Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Calella

stranden i calella på costa brava i spanien både på stranden i calella på costa brava i spanien

Calella er en hyggelig lille badeby, som ligger perfekt placeret på Costa Brava-kysten ved Middelhavet. I Calella findes et væld af gode hoteller og resorts, kilometerlange smukke strande og spændende seværdigheder. For ikke at nævne vejret, som er mildt og solrigt – året rundt!

Calellas smukke strande

Byen byder på en ca. 3 km lang og bred strand med forskellige aktiviteter som beachvolley og vandsport, samt strandpromenade med hyggelige restauranter, caféer, barer og butikker. Her kan du finde udsøgte mad-oplevelser fra middelhavskøkkenet som blandt andet friske fisk og spændende, spanske tapas.

Gode aktiviteter og seværdigheder

I og omkring Calella finder du mange gode aktiviteter og seværdigheder.
Besøg for eksempel forlystelsesparken Marineland Catalunia, som ligger en kort køretur fra Calella. Blandt sine beboere tæller den lille marine-zoo en flok søde delfiner, som optræder for parkens publikum. Her findes også et vandland med masser af vilde rutsjebaner.

Kan du lide at vandre i naturen, er der god mulighed for dette på de smukke vandrestier langs kysten. Er du til golf, finder du det populære golfanlæg, Golf Catalunya Resort, ca. ½ times kørsel fra byen.

Er du til kultur, kan det anbefales, at besøge den gamle bydel, hvor du kan slentre rundt i de smalle gader med en hyggelig atmosfære. Du kan også besøge kirken Santa Maria eller det gamle fyrtårn, som anses som byens varetegn. Rundt om i byen arrangeres der desuden kulturelle arrangementer og livemusik.

Kort afstand til Barcelona

Når du holder ferie i Calella, kan du nemt kombinere badeturene med en tur til storbyen, Barcelona, som ligger omkring 1 times kørsel derfra. Du kan vælge at leje en bil og køre dertil eller tage toget direkte fra stationen i Calella, som kører til det centrale Barcelona. Her kan du opleve alt fra shopping på Ramblaen til den verdensberømte kirke, La Sagrada Familia, eller besøge FC Barcelona stadion.

Hoteller i Calella

Beach Tours tilbyder flere populære hoteller i Calella, bl.a. familievenlige hoteller med gode faciliteter for både store og små.

Vores hotel-anbefalinger
Skal du have børnene med på ferie, kan vi varmt anbefale Hotel Oasis Park Splash, som byder på familievenlige værelser, splash-område med vandpark samt enten halvpension eller All Inclusive til gode priser. Hotellet har desuden en central beliggenhed i Calella, tæt på både stranden samt centrum med restauranter, caféer og butikker.
Alternativt kan du bo på GHT Balmes Hotel, som ligeledes egner sig godt til familier. Her findes børnepool med splash-område, voksenpool samt en lille jacuzzi. Der er morgenmad inkluderet i prisen, men du kan også vælge at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad og aftensmad.

Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
11°
TIR
13°
ONS
12°
TOR
12°
FRE
12°
L�R
12°
S�N
13°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro