Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Alicante

Fra den smukke strandpromenade til de omkringliggende bjerge er den sydspanske storby Alicante et skønt udgangspunkt for både afslapning og oplevelser.

promenaden i alicante på costa blanca

Alicante er en pulserende storby på den spanske østkyst. Denne gamle, spanske havneby er rig på kulturhistorie og rummer bl.a. den berømte borg Castillo Santa Barbara fra 1600-tallet. Gå på opdagelse i de små, snævre gader og gamle, pittoreske bydele, hvor husenes farverige facader lyser op.

Spansk storbyferie i Alicante

Alicante er en levende storby med gode shoppinggader, internationalt anerkendte restauranter, trendy barer og et pulserende natteliv. Samtidig er byen rig på historie, og på de mange hyggelige og autentiske bodegaer kan du nyde de gode, lokalt producerede vine, lækker tapas eller en god bøf – for ikke at nævne et fremragende udvalg af delikate fiskeretter, som jo hører sig til for en spansk kystby.

Vejret i Alicante

Med sin fantastiske placering på Costa Blancas smukke middelhavskyst er vejret i Alicante mildt og lunt året rundt. Den friske brise fra Middelhavet køler storbyen ned om sommeren, mens de bagvedliggende bjerge giver læ og holder på varmen gennem vinterhalvåret. De mange solskinsdage, som Alicante får gennem hele året, gør denne perle af en spansk storby helt perfekt til en kombineret storbyferie og badeferie i og uden for sæson. Hos Beach Tours har vi gode tilbud på rejser til Alicante i og omkring skolernes sommerferie, såvel som til efterår, vinter og forår.

Aktiv ferie i Alicante

Der er masser af oplevelser i vente i og omkring Alicante. Tag til vinsmagning på en af oplandets mange vingårde, besøg vandlandet Aqualandia og oplev de mange historiske monumenter, som regionen gemmer på. Alicante er desuden et godt udgangspunkt for dig, der gerne vil være aktiv på ferien – byen er omgivet af smuk natur og bjerge, hvor der er gode muligheder for at cykle, løbe og vandre.

Billige rejser til Sydspanien

Beach Tours er et lille, passioneret rejsebureau, og vi har én mission: bedre og billigere ferier i solen. Hos os får du sol og strand til markedets laveste pris. Vi sørger for hotel, fly og kontakt til lokale rejseledere, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Vi kender Sydspanien, og vi kender Costa Blanca og Alicante. Her på siden kan du se vores rejser til Alicante og finde et rigtigt godt tilbud på en solferie i Sydspanien, uanset hvilken sæson du vil rejse i.

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

MAN
13°
TIR
15°
ONS
16°
TOR
13°
FRE
13°
L�R
18°
S�N
16°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro