Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Bali: Ubud – Gili Trawangan – Sanur

rismarker i ubud på bali stranden på gili trawangan på bali stranden i sanur på bali

Ubud

Ubud er kendt som Bali’s kulturelle centrum. Her vrimler det med små butikker og lokale kunstnere, som sælger et hav af spændende ting og sager. Ubud ligger i den bjergrige og centrale del af Bali, smukt placeret mellem rismarker, grøn natur og små floder. Byen har en afslappet atmosfære, i modsætning til mange hektiske storbyer, og her er man sikret ro og flotte omgivelser. Byen har flere gallerier og museer, som klart er et besøg værd. Og om aftenen kan de mange nye indtryk fordøjes på en af de mange hyggelige caféer.

Gili Trawangan

Gili øerne består af 3 små flade øer, som er beliggende ud for Bali. Gili Trawangan er den største og mest besøgte af øerne, og byder på fantastiske badestrande med blåt og krystalklart vand. På øen kan du opleve smukke koralrev og her er desuden god mulighed for at snorkle. Du kommer til Gili øerne ved at sejle fra Bali.

Sanur

Sanur byder på en lang hovedgade med et utal af forskellige restauranter samt strandpromenaden, hvor du kan spise forskelligt, spændende mad. I området finder du desuden sjove souvenir-butikker, barer og coffee shops. Stranden er en af regionens bedste, og et Balibesøg kan herudover med fordel kombineres med et besøg på en af naboøerne, for at få de bedste strandoplevelser med med. Sanurs natteliv “går til ro” ved 23.00-24.00-tiden, hvorefter de sidste drinks eventuelt kan nydes i hotellets bar.
Tag med til det velkendte Sanur, hvor livet leves i et langsomt og meget behageligt tempo.

Vejret de kommende dage: Privat: Bali

S�N
29°
MAN
24°
TIR
26°
ONS
29°
TOR
29°
FRE
29°
L�R
28°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro