Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Lloret de Mar

Lloret de Mar er en af de mest populære feriedestination på Costa Brava kysten. Siden 1960’errne har turister valfartet til den spanske solkyst, og Lloret de Mar er en af favoritbyerne. Området har i mange år været kendt for det hektiske natteliv og store udvalg i barer og diskoteket, hvorfor mange unge også har sat kursen mod den spanske destination. Men Lloret de Mar er meget mere end det.

Tag på opdagelse langs de smukke kyster, dyk ned i den spanske kultur arv, og nyd den smukke natur. Her har du rig mulighed for at få gode oplevelser med hjem i bagagen – hvad end du går rundt i byen mellem små bodegaer og skjulte souvenirbutikker, eller om du kaster dig over det spanske køkkens mange smagfulde fristelser.

I Lloret de Mar strækker en flot sandstrand sig langs byen, og det er også her du finder mange turister. Vi anbefaler, at du bevæger dig lidt væk fra Lloret de Mar og i stedet for tager til Sa Caleta cove, hvor stranden ligger med et gammelt slot i baggrunden samt ved siden af små fiskerbåde.

Lloret de Mar tilbyder mange oplevelser for familier – tag f.eks med sightseeing bussen rundt i området, hvor I kommer forbi de mest interessante steder samt 3 at de mest berømte haver: Marimurtra, Pinya de Rosa botaniske have i Blanes og Santa Clotilde Gardens. Er I mere til vandsportsaktiviteter, findes disse langs stranden i Lloret de Mar.

I juli og august måned må påregnes en del festglade mennesker i området.

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
21°
TIR
21°
ONS
22°
TOR
21°
FRE
23°
L�R
19°
S�N
19°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro