Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Albir

Under en time fra Alicante finder du den charmerende badeby, Albir, som er helt igennem ideel for børnefamilier og andre, der ønsker sig en afslappende solferie i smukke og fredfyldte omgivelser.

Albirs største stolthed er den 600 meter lange, brede sandstrand, langs med hvilken en hyggelig strandpromenade med palmer er anlagt. Her er naturligvis masser af caféliv morgen, middag og aften, og et par gader længere inde i byen er der masser af små, lokale butikker og restauranter.

Nok er Albir ikke særligt stor, men denne rolige badeby er hyggeligt indrettet med få men gode hoteller og masser af lokalliv. Kun et par af husene er over fem etager høje, så uanset, hvor du er, har du altid udsigt til bjergene i baggrunden.

I det hele taget er Albir placeret i meget smukke omgivelser, og det fantastiske naturreservat Sierra Helada grænser op til byen på den ene side.

Albir er også en frodig by med mange blomsterkrukker, altankasser og træer langs gaderne, som alt sammen bidrager til den sydspanske middelhavscharme.

Strande i Albir

Costa Blanca er kendt for sine fantastiske sandstrande, og Albirs lokale strand er ingen undtagelse. Playa de Racó de l’Albir har naturligvis blåt flag og mange gode faciliteter, heriblandt faste livreddere. Denne børnevenlige strand er lige knapt 600 meter lang, og vandet bliver først rigtigt dybt langt ude.

Albir og Altea

Albir og Altea er to alen af et skønt stykke, og de to små nabobyer er stort set vokset sammen, så du kan gå fra den ene til den anden. Det er en spadseretur på knapt 4 kilometer, det meste ad strandpromenaden i Albir.

Vil du opleve det ægte Spanien, må du ikke snyde dig selv for en tur til Altea, som er en af Costa Blancas smukkeste byer. Her kan du opleve ægte spansk stemning, besøge den gamle katedral eller gå tur i de gamle snævre gader. Byen byder desuden på hyggelige tapasbarer og lokale barer, hvor den lokale vin kan smages.

Der bor omkring 18.500 i Albir, mens Altea med sine knapt 24.000 indbyggere er en lille smule større.

Tæt på Benidorm og Alicante

Albir har en fantastisk placering på den solrige middelhavskyst Costa Blanca. Gæsterne i den lille badeby kan nyde godt af de fredfyldte og naturskønne omgivelser, og har samtidig kort afstand til regionens to hovedbyer, Alicante og Benidorm. Sidstnævnte er kun 7,5 kilometer væk, og her finder du et stort udbud af butikker, restauranter, seværdigheder og meget mere. Den lokale bus afgår hvert 15. min fra kl. 10.00-21.00, turen tager ca. 20 minutter.

Vejret i Albir

Med sin fantastiske placering på Costa Blancas smukke middelhavskyst er vejret i Albir mildt og lunt året rundt. Om sommeren, når temperaturerne ligger omkring de 30 grader, er brisen fra Middelhavet dejligt svalende. Hos Beach Tours har vi gode tilbud på rejser til Albir både i skolernes sommerferie og uden for sæson.

Billige rejser til Sydspanien

Beach Tours er et lille, passioneret rejsebureau, og vi har én mission: bedre og billigere ferier i solen. Hos os får du sol og strand til markedets laveste pris. Vi sørger for hotel, fly og kontakt til lokale rejseledere, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Vi kender Sydspanien, og vi kender Costa Blanca og Albir. Her på siden kan du se vores rejser til Albir og finde et rigtigt godt tilbud på en solferie i Sydspanien.

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

TOR
15°
FRE
12°
L�R
11°
S�N
15°
MAN
13°
TIR
13°
ONS
14°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro