Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Calpe

Med sin idylliske placering ved foden af bjerget Peñón de Lfach er byen Calpe et ideelt valg for dig, der trives bedst med strand, hav og storslået natur indenfor kort rækkevidde.

Der er mange gode grunde til at holde ferie i Calpe på Costa Blanca-kysten, og byens enestående beliggenhed er blot én af dem. Efter en køretur på 67 kilometer fra lufthavnen i Alicante er du fremme ved en af Middelhavets mest charmerende, små badebyer, og udsigten kunne ikke være bedre.

Calpe er nemlig placeret ved foden af Peñón de Lfach-bjerget, som ligger på en tange ud i havet. Byens største og mest populære strand ender der, hvor bjerget og det omkringliggende naturreservat begynder, så uanset, hvor du befinder dig, kan du altid skimte bjerget.

Det lille fiskerleje har oplevet en fantastisk opblomstring i takt med, at Costa Blancas trofaste feriegæster har fået øjnene op for byens smukke, brede strande og naturskønne beliggenhed.

Med omtrent 30.000 faste indbyggere i Calpe i dag finder du derfor også et rigt shopping- og byliv med masser af gode caféer, restauranter og tapasbarer.

De bedste hoteller i Calpe

Hotellerne i Calpe er generelt af god standard, og hos Beach Tours medarbejdere har vi udvalgt de absolut bedste. Vi stiller høje krav til  bl.a. faciliteter og service, og har fundet hotellerne for dig, der gerne vil i komfortable og smukke omgivelser, tæt på både strand og by.

Vi kan fx anbefale Bahia Calpe by Pierre & Vacances, som har en fantastisk beliggenhed i udkanten af Calpe centrum, lige ud til Middelhavet og med direkte adgang til stranden.

Hvis du rejser uden børn, kan vi anbefale det firestjernede Gran Hotel Sol y Mar, hvor alle gæster er voksne. Hotellet ligger lige ved stranden og strandpromenaden, og er samtidigt i kort afstand fra Calpe centrum med restauranter, caféer, barer og butikker. Hotellet er et oplagt valg for jer, der rejser som par eller med venner.

Vejret i Calpe

Med sin fantastiske placering på Costa Blancas smukke middelhavskyst er vejret i Calpe mildt og lunt året rundt. Om sommeren, når temperaturerne ligger omkring de 30 grader, er brisen fra Middelhavet dejligt svalende. Hos Beach Tours har vi gode tilbud på rejser til Calpe i skolernes sommerferie og uden for sæson.

Billige rejser til Sydspanien

Beach Tours er et lille, passioneret rejsebureau, og vi har én mission: bedre og billigere ferier i solen. Hos os får du sol og strand til markedets laveste pris. Vi sørger for hotel, fly og kontakt til lokale rejseledere, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Vi kender Sydspanien, og vi kender Costa Blanca og Calpe. Scroll ned og se vores hoteller i Calpe og aktuelle rejsetilbud.

Vejret kommer snart!

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro