Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Costa Brava

Costa Brava – et skattekammer af smukke strande med krystalklart vand. Dette kendetegner kyststrækningen mellem Barcelona og Sydfrankrig, og her findes alt fra brede, kilometerlange sandstrande i f.eks. Santa Susanna, til små, ugenerede klippebugter. Nordspaniens flotte og populære kyststrækning har det hele. Det blå Middelhav, masser af spændende oplevelser og ikke mindst den Catalanske hovedstad – fantastiske Barcelona – kun en kort bus- eller togtur derfra.

På din ferie til Costa Brava kan det søde strandliv nemt kombineres med spektakulære udflugter til de omkringliggende egne. Tag f.eks. på sejltur langs den maleriske kyststrækning, besøg miniputstaten Andorra, eller kør til vindistriktet i baglandet, hvor det meste af Spaniens ”champagne” (Cava) produceres.

Barcelona
Du kan også besøge Barcelona, hvor kirken ‘La Sagrada Familia’ et must at se. Kirken er bygget af den verdensberømte arkitekt og kunstner Gaudi, og anses for et af hans mest imponerende mesterværker. Man har bygget på kirken siden 1882, og den ufærdige kirke er ubestridt Barcelonas største attraktion. Afsæt også god tid til spadsereture op og ned af Ramblaen, i de smalle gader og i den gamle bydel.  Det Gotiske Kvarter byder på et væld af små listige spisesteder, barer, shopping og ægte Barcelona stemning. Havnen og strandpromenaden i Barceloneta bør også opleves – tag evt. et hvil og en kølig dukkert på byen brede sandstrand.  Barcelona er desuden et sandt shoppemekka, hvor du finder kunst, keramik, vin, sko og ikke mindst tøj,  i alle prisklasser og stilarter. Tager du til Barcelona, og er du vild med fisk og skaldyr, så prøv en af boderne bagerst i det store La Bogueteria marked ved Ramblaen – her fås fantastisk mad og god stemning til rimelige priser.

Uanset om du er til Michelin-restauranter, paella eller spansk tapas, så finder du det på Costa Brava. Gå ikke glip af den mere hippe variant af tapas – Pintxos – som nærmest er en spansk variant af smørrebrød. Dette kan f.eks. bestå af et lille stykke brød med eksempelvis spansk skinke, laks eller tunsalat. Pintxos findes i hundredevis af varianter og er typisk udstillet i montrer langs bardiske, så man let kan kigge og udpege.

Rigtig god ferie!

Calella er en lille, hyggelig badeby på Costa Brava kysten, blot 1 time fra Barcelona. Her findes kilometerlange, gode strande samt aktiviteter for hele familien, så som vandsport og golf. Calella byder desuden på historie med de gamle, velbevarede bygninger samt den ældre bydel. Byen har en stor gade, Carrer de l’Esglesia , hvor du finder et hav af butikker, barer og restauranter. Vil du kombinere badeferien med mere storbyliv, kan du nemt besøge Barcelona, som ligger omkring 1 times kørsel fra Calella.

Lloret de Mar er en af de mest populære feriedestination på Costa Brava kysten. Siden 1960’errne har turister valfartet til den spanske solkyst, og Lloret de Mar er en af favoritbyerne. Området har i mange år været kendt for det hektiske natteliv og store udvalg i barer og diskoteket, hvorfor mange unge også har sat kursen mod den spanske destination. Men Lloret de Mar er meget mere end det.

Tag på opdagelse langs de smukke kyster, dyk ned i den spanske kultur arv, og nyd den smukke natur. Her har du rig mulighed for at få gode oplevelser med hjem i bagagen – hvad end du går rundt i byen mellem små bodegaer og skjulte souvenirbutikker, eller om du kaster dig over det spanske køkkens mange smagfulde fristelser.

I juli og august måned må påregnes en del festglade mennesker i området.

 

 

Malgrat de Mar området ligger i forlængelse af Santa Susanna. Begge områder forbindes af en lang promenade, hvor du finder gode shopping muligheder, barer, restauranter samt diverse forlystelser. Vi kan anbefale, at besøge den hyggelige Bei Pepe, der er en typisk spansk tapas-restaurant. Her er der kælet for de gode råvarer og vine fra det gode vinkort.
For enden af Malgrat de Mar, finder du en lille gågade med et udvalg i souvenirbutikker og restauranter. Byen byder desuden på flere Beach-barer samt den store, flotte sandstrand, hvor der findes diverse vandsportsaktiviteter.

Pinda de Mar er en hyggelig spansk by, beliggende langs kysten ca. 50 km nord for Barcelona. Byen byder på en god strandpromenade samt en dejlig strand. Du kan desuden udforske den gamle bydel, som byder på lokal spansk stemning. Byens togstation, gør det nemt at tage et smut til Barcelona, hvis du ønsker at kombinerer solferien med storbylivet.

Santa Susanna er en af Costa Bravas hyggeligste feriebyer, beliggende cirka 60 km. nord for smukke Barcelona. Den lille badeby byder på 2 dejlige strande med gyldent sand, shopping og gode, hyggelige restauranter med både internationale og lokale specialiteter. Når du bor i Santa Susanna, har du en verden af oplevelser rundt om dig. Tag eksempelvis toget til Barcelona, og oplev en af Europa’s flotteste metropoler, hvor kultur og arkitektur er i hovedsædet. Turen med toget tager kun en times tid fra togstationen i Santa Susanna.

Du kan besøge Marineland Aquapark, der er et kombineret vandland og zoologisk have med daglige dyreshows. Der går shuttlebus til stedet, som ligger omkring 4 km væk. Du kan også vælge at tage nord for Santa Susanna tilbyen, Figueres, som er den berømte kunstner Salvador Dali’s fødeby og idag huser Teatre-Museu Dalí.

Velkommen til den hyggelige middelalderby¨, Tossa de Mar, som er beliggende i smukke omgivelser på den spanske kyst nord for Barcelona. Byen er omkranset af en utrolig flot natur, og ved den fine sandstrand nydes dagene med afslapning og en smuk udsigt til den gamle middelalder borg. Gå rundt i de små gader og find hyggelige tapas restauranter samt skjulte bodegaer, hvor du kan nyde de lokale retter og den dejlige spanske vin. Vil du ud på oplevelse, så har du ikke langt til hverken vandland eller til nabobyerne, Santa Susanna og Lloret de Mar. Vi anbefaler, at du lejer en bil når du skal til Tossa de Mar, så du kan komme ud og opleve områdets smukke natur. Der findes flere naturreservater i nærheden af byen, hvor du kan vandre og nyde naturen. Er du til aktiv ferie, så lej en mountainbike og kom ud i det bakkede landskab.

 

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro