Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Altea

Knapt tre kvarters kørsel fra lufthavnen i Alicante finder du den charmerende, sydøstspanske badeby, Altea, som er helt igennem ideel for børnefamilier og andre, der ønsker sig en afslappende solferie i smukke og rolige omgivelser. Og så er mini-storbyen Benidorm kun 15 kilometer væk!

Vil du opleve det ægte Spanien, kan vi anbefale charmerende Altea, som er en af Costa Blancas smukkeste byer. Esplanaden langs stranden med de mange palmer og husenes hvidkalkede facader giver byen dens karakteristiske, bedårende udseende.

Her kan du opleve ægte spansk stemning, besøge den gamle katedral eller gå tur i de gamle snævre gader. Byen byder desuden på hyggelige tapasbarer og lokale barer, hvor den lokale vin kan smages.

Altea kan bryste sig af en af Middelhavets smukkeste placeringer. Går du fem kilometer langs stranden den ene vej, når du det fantastiske naturreservat, Sierra Helada, mens du til den anden side kan nyde udsigten til Peñón de Lfach-bjerget, der ligger på en tange i havet.

Altea og Albir

Albir og Altea er to alen af et skønt stykke, og de to små nabobyer er stort set vokset sammen, så du kan gå fra den ene til den anden. Det er en spadseretur langs med stranden på knapt fire kilometer, det meste ad strandpromenaden i Albir.

Altea har omtrent 24.000 indbyggere, mens Albir er lidt mindre med sine knapt 18.500 indbyggere.

Tæt på Benidorm og Alicante

Ligesom sin storesøster, Albir, har Altea en fantastisk placering på den solrige middelhavskyst Costa Blanca. Gæsterne i de to små badebyer kan nyde godt af de fredfyldte og naturskønne omgivelser, og har samtidig kort afstand til regionens to hovedbyer, Alicante og Benidorm.

Med bare 69.000 indbyggere kan man næppe kalde Benidorm for en storby, men som en af de mest populære feriebyer på Costa Blancas kyst er her masser af shoppingmuligheder, restauranter, caféer og underholdning. Og så er der kun 15 kilometer fra Altea til Benidorm – perfekt til en dagsudflugt!

Vejret i Altea

Med sin fantastiske placering på Costa Blancas smukke middelhavskyst er vejret i Altea mildt og lunt året rundt. Om sommeren, når temperaturerne ligger omkring de 30 grader, er brisen fra Middelhavet dejligt svalende. Hos Beach Tours har vi gode tilbud på rejser til Altea både i skolernes sommerferie og uden for sæson.

Billige rejser til Sydspanien

Beach Tours er et lille, passioneret rejsebureau, og vi har én mission: bedre og billigere ferier i solen. Hos os får du sol og strand til markedets laveste pris. Vi sørger for hotel, fly og kontakt til lokale rejseledere, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Vi kender Sydspanien, og vi kender Costa Blanca og Altea. Scroll ned og se vores hotel, Cap Negret, og gode tilbud på rejser til Altea.

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

MAN
15°
TIR
15°
ONS
16°
TOR
14°
FRE
15°
L�R
17°
S�N
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro