Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Bali

Bali står højt placeret på mange danskeres ønskeliste som drømmerejsemålet. Og det er der ikke noget at sige til, for kærlighedens ø byder på uanede muligheder. De smukke strande med surferbølger og de ikoniske risterrasser er nok det, der har gjort øen mest kendt. Men her er så meget andet. Smukke templer, skønne yoga- og spasteder, fantastiske restauranter, vulkantrekking, levende markeder, specielle butikker, lækre spillesteder og økologiske cafeer. Man kan også dyrke en del sport på Bali, hvor naturen er integreret, f.eks. cykling, rafting og naturligvis vandsport. Naboøerne Gili Islands kan nemt besøges. Øllet smager lifligt på de hyggelige strandbarer, og befolkningens venlighed er uovertruffen. Blandt de mere specielle ting kan Mads Langes Grav ses, og man kan opleve ofringer og ceremonier i alle afskygninger. Herudover er der vilde aber, flyvende hunde og et meget lavt prisniveau, der gør det hele muligt.
Tag med Beach Tours til Bali og få oplevet lige nøjagtigt så meget, du har lyst til.
Rigtig god ferie!

Sanur Beach byder på mange restauranter på hovedgaden og på en del af strandpromenaden. Turist butikker og barer finder du også i området sammen med afslappende Coffee Shops. Stranden er en af de bedste som Bali byder på, men et Bali besøg kan med fordel kombineres med besøg på en af nabo-øerne, for også at få de bedste strand oplevelser med. Sanurs aftenliv lukker ned ved 11-12 tiden, hvor efter de sidste drinks måske kan nydes i hotellets bar. Tag med til det velkendte Bali, hvor livet leves i et langsomt tempo.
Rigtig god ferie!

I Seminyak og Legian møder du både det moderne og det gamle Bali. For imellem rismarkerne er den mest hippe destination skudt op. Her finder du Bali´s bedste shopping gader, øens bedste restauranter og cafeer, samt de meget populære Beach Clubs, hvor livet nydes ved store poolområder med en skøn atmosfære – et mix af afslapning og harmoni, sammen med god musik og det festlige liv. Det er et fantastisk udgangspunkt, til at tage på opdagelse på Bali og blande det bedste af livet i form af god mad og afslapning. Og prisniveauet gør det sjovt at leve godt her. Strandende er sorte vulkan strande og de er kendt for de mange surfere der rider på de høje bølger om eftermiddagen. Bølgerne kan gøre det vanskeligt at bade fra strandende, men det er netop her de populære Beach Clubs kommer ind. Og på visse steder af stranden mødes lokale og turister ved solnedgangen i de mange små barer på stranden. Tag med til det nye Bali hvor alt kan ske.
Rigtig god ferie!

Beskrivelse er på vej…

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro