Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Costa Blanca

Spansk livsglæde, varme og velvære fås ad libitum på Costa Blanca, der lokker med 200 kilometers solbeskinnet middelhavskyst i det sydøstlige Spanien.

Find din rejse her

Azurblåt vand, brede sandstrande og høje palmer – Costa Blanca er et ferieparadis af postkort-standard. Læn dig blot tilbage i liggestolen og nyd det afslappede tempo på Costa Blanca, hvis smukke, hvide sand har medført tilnavnet ”Den Hvide Kyst”. Dette solbeskinnede østlige hjørne af Sydspanien er strøet med farverige fiskerlejer, hvor livet leves på afslappet facon – og gerne med et glas vin og en tallerken tapas til.
Costa Blancas kyststrækning flankeres af en bagvedliggende bjergkæde, hvor eventyret venter i form af gamle araberborge, frodige palmelunde og maleriske bjerglandsbyer.

Storbyer med strande

Strandpromenaderne i regionens livlige storbyer Alicante og Benidorm er som skabt til at slentre ad, imens den friske brise fra havet køler de solvarme sten. Her er der også rig mulighed for at prøve de lokale specialiteter på tapasbarerne og shoppe i et væld af lækre butikker.

Under en times kørsel fra Alicante finder du desuden den moderne badeby, Albir, som er helt igennem ideel for børnefamilier og andre, der ønsker sig en afslappende solferie i smukke, sydspanske omgivelser. Albirs lokale strand, Playa de Racó de l’Albir, har naturligvis blåt flag og mange faciliteter.

Aktiv ferie på Costa Blanca

Vil du gerne i form på ferien, kan vi varmt anbefale La Manga Club, et revolutionerende sports-resort med fantastiske faciliteter. Resortet, der ligger knapt halvanden times kørsel fra lufthavnen i Alicante, er bygget op som en spansk landsby og placeret på kanten af havet med bjergene i baggrunden.

Vejret på Costa Blanca

Med sine mange solskinsdage er Costa Blanca helt perfekt til en solferie i og uden for sæson. Costa Blanca er en af Spaniens mest spændende og gæstfri regioner, og så er det et af de varmeste steder på det europæiske kontinent – også om vinteren. Hos Beach Tours har vi gode tilbud på Costa Blanca i og omkring skolernes sommerferie, og vi rejser også både efterår, vinter og forår. Costa Blanca uden for sæson betyder færre turister og lavere priser, mens kystens lune middelhavsklima i læ af den bagvedliggende bjergkæde holder temperaturerne støt over 15 grader selv i de koldeste måneder.

Billige rejser til Sydspanien

Beach Tours er et lille, passioneret rejsebureau, og vi har én mission: bedre og billigere ferier i solen. Hos os får du sol og strand til markedets laveste pris. Vi sørger for hotel, fly og kontakt til lokale rejseledere, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Vi kender Sydspanien, og vi kender Costa Blanca. Her på siden kan du se vores rejser til Costa Blanca og finde et rigtigt godt tilbud på en solferie i Sydspanien, uanset hvilken sæson du vil rejse i.

Rigtig god ferie!

Albir er en hyggelig, lille turistby beliggende ca. 50 min. kørsel fra Alicante lufthavn. Albur ligger desuden kun 7,5 km fra den store turistby, Benidorm, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter, seværdigheder og meget mere.

Albir byder på en 600 meter lang sandstrand, hyggelige restauranter, tapasbarer og gode shopping muligheder. Du har den smukke naturpark, Sierra Helada, på den ene side og Peñon de Ifach bjerget på den anden side af byen. Er du til en rolig og stille ferie i skønne omgivelser, hvor du kan nyde den gode sandstrand, lækker lokal mad på de hyggelige restauranter, så skal du vælge Albir.

Her er gode muligheder for at komme ud og opleve det omkringliggende område, og vil du tage en dag ind til storbyen Alicante,  går der daglige tog forbindelser derind. Vil du til den nærliggende by, Benidorm, kan du benytte den lokale bus hvert 15. min fra kl. 10.00-21.00, og er en tur på ca. 20 min.

Vil du opleve det ægte Spanien, må du ikke snyde dig for en tur til byen Altea, som er en af de smukkeste byer omkring Albir og Benidorm. Her kan du opleve ægte spansk stemming i de gamle gader, besøge katadralen eller gå tur i de gamle snævre gader. Byen byder desuden på hyggelig tapasbarer og lokale barer med skøn vin.

Beskrivelse er på vej…

Knapt tre kvarters kørsel fra lufthavnen i Alicante finder du den charmerende, sydøstspanske badeby, Altea, som er helt igennem ideel for børnefamilier og andre, der ønsker sig en afslappende solferie i smukke og rolige omgivelser. Og så er mini-storbyen Benidorm kun 15 kilometer væk!

Beskrivelse er på vej…

Beskrivelse er på vej…

Beskrivelse er på vej…

Kun tre timers flyvning fra Danmark, ligger det store sports- og ferieparadis på tre gange Monacos størrelse – Navnet er La Manga Club . Her kan du dyrke et utal af sportsgrene i smukke, inspirerende omgivelser. Du kan her kombinere aktiviteterne med afslapning og forkælelse i luksuriøse rammer.
På La Manga Club er der plads til alle – lige fra de professionelle atleter til børnefamilierne, der gerne vil holde en aktiv ferie sammen. Udover de utallige sportsfaciliteter, som kan få pulsen op, byder La Manga Club på mange lækre pools, den nærliggende strand samt et stort udbud af gode restauranter i alle kategorier.

Vælg mellem at bo i komfortable, 4-stjernede lejligheder i Las Lomas Apartments & Townhouses, hvor I kan bo op til 7 personer sammen, eller på det luksuriøse, 5-stjernede hotel Principe Felipe.

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro