Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Bangkok (Hua Hin)

Thailands hovedstad, Bangkok, er Østens mest imponerende og spændende metropol. Byen lever 24 timer i døgnet og byder på unikke oplevelser. Lige fra Østens vigtigste templer, de flotte vandveje på Chao Praya Floden – hele byens livsnerve – og de små hyggelige bifloder, Klongerne. Bangkok byder på store madoplevelser, bl.a. på de mange rooftop restauranter. Trendy cafeer, store shopping centre, natmarkeder med alt hvad hjertet begærer og det skønne, pulserende liv, som en asiatisk metropol med 15 millioner indbyggere skaber, er også vigtige ingredienser. Blomstermarkedet og China Town byder på skønne oplevelser om morgenen, og i det hele taget kan man sige, at ethvert tidspunkt på dagen byder på nye spændende oplevelser.

Skal du til Hua Hin, ankommer du til Bangkok Lufthavn. Har du bestilt transfer, som vi anbefaler, at I gør, venter jeres chauffør på jer med et skilt. Efter I har været igennem paskontrollen og herefter har modtaget jeres bagage, går I videre ud af Gate A eller Gate B og videre til svingdør nr. 6, hvor jeres chauffør venter.

Hvorfor ikke prøve en kombinationsrejse? Skal I på badeferie i Thailand, så kan I på mange af vores hoteller vælge at starte med 3 nætter i Bangkok og dermed opleve den storslåede metropol, inden strandene venter.
Rigtig god ferie!

Den gamle kongelige ferie by ligger et par timers kørsel fra Bangkok, og her bor kongen nu fast, og ”bevogtes” af krigsskibe ud for hans palads. Byen har nogle af Thailands bedste hoteller, og i dag også flere lækre Design hoteller. Der er mange gode spisesteder i Hua Hin, både de kendte Sea Food restauranter i centrum af byen, til de bedste lounge restauranter på strandende nord og syd for byen. Der er mange små udflugts muligheder i og omkring byen, så som den kongelige togstation, de 13 verdensklasse golfbaner, gode vandreture ved abebjerget og Temple Landsbyen, flere nationalparker, vandfald, små templer og meget mere.  Om aftenen åbner et af Thailands bedste natmarkeder hvor både lokale og turister samles hver aften.  Små pubber og cafe´er, flere steder med live musik, byder velkommen om aftenen rundt om i byen.
Rigtig god ferie!

Koh Chang er Thailands næststørste ø, og ligger tæt på grænsen til Cambodia. Øen er meget grøn da 80% er dækket af tæt regnskov. Sammen med trekking guider kan der laves kortere eller længere treks her. Rundt om øen ligger de mange smukke stranden. Nogle brede og lange andre smalle da regnskoven nærmest vælter ned på stranden. Om aftenen på øens mest populære strand, White Sand Beach, rykker restauranterne og barerne ud i sandet, og du sidder med bølgeskvulp og stjernekig og nyder en drink eller en god middag. Prisniveauet er lavt på Koh Chang, så du får virkelig noget for pengene.  Koh Chang ligger i Koh Chang National Park, der består af 52 øer. Lej en båd eller tag på en arrangeret tur og besøg flere af de gode snorkle steder. Tag på elefant trekking i regnskoven, besøg et af vandfaldene eller den lille fiskerlandsby på sydsiden af øen. Og vil du til fastlandet en dag, så sejler færgen ca. hver halve time. Nyd roen på Koh Chang med en god bog, det flotte vand og hvide sandstrande.
Rigtig god ferie!

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro