Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Rejs til Bali

Find din rejse her

Bali står højt placeret på mange danskeres ønskeliste som drømmerejsemålet. Og det er der ikke noget at sige til, for kærlighedens ø byder på uanede muligheder. De smukke strande med surferbølger og de ikoniske risterrasser er nok det, der har gjort øen mest kendt. Men her er så meget andet: Smukke templer, skønne yoga- og spasteder, fantastiske restauranter, vulkantrekking, levende markeder, specielle butikker, lækre spillesteder og økologiske cafeer. Man kan også dyrke en del sport på Bali, hvor naturen er integreret, f.eks. cykling, rafting og naturligvis vandsport. Naboøerne Gili Islands kan nemt besøges.

Øllet smager lifligt på de hyggelige strandbarer, og befolkningens venlighed er uovertruffen. Blandt de mere specielle ting kan Mads Langes Grav ses, og man kan opleve ofringer og ceremonier i alle afskygninger. Herudover er der vilde aber, flyvende hunde og et meget lavt prisniveau, der gør det hele muligt.
Tag med Beach Tours til Bali og få oplevet lige nøjagtigt så meget, du har lyst til.

Rigtig god ferie!

Beach Tours kombinationsrejser til Ubud, Gili Trawangan og Sanur giver dig mulighed for at opleve flere sider af Bali på din rejse.

I Ubud kan du opleve det kulturelle centrum, de smukke rismarker og den grønne, frodige natur. Gili Trawangan, som er den største af Gili øerne, byder på fantastiske badestrande og tid til afslapning. Tag til slut med til Sanur, hvor livet leves i et roligt og behageligt tempo.

Beach Tours kombinationsrejser til Ubud, Kubu og Sanur giver dig mulighed for at opleve flere sider af Bali på din rejse.

I Ubud kan du opleve det kulturelle centrum, de smukke rismarker og den grønne, frodige natur. Kubu indbyder til badning og snorkling på de skønne strande samt vandreture i den maleriske natur. Tag til slut med til Sanur, hvor livet leves i et roligt og behageligt tempo.

Candidasa er en idyllisk kystby beliggende på østsiden af Bali. Her kan du opleve en afslappet stemning, farvestrålende fiskerbåde og dejlige strande. 10 km fra byen ligger Virgin Beach, som med dens uspolerede, hvide sandstrande, er et populært udflugtsmål. Områdets absolutte højdepunkt er vulkanen, Mount Agung, som er et facinerende syn for både store og små.

Gili øerne består af 3 små flade øer, som er beliggende ud for Bali. Gili Trawangan er den største og mest besøgte af øerne, og byder på fantastiske badestrande med blåt og krystalklart vand. På øen kan du opleve smukke koralrev og her er desuden god mulighed for at snorkle. Du kommer til Gili øerne ved at sejle fra Bali.

Den idyliske fiskerlandsby, Kubu, er beliggende på Bali’s nordøstkyst. Byen byder på skønne strande og smuk natur, som indbyder til badning og snorkling eller vandreture ved solopgang. Tæt på Kubu finder du desuden vulkanen, Agung.

Sanur Beach byder på en lang hovedgade med et utal af forskellige restauranter samt strandpromenaden, hvor du kan spise forskelligt, spændende mad. I området finder du desuden sjove souvenir-butikker, barer og coffee shops. Stranden er en af regionens bedste, og et Balibesøg kan herudover med fordel kombineres med et besøg på en af naboøerne, for at få de bedste strandoplevelser med med. Sanurs natteliv “går til ro” ved 23.00-24.00-tiden, hvorefter de sidste drinks eventuelt kan nydes i hotellets bar.
Tag med til det velkendte Sanur, hvor livet leves i et langsomt og meget behageligt tempo.

I Seminyak møder du både det moderne og det gamle Bali. Midt imellem de ikoniske rismarker, er det meget hippe område skudt op. Her finder du Balis bedste shoppinggader, øens bedste restauranter og cafeer samt de meget populære Beach Clubs, hvor livet nydes ved store poolområder med en skøn atmosfære. Her kan du nyde et mix af afslapning og harmoni tilsat lidt god musik og festligt liv. Prisniveauet gør det sjovt at leve godt på Bali.
Strandene er sorte vulkanstrande, og er kendt for de mange surfere, der ‘rider’ på høje bølger om eftermiddagen. Bølgerne kan dog til tider gøre det vanskeligt at bade ved strandene, men det er netop her, de populære Beach Clubs kommer ind i billedet. På visse steder af stranden mødes lokale og turister ved solnedgangen i de mange små barer. Tag med til det nye Bali, hvor alt kan ske.

Ubud er kendt som Bali’s kulturelle centrum. Her vrimler det med små butikker og lokale kunstnere, som sælger et hav af spændende ting og sager. Ubud ligger i den bjergrige og centrale del af Bali, smukt placeret mellem rismarker, grøn natur og små floder. Byen har en afslappet atmosfære, i modsætning til mange hektiske storbyer, og her er man sikret ro og flotte omgivelser. Byen har flere gallerier og museer, som klart er et besøg værd. Og om aftenen kan de mange nye indtryk fordøjes på en af de mange hyggelige caféer.

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro