Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Pineda de Mar

Pineda de Mar er en hyggelig spansk badeby beliggende omtrent 50 kilometer nord for Barcelona samt blot 1,5 km fra Calella. Byen har en lang strandpromenade samt en dejlig, bred sandstrand.

området pineda de mar på costa brava i spanien

Oplevelser i Pineda de Mar

Strandløver og vandhunde i alle aldre vil elske den brede sandstrand og strandpromenaden indrammet af palmer. Men  Pineda de Mar byder på mange flere oplevelser.

Byen ligger i udkanten af den kæmpemæssige naturpark Montnegre-Corredor Nature Park – et paradis for naturentusiaster, vandrere og mountainbikere.

I Pineda de Mar kan du udforske den gamle bydel, der emmer af lokal spansk stemning. Flere af bygningerne dateres fra det 17. og 19. århundrede. Hører du et smukt klokkespil, er det sikkert kirkeklokkerne der ringer i Santa Maria-kirken, som stammer helt fra 1079.

Længes du efter storbystemning, kan du tage toget direkte til Barcelona på en time fra Pineda de Mars egen togstation.

Tæt på Barcelona

Når du bor i Pineda de Mar, er du kun 50 kilometer fra den spanske hovedstad. Tag på storbyferie for en dag i Barcelona og oplev en af Europas flotteste metropoler, hvor kultur og arkitektur er i hovedsædet. Med tog fra Pineda de Mars egen togstation tager turen til Barcelona under en time.

Hvornår skal du rejse?

Costa Brava ligger i den nordøstlige ende af Solkysten, som får masser af sol året rundt. Fra december til februar er der i snit 15 grader i Pineda de Mar. Igennem vintermåneder er vejret stadigt lunt på Solkysten, men da det er uden for sæson, er der færre turister end om sommeren.

Vores hoteller i Pineda de Mar

Ingen kender den sydspanske kyst som os. Vi har udvalgt de bedste hoteller i Pineda de Mar, så du er sikret den bedste beliggenhed, den bedste service og det største udvalg af faciliteter.

Aqua Hotel Promenade har en fantastisk beliggenhed på strandpromenaden, hvor du er tæt på strand og bycentrum med restauranter, caféer og shoppingliv. Poolområde med børnepool, fitnesscenter og aktivitetsklub for de mindste.

Alegria Pineda Splash er et nyrenoveret og moderne hotel indrettet i lys og skandinavisk stil. Tree poolområder samt vandrutsjebaner og splashpool, som børnene vil elske.

 

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
13°
FRE
L�R
S�N
10°
MAN
11°
TIR
ONS
11°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro