der ligger pittoresk placeret for foden af et gammelt slot. Små fiskerbåde ligger trukket op på den smukke strand, som du finder i  i forlængelse af Lloret de Mars strandpromenade.

 

Hvornår skal du tage afsted?

Costa Brava ligger i den nordøstlige ende af Solkysten, som får masser af sol året rundt. Fra december til februar er der i snit 15 grader i Lloret de Mar, der er et populært vinterhi for mange skandinaver. Selvom vejret stadigvæk er lunt, betragtes vintermånederne på Solkysten som ‘uden for sæson’, og antallet af andre turister falder betragteligt.

Til gengæld må man regne med, at der findes en del festglade mennesker i Lloret de Mar i juli og august måned, hvor temperaturerne deres højeste. .

Vores hoteller i Lloret de Mar

Ingen kender Solkysten som os. Vi har håndplukket de bedste hoteller i Lloret de Mar, så du kan være sikker på at finde det helt rigtige hotel for dig, hvad end det er beliggenhed, service eller faciliteter, der er vigtigst for dig.
Uanset om du drømmer om All Inclusive, børnevenligt badeland eller en ferie kun for voksne, har vi hotellet, der matcher dine ønsker.

Rosamar Garden Resort er et ideelt hotel for børnefamilier. Familiens yngste er godt underholdt i hotellets egen aquapark, der blandt andet byder på vandrutsjebaner og lazy river, mens forældrene kan slappe af og nyde de i alt fire lækre poolområder. All Inclusive!

Rosamar Maritim ligger, som navnet antyder, lige ved stranden i Lloret de Mar. Det helt nyrenoverede hotel har desuden tagterrasse, hvor der findes et mindre poolområde, en lille bar, to saunaer og fitnesscenter.

Vi har selvfølgelig også hoteller i Lloret de Mar, som er oplagte for jer, der rejser uden børn.

Alegria Plaza Paris er et smagfuldt og moderne indrettet, firestjernet hotel beliggende i centrum af Lloret de Mar med kun 300 meter til stranden. Hotellet har et lækkert udendørs poolområde samt separat solterrasse med jacuzzi. Et helt igennem oplagt valg for jer, der rejser som par eller med venner.

Hold ferie uden børn

For jer, der rejser som par eller venner uden børn, er det oplagt at vælge et hotel for voksne. Det kan være et hotel, som anbefales til gæster uden børn, eller et hotel, man skal være mindst 16 år for at bo på:

Det firestjernede Aqua Hotel Bertran Park er et moderne og nyrenoveret byhotel, som er velegnet til par. Masser af shopping indenfor få minutters gåafstand og 350 meter til stranden. Hotellet har et stort poolområde og egen restaurant. Halvpension eller All Inclusive kan vælges til.

Hotel Delamar er det oplagte valg til en kæresteferie eller ferien med alle veninderne. Det nyrenoverede byhotel er kun for voksne og ligger midt i Lloret de Mars livlige shoppingcentrum med restauranter, tapasbarer og natklubber indenfor rækkevidde. Hotellet har tagterrasse med poolområde og ligger 400 meter fra stranden. I hotellets eget fitnesscenter kan I deltage på de ugentlige yoga- og pilateshold.

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
13°
FRE
L�R
S�N
MAN
12°
TIR
11°
ONS
11°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro