Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Lloret de Mar

Lloret de Mar er en af de mest populære ferie destination på Costa Brava kysten. Siden 1960érne har turister valfartet til den spanske solkyst og Lloret de Mar er en af de mere populære destinationer. Området har i mange år været kendetegnet for hektisk natteliv og stort udvalg i barer og diskoteket, hvorfor mange unge også har sat kursen mod den spanske destination. Men Lloret de Mar er meget mere end det.

Tag på opdagelse langs de smukke kyster og dyk ned i den spanske kultur arv og nyd naturen fra sin smukkeste side. Du har rig mulighed for at få gode oplevelser med hjem i bagagen hvad end du går rundt i byen mellem små bodegaer, skjulte souvenir butikker eller om du tager plads på en af byens mange restauranter og kaster dig over det spanske køkkens mange smagfulde fristelser.

I Lloret de Mar strækker en flot sandstrand sig langs byen og det er også her du finder mange turister, denne kan derfor være godt fyldt op, vi anbefaler at du bevæger dig lidt væk fra Lloret de Mar og i stedet for tager til Sa Caleta cove, stranden ligger med et lille gammelt slot i baggrunden og med små fiskerbåde på stranden. Er du til krystalklart vand og en af områdets smukkeste strande så tag i stedet for til Cala Sa Boadella.

Lloret de Mar tilbyder mange oplevelser for familier og I kan blandt andet tage med en sight seeing bus rundt i området hvor I kommer forbi de mest interessante steder samt besøger tre at de mest berømte haver:Marimurtra, Pinya de Rosa botaniske have i Blanes og Santa Clotilde Gardens i Lloret. Er I mere til vandsports aktiviteter findes disse langs stranden i Lloret de Mar.

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
29°
ONS
28°
TOR
30°
FRE
27°
L�R
26°
S�N
25°
MAN
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro