Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til El Campello

Nord for Alicante finder du El Campello - en charmerende badeby med en hyggelig marina, skøn strandpromenade og herligt lokalliv. Læs mere og se vores aktuelle rejsetilbud til El Campello.

stranden i el campello på costa blanca

Det første, besøgende i El Campello lægger mærke til, er nok de skønne strande og den hyggelige marina, som lystbåde og fiskekuttere futter ind og ud af. Her er der tid til at komme helt ned i tempo, og plads til at nyde solen, stranden og hinanden.

Tag en spadseretur i solnedgangen ad byens smukke strandpromenade, Paseo del Mar, der strækker sig tre kilometer langs med marinaen og stranden.

El Campello har cirka 26.000 indbyggere og et livligt lokalliv med butikker og spisesteder. Udvalget af spanske restauranter er stort, og marinaen har sit eget fiskemarked.

De bedste strande

Bred dig bare, for med næsten 23 kilometer sandstrand tilknyttet byen, er der god plads til at slænge sig. El Campellos største og mest populære strand hedder Muchavista, men vil du have det mere uforstyrret, kan du vælge en af de små bugter i nærheden som fx La Coveta Fuma eller La Venta La Nuza.

Et smut til Alicante

El Campello har en formidabel placering på Costa Blancas smukke kyst, puttet af vejen i en rolig bugt på strækningen mellem regionens to hovedbyer, Alicante og Benidorm.

Fra El Campello er der kun omtrent 15 kilometer ind til Alicante, hvor lufthavnen også befinder sig. I Alicante kan du gå på opdagelse i de små, snævre gader og pittoreske bydele, hvor husenes farverige facader lyser op. Oplev også den berømte borg Castillo Santa Barbara, der er bygget i 1600-tallet.

Bo godt i El Campello

I Beach Tours stiller vi høje krav til faciliteter og serviceniveau, når vi udvælger vores hoteller og ferielejligheder. I El Campello har vi fundet den helt rigtige løsning til dig, der gerne vil bo i komfortable og smukke omgivelser tæt på stranden;

Pueblo Acantilado Suites er et dejligt lejlighedshotel skønt beliggende på en klippetop i udkanten af El Campello og i gåafstand til stranden. Hotellet egner sig særdeles godt til familier med børn, og så finder du også både pool-område og spa med jacuzzi, sauna og lækre spabehandlinger, som kan tilkøbes.

Vejret i El Campello

Med sin fantastiske placering på Costa Blancas smukke middelhavskyst er vejret i El Campello mildt og lunt året rundt. Om sommeren, når temperaturerne ligger omkring de 30 grader, er brisen fra Middelhavet dejligt svalende. Hos Beach Tours har vi gode tilbud på rejser til El Campello både i skolernes sommerferie og uden for sæson.

Billige rejser til Sydspanien

Beach Tours er et lille, passioneret rejsebureau, og vi har én mission: bedre og billigere ferier i solen. Hos os får du sol og strand til markedets laveste pris. Vi sørger for hotel, fly og kontakt til lokale rejseledere, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Vi kender Sydspanien, og vi kender Costa Blanca og byerne, der findes her. Scroll ned og se vores aktuelle rejsetilbud til El Campello.

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

MAN
15°
TIR
15°
ONS
16°
TOR
13°
FRE
13°
L�R
18°
S�N
16°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro