Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Costa Brava

Costa Brava-kysten er en charmerende middelhavskyst i Spanien, som byder på brede sandstrande, krystalklart vand, smuk natur og kulinariske oplevelser. Læs mere og find en god ferie til Costa Brava nedenfor!

Find din rejse her
ferie-costa-brava-spaniencosta-brava-kysten
costa-brava-sevaerdighed-barcelona

Kigger du på et kort over Costa Brava kan du se, at kyststrækningen går helt fra Barcelona til Sydfrankrig. Dette er et populært sted at holde ferie, specielt om sommeren, da man her får meget for pengene.

Gode hoteller på Costa Brava

Beach Tours tilbyder et godt og bredt udvalg af hoteller på Costa Brava – for både familier og par.

All Inclusive
Vælg f.eks. et af vores hoteller med All Inclusive, som er et populært fænomen for specielt børnefamilier. All Inclusive inkluderer altid:

  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Drikkevarer
  • Snacks

Voksenhoteller, som er hoteller for voksne på min. 18 år, er også at finde på Costa Brava-kysten. Her tilbyder Beach Tours flere skønne voksenhoteller, hvor du og din partner kan nyde omgivelserne og hinanden.

Så godt er vejret

På middelhavskysten er vejret mildt, og med en tør, varm sommer. I de varmeste måneder, som er juni, juli og august, er den gennemsnitlige temperatur over 22 grader. De koldeste måneder er december, januar og februar, og her er mest nedbør om efteråret.

Spændende seværdigheder

På din ferie til Costa Brava kan strandlivet nemt kombineres med fantastiske udflugter til de omkringliggende egne. Besøg f.eks. det populære Marineland Cataluña, som er en delfin- og vandpark, beliggende i Palafolls – tæt på Malgrat de Mar/Santa Susanna. Du kan også komme på en sejltur langs den maleriske kyststrækning, besøge miniputstaten Andorra, eller tage til vindistriktet i baglandet, hvor det meste af Spaniens ”champagne” (cava) produceres.

Besøg Barcelona

Kombiner badeferien med et besøg i Kataloniens hovedstad, Barcelona, som ligger omkring 1 times kørsel fra blandt andet feriebyen, Lloret de Mar. Her kan du opleve storbyens pulserende liv med gode tapas-restauranter, shoppingmuligheder samt seværdigheder. Besøg f.eks. kirken ”La Sagrada Familia”, som er bygget af den verdensberømte arkitekt, Gaudi. Du kan også få stillet shoppe-lysten på den store shopping gade, Ramblaen, eller opleve ægte spansk stemning i Det Gotiske Kvarter. Costa Brava er et rigtig godt sted at holde ferie, uanset om du er en stor familie, et kærestepar eller en gruppe venner – her er noget at opleve for alle.

Barcelona er hovedstaden i den spanske region, Katalonien, og byen er landets næststørste.

Den pulserende by byder på noget for enhver smag, hvad enten du er til shopping, kultur, fodbold eller kulinariske oplevelser. Her findes bl.a. den populære shoppinggade, Ramblaen, det verdenskendte fodboldstadion, Camp Nou samt det inspirerende Picasso museum.

Den hyggelige badeby Calella er beliggende på den charmerende Costa Brava-kyst i Spanien. Her finder du noget for enhver smag, hvad enten du er til natur, kultur eller ren afslapning.

Oplev de kilometerlange smukke strande, områdets spændende og historiske seværdigheder og bo på et af vores gode, familievenlige hoteller med faciliteter for bade store og små. Du kan nemt kombinere badeferien med et smut til storbyen, Barcelona, som ligger ca. 1 times kørsel fra Calella.

Læs om vores anbefalede hoteller samt nogle af de mest populære og spændende seværdigheder for hele familien.

 

Lloret de Mar er en af de mest populære feriedestinationer på Costa Brava-kysten. Siden 1960’erne har turister valfartet til den spanske solkyst, og Lloret de Mar er en af favoritbyerne.

Området har i mange år været kendt for det hektiske natteliv og store udvalg i barer og diskoteket, hvorfor mange unge også har sat kursen mod den spanske destination. Men Lloret de Mar er meget mere end det – året rundt.

 

 

 

Pinda de Mar er en hyggelig spansk by, beliggende langs kysten ca. 50 km nord for Barcelona. Byen byder på en god strandpromenade samt en dejlig strand. Du kan desuden udforske den gamle bydel, som byder på lokal spansk stemning.

Byens togstation, gør det nemt at tage et smut til Barcelona, hvis du ønsker at kombinerer solferien med storbylivet.

Santa Susanna er en af Costa Bravas hyggeligste feriebyer, beliggende cirka 60 km. nord for smukke Barcelona. Den lille badeby byder på 2 dejlige strande med gyldent sand, shopping og gode, hyggelige restauranter med både internationale og lokale specialiteter.

Du kan bl.a. besøge Marineland Aquapark, der er et kombineret vandland og zoologisk have med daglige dyreshows. Du kan også vælge at tage nord for Santa Susanna tilbyen, Figueres, som er den berømte kunstner Salvador Dali’s fødeby og idag huser Teatre-Museu Dalí.

På kanten mellem det nordøstlige Spaniens grønne bjerge og Middelhavets blå ligger den smukke middelalderby, Tossa de Mar. Dette tidligere fiskerleje er blomstret til en livlig ferieby, der nemt kan genkendes på sin fantastiske middelalderborg, der knejser over byens brostensbelagte gader.

Tossa de Mar ligger cirka 100 kilometer nord for Barcelona på Costa Brava-kysten i den frodige spanske region, Catalonien. De smukke bjerge bag byen skaber en fantastisk baggrund og er en udflugt eller to værd.

Byen har flere skønne strande med masser af liv og attraktive hoteller, der tilsammen danner den perfekte ramme om ferien for både børnefamilier og par.

 

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro