Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Alicante – Albir

Albir er en hyggelig, lille turist by beliggende 50 min. kørsel fra Alicante lufthavn hvor du lander. Albir ligger kun 7,5 km fra den store turistby Benidorm hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter, seværdigheder og meget mere.
Albir byder på en lang sandstrand på 600 meter, hyggelige restauranter, tapas barer og god shopping. Du har den smukke naturpark Sierra Helada på den ene side og Peñon de Ifach bjerget på den anden side. Er du til en rolig og stille ferie i skønne omgivelser hvor du kan nyde den gode sandstrand, lækker lokal mad på de hyggelige restauranter så skal du vælge Albir.

Du har også gode muligheder for at komme ud og opleve området omkring og vil du tage en dag ind til storbyen Alicante så går der daglige tog forbindelser derind. Vil du ind til den nærliggende Benidorm så går lokal bussen hvert 15. min fra kl. 10.00-21.00 og turen tager ca. 20 min. En taxa tur koster ca. 10 €.

Vil du opleve det ægte Spanien så må du ikke snyde dig for en tur til byen Altea, en af de smukkeste byer omkring Albir og Benidorm. Her kan du opleve ægte spansk stemming i de gamle gader, besøge katadralen eller gå tur i de gamle snævre gader. Her kan du finde små hyggelige tapas barer eller hvorfor ikke prøve den lokale vin på de dejlige bodega’er.
Rigtig god ferie!

Vejret de kommende dage: Alicante

MAN
25°
TIR
31°
ONS
31°
TOR
30°
FRE
25°
L�R
25°
S�N
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro