Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Costa Brava

Costa Brava – et skattekammer af smukke strande med krystalklart vand, kendetegner kyststrækningen mellem Barcelona og Sydfrankrig. Her findes alt fra brede, kilometerlange sandstrande til små, ugenerede klippebugter.

Nordspaniens flotte og populære kyststrækning har det hele. Det blå Middelhav, flotte strande, masser af spændende oplevelser og ikke mindst den Catalanske hovedstad – fantastiske Barcelona – kun en kort bus- eller togtur derfra.

På din ferie til Costa Brava kan det søde strandliv nemt kombineres med spektakulære udflugter til de omkringliggende egne. Tag fx på sejltur langs den maleriske kyststrækning, besøg miniputstaten Andorra, eller kør til vindistriktet i baglandet, hvor det meste af Spaniens ”champagne” (Cava) produceres.

Besøg Barcelona. Her er kirken ‘La Sagrada Familia’ et must at se – også for dem, der normalt ikke er kirkeinteresserede. Kirken er bygget af den verdensberømte arkitekt og kunstner Gaudi, og anses for et af hans mest imponerende mesterværker. Man har bygget på kirken siden 1882, og den ufærdige kirke er ubestridt Barcelonas største attraktion. Afsæt også god tid til spadsereture op og ned af Ramblaen, i de smalle gader og i den gamle bydel.  Det Gotiske Kvarter byder på et væld af små listige spisesteder, barer, shopping og ægte Barcelona stemning. Havnen og strandpromenaden i Barceloneta bør også opleves. Tag evt. et hvil og en kølig dukkert på byen brede sandstrand.  Barcelona er desuden et sandt shoppemekka, her finder du kunst, keramik, vin, sko og ikke mindst tøj,  i alle prisklasser og stilarter.

Uanset om du er til Michelin-restauranter, paella eller spansk tapas, så finder du det på Costa Brava. Gå ikke glip af den mere hippe variant af tapas – Pintxos – som nærmest er en spansk variant af smørrebrød. Et lille stykke brød med eksempelvis spansk skinke, laks eller tunsalat. Pintxos findes i hundredevis af varianter og er typisk udstillet i montrer langs bardiske, så man let kan kigge og udpege.

Tager du til Barcelona, og er du vild med fisk og skaldyr, så prøv en af boderne bagerst i det store La Bogueteria marked ved Ramblaen – her fås fantastisk mad og god stemning til rimelige priser.

 

 

Lloret de Mar er en af de mest populære ferie destination på Costa Brava kysten. Siden 1960érne har turister valfartet til den spanske solkyst og Lloret de Mar er en af de mere populære destinationer. Området har i mange år været kendetegnet for hektisk natteliv og stort udvalg i barer og diskoteket, hvorfor mange unge også har sat kursen mod den spanske destination. Men Lloret de Mar er meget mere end det.

Tag på opdagelse langs de smukke kyster og dyk ned i den spanske kultur arv og nyd naturen fra sin smukkeste side. Du har rig mulighed for at få gode oplevelser med hjem i bagagen hvad end du går rundt i byen mellem små bodegaer, skjulte souvenir butikker eller om du tager plads på en af byens mange restauranter og kaster dig over det spanske køkkens mange smagfulde fristelser.

I Lloret de Mar strækker en flot sandstrand sig langs byen og det er også her du finder mange turister, denne kan derfor være godt fyldt op, vi anbefaler at du bevæger dig lidt væk fra Lloret de Mar og i stedet for tager til Sa Caleta cove, stranden ligger med et lille gammelt slot i baggrunden og med små fiskerbåde på stranden. Er du til krystalklart vand og en af områdets smukkeste strande så tag i stedet for til Cala Sa Boadella.

Lloret de Mar tilbyder mange oplevelser for familier og I kan blandt andet tage med en sight seeing bus rundt i området hvor I kommer forbi de mest interessante steder samt besøger tre at de mest berømte haver:Marimurtra, Pinya de Rosa botaniske have i Blanes og Santa Clotilde Gardens i Lloret. Er I mere til vandsports aktiviteter findes disse langs stranden i Lloret de Mar.

Området Malgret de Mar finder du i forlængelse af Santa Susanna. Begge områder forbindes af en lang promenade, hvor du finder shopping muligheder, barer, restauranter samt diverse forlystelser. Vi kan anbefale dig at besøge den hyggelige Bei Pepe, der er en typisk spansk tapas restaurant. Her er der kælet for de gode råvarer og vine fra det gode vinkort. For enden af Malgret de Mar finder du en lille gågade med et udvalg i souvenir butikker og restauranter.
Der ligger flere beach barer i Malgret de Mar og du har den store flotte sandstrand hvor der ligeledes er diverse vandsports aktiviteter.
Rigtig god ferie!

Tekst er på vej..

Santa Susanna er en af Costa Bravas hyggelige feriebyer beliggende cirka 60 km. nord for smukke Barcelona. Den lille badeby byder på to dejlige strande med gyldent sand, shopping og gode, hyggelige restauranter med både internationale og lokale lækkerier. Når du bor i Santa Susanna har du en verden af oplevelser rundt om dig. Tag eksempelvis toget til Barcelona og oplev en af Europa’s flotteste metropoler, hvor kultur og arkitektur er i hovedsædet. Turen med toget tager kun en times tid fra togstationen i Santa Susanna.

Du kan også besøge Marineland Aquapark, der er et kombineret vandland og zoologisk have med daglige dyreshows, hvor der er gratis shuttlebus til og det ligger kun 4 km væk. Spørg om tider og stoppesteder i receptionen på dit hotel, de kan også hjælpe dig med billetter samt øvrige tips til seværdigheder i lokalområdet. Du kan også vælge at tage nord for Santa Susanna til Figueres, hvor den berømte kunstner Salvador Dali er født og besøge Teatre-Museu Dalí.

Sitges er beliggende ved den spanske kyst syd for Barcelona. Beskyttet af Garraf bjergerne og dens gode location har området et såkaldt “micro klima” som gør området attraktivt som helårs ferie område og gør det muligt at nyde de mange udendørs aktiviteter næsten alle årets dage rundt. Der er flere internationale arrangementer her så som The Barcelona-Sitges Vintage car rally, flere film festivaler, Festa Major, Høst festival osv. Du kan nyde en cykel tur igennem byen, i Garraf naturparken eller opleve den specielle stemning om aftenen på den kendte Dos de Mayo gade.
Byen har hele 4 km af gode sandstrande hvor du kan nyde dagene og tage et afkølende dyp i middelhavet samt nyde den lækre tapas som serveres på de mange restauranter, bodega’er samt cafeér.
Byen byder også på et væld af kulturelle oplevelser, lige fra historiske monumenter, smukke kirker til et rigt udvalg i musik events og ikke at forglemme den berømte Fiesta Major med det spektakulære fest fyrværkeri som afsluttes på stranden og tiltrækker tusindvis af tilskuere.
Du finder et godt udvalg af restauranter, barer, cafeér samt gode shopping muligheder i Sitges. Ønsker du yderligere oplevelser ligger Barcelona ikke langt væk.
Rigtig god ferie!

Velkommen til den hyggelige middelalder by Tossa de Mar. Tossa de Mar ligger i smukke omgivelser på den spanske kyst nord for Barcelona. Byen er omkranset af en utrolig flot natur og ved den fine sandstrand nydes dagene med afslapning og en smuk udsigt til den gamle middelalder borg. Gå rundt i de små gader og find hyggelige tapas restauranter og skjulte bodegaer, hvor du kan nyde de lokale retter og den dejlige spanske vin. Vil du ud på oplevelse, så har du ikke langt til hverken vandland eller til nabo byerne Santa Susanna og Lloret de Mar. Vi anbefaler, at du lejer en bil når du skal til Tossa de Mar, så du kan komme ud og opleve områdets smukke natur.

Langs med kysten finder du masser af små hyggelige bugte, hvor du kan tage en afkølende svømmetur og efterfølgende slappe af på de små strande. Der er flere natur reservater i nærheden af byen, hvor du kan vandre og nyde naturen. Er du til aktiv ferie, så lej en mountain bike og kom ud på skjulte stier og op af det bakkede landskab. Snak med dit hotel om hvor du kan tage på oplevelsestur samt hvor du kan leje cykel.

Tossa de Mar er velegnet for børne familier og specielt den fine strand midt i byen, hvor du kan slappe af mens dine børn leger i strandkanten. Der er et godt udvalg af restauranter og barer samt shopping muligheder. Tøv ikke med at komme ud blandt de lokale og oplev det spanske køkken.
Rigtig god ferie!

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro