Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551

Albir

Albir er en hyggelig, lille turistby beliggende ca. 50 min. kørsel fra Alicante lufthavn. Albur ligger desuden kun 7,5 km fra den store turistby, Benidorm, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter, seværdigheder og meget mere.

Albir byder på en 600 meter lang sandstrand, hyggelige restauranter, tapasbarer og gode shopping muligheder. Du har den smukke naturpark, Sierra Helada, på den ene side og Peñon de Ifach bjerget på den anden side af byen. Er du til en rolig og stille ferie i skønne omgivelser, hvor du kan nyde den gode sandstrand, lækker lokal mad på de hyggelige restauranter, så skal du vælge Albir.

Her er gode muligheder for at komme ud og opleve det omkringliggende område, og vil du tage en dag ind til storbyen Alicante,  går der daglige tog forbindelser derind. Vil du til den nærliggende by, Benidorm, kan du benytte den lokale bus hvert 15. min fra kl. 10.00-21.00, og er en tur på ca. 20 min.

Vil du opleve det ægte Spanien, må du ikke snyde dig for en tur til byen Altea, som er en af de smukkeste byer omkring Albir og Benidorm. Her kan du opleve ægte spansk stemming i de gamle gader, besøge katadralen eller gå tur i de gamle snævre gader. Byen byder desuden på hyggelig tapasbarer og lokale barer med skøn vin.

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

TOR
32°
FRE
26°
L�R
27°
S�N
30°
MAN
29°
TIR
29°
ONS
30°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro