Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Costa Brava

ferie-costa-brava-spaniencosta-brava-kystencosta-brava-sevaerdighed-barcelona

Costa Brava-kysten er en charmerende middelhavskyst i Spanien, som byder på brede sandstrande, krystalklart vand, smuk natur og kulinariske oplevelser. Kigger du på et kort over Costa Brava kan du se, at kyststrækningen går helt fra Barcelona til Sydfrankrig. Dette er et populært sted at holde ferie, specielt om sommeren, da man her får meget for pengene.

Gode hoteller på Costa Brava

Beach Tours tilbyder et godt og bredt udvalg af hoteller på Costa Brava – for både familier og par.

All Inclusive
Vælg f.eks. et af vores hoteller med All Inclusive, som er et populært fænomen for specielt børnefamilier. All Inclusive inkluderer altid:

  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Drikkevarer
  • Snacks

Voksenhoteller, som er hoteller for voksne på min. 18 år, er også at finde på Costa Brava-kysten. Her tilbyder Beach Tours flere skønne voksenhoteller, hvor du og din partner kan nyde omgivelserne og hinanden.

Så godt er vejret

På middelhavskysten er vejret mildt, og med en tør, varm sommer. I de varmeste måneder, som er juni, juli og august, er den gennemsnitlige temperatur over 22 grader. De koldeste måneder er december, januar og februar, og her er mest nedbør om efteråret.

Spændende seværdigheder

På din ferie til Costa Brava kan strandlivet nemt kombineres med fantastiske udflugter til de omkringliggende egne. Besøg f.eks. det populære Marineland Cataluña, som er en delfin- og vandpark, beliggende i Palafolls – tæt på Malgrat de Mar/Santa Susanna. Du kan også komme på en sejltur langs den maleriske kyststrækning, besøge miniputstaten Andorra, eller tage til vindistriktet i baglandet, hvor det meste af Spaniens ”champagne” (cava) produceres.

Besøg Barcelona

Kombiner badeferien med et besøg i Kataloniens hovedstad, Barcelona, som ligger omkring 1 times kørsel fra blandt andet feriebyen, Lloret de Mar. Her kan du opleve storbyens pulserende liv med gode tapas-restauranter, shoppingmuligheder samt seværdigheder. Besøg f.eks. kirken ”La Sagrada Familia”, som er bygget af den verdensberømte arkitekt, Gaudi. Du kan også få stillet shoppe-lysten på den store shopping gade, Ramblaen, eller opleve ægte spansk stemning i Det Gotiske Kvarter. Costa Brava er et rigtig godt sted at holde ferie, uanset om du er en stor familie, et kærestepar eller en gruppe venner – her er noget at opleve for alle.

Den hyggelige badeby Calella er beliggende på den charmerende Costa Brava-kyst i Spanien. Her finder du noget for enhver smag, hvad enten du er til natur, kultur eller ren afslapning.

Oplev de kilometerlange smukke strande, områdets spændende og historiske seværdigheder og bo på et af vores gode, familievenlige hoteller med faciliteter for bade store og små. Du kan nemt kombinere badeferien med et smut til storbyen, Barcelona, som ligger ca. 1 times kørsel fra Calella.

Læs om vores anbefalede hoteller samt nogle af de mest populære og spændende seværdigheder for hele familien.

Rigtig god ferie!

Lloret de Mar er en af de mest populære feriedestination på Costa Brava kysten. Siden 1960’errne har turister valfartet til den spanske solkyst, og Lloret de Mar er en af favoritbyerne. Området har i mange år været kendt for det hektiske natteliv og store udvalg i barer og diskoteket, hvorfor mange unge også har sat kursen mod den spanske destination. Men Lloret de Mar er meget mere end det.

Tag på opdagelse langs de smukke kyster, dyk ned i den spanske kultur arv, og nyd den smukke natur. Her har du rig mulighed for at få gode oplevelser med hjem i bagagen – hvad end du går rundt i byen mellem små bodegaer og skjulte souvenirbutikker, eller om du kaster dig over det spanske køkkens mange smagfulde fristelser.

I juli og august måned må påregnes en del festglade mennesker i området.

 

 

Pinda de Mar er en hyggelig spansk by, beliggende langs kysten ca. 50 km nord for Barcelona. Byen byder på en god strandpromenade samt en dejlig strand. Du kan desuden udforske den gamle bydel, som byder på lokal spansk stemning. Byens togstation, gør det nemt at tage et smut til Barcelona, hvis du ønsker at kombinerer solferien med storbylivet.

Santa Susanna er en af Costa Bravas hyggeligste feriebyer, beliggende cirka 60 km. nord for smukke Barcelona. Den lille badeby byder på 2 dejlige strande med gyldent sand, shopping og gode, hyggelige restauranter med både internationale og lokale specialiteter. Når du bor i Santa Susanna, har du en verden af oplevelser rundt om dig. Tag eksempelvis toget til Barcelona, og oplev en af Europa’s flotteste metropoler, hvor kultur og arkitektur er i hovedsædet. Turen med toget tager kun en times tid fra togstationen i Santa Susanna.

Du kan besøge Marineland Aquapark, der er et kombineret vandland og zoologisk have med daglige dyreshows. Der går shuttlebus til stedet, som ligger omkring 4 km væk. Du kan også vælge at tage nord for Santa Susanna tilbyen, Figueres, som er den berømte kunstner Salvador Dali’s fødeby og idag huser Teatre-Museu Dalí.

Velkommen til den hyggelige middelalderby¨, Tossa de Mar, som er beliggende i smukke omgivelser på den spanske kyst nord for Barcelona. Byen er omkranset af en utrolig flot natur, og ved den fine sandstrand nydes dagene med afslapning og en smuk udsigt til den gamle middelalder borg. Gå rundt i de små gader og find hyggelige tapas restauranter samt skjulte bodegaer, hvor du kan nyde de lokale retter og den dejlige spanske vin. Vil du ud på oplevelse, så har du ikke langt til hverken vandland eller til nabobyerne, Santa Susanna og Lloret de Mar. Vi anbefaler, at du lejer en bil når du skal til Tossa de Mar, så du kan komme ud og opleve områdets smukke natur. Der findes flere naturreservater i nærheden af byen, hvor du kan vandre og nyde naturen. Er du til aktiv ferie, så lej en mountainbike og kom ud i det bakkede landskab.

 

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro