Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Alicante

Velkommen til Alicante, hvor du bl.a. finder Albir og La Manga Club Sports Resort.

Alicante er en pulserende storby på den spanske østkyst, som byder på både gammel historie med den berømte borg, Castillo Santa Barbara, fra 1600-tallet, små snævre gader, farverige huse og pittoreske bydele. I Alicante finder alt lige fra gode shopping muligheder, berømte restauranter, trendy barer, et pulserende natteliv til små hyggelige og autentiske bodegaer, hvor du kan nyde en god lokal vin, en lækker tapas eller en god bøf – for  ikke at nævne et fremragende udvalg af delikate fiskeretter.

Du har et væld af muligheder, når du rejser i Alicante. Vingårde, det populære Aqualandia og historiske monumenter i og omkring byen. Du kan bruge dit hotel som udgangspunkt for aktive cykelture, gode løbeture til vandreture i de omkringliggende landskaber.

Vi tilbyder bl.a. rejser til det populære La Manga Club Sports Resort – Europa’s nye store sports resort.
Kun tre timers flyvning fra Danmark og et ferieparadis på omkring tre gange Monacos størrelse. Her kan du dyrke et utal af sportsgrene i smukke, inspirerende omgivelser, og du kan kombinere aktiviteterne med afslapning og forkælelse i luksuriøse rammer. På La Manga Club er der plads til alle. Lige fra de professionelle atleter til børnefamilierne, der gerne vil holde en aktiv ferie sammen. Udover de utallige sportsfaciliteter, som kan få pulsen op, byder La Manga Club på mange dejlige pools, den nærliggende strand samt et stort udbud af gode restauranter i alle kategorier.

Vælg imellem de komfortable, 4-stjernede lejligheder, Las Lomas Apartments & Townhouses, hvor I kan bo op til 7 personer sammen, eller det luksuriøse, 5-stjernede hotel Principe Felipe. Ring allerede idag og snak med vores dygtige rejsekonsulenter og hør hvilket hotel, der kunne passe til netop din ferie.
Rigtig god ferie!

Albir er en hyggelig, lille turistby beliggende ca. 50 min. kørsel fra Alicante lufthavn. Albir ligger kun 7,5 km fra den store turistby, Benidorm, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter, seværdigheder og meget mere.

Albir byder på en 600 meter lang sandstrand, hyggelige restauranter, tapasbarer og gode shopping muligheder. Du har den smukke naturpark, Sierra Helada, på den ene side og Peñon de Ifach bjerget på den anden side af byen. Er du til en rolig og stille ferie i skønne omgivelser hvor du kan nyde den gode sandstrand, lækker lokal mad på de hyggelige restauranter, så skal du vælge Albir.

Her er gode muligheder for at komme ud og opleve det omkringliggende område, og vil du tage en dag ind til storbyen Alicante,  går der daglige tog forbindelser derind. Vil du ind til den nærliggende by, Benidorm, kan du benytte den lokale bus hvert 15. min fra kl. 10.00-21.00, og turen tager ca. 20 min. En taxa tur koster ca. 10 €.

Vil du opleve det ægte Spanien, må du ikke snyde dig for en tur til byen Altea, som er en af de smukkeste byer omkring Albir og Benidorm. Her kan du opleve ægte spansk stemming i de gamle gader, besøge katadralen eller gå tur i de gamle snævre gader. Byen byder desuden på hyggelig tapasbarer og lokale barer med skøn vin.
Rigtig god ferie!

Kun tre timers flyvning fra Danmark, ligger det store sports- og ferieparadis på tre gange Monacos størrelse. Navnet er La Manga Club . Her kan du dyrke et utal af sportsgrene i smukke, inspirerende omgivelser. Og du kan kombinere aktiviteterne med afslapning og forkælelse i luksuriøse rammer. På La Manga Club er der plads til alle. Lige fra de professionelle atleter til børnefamilierne, der gerne vil holde en aktiv ferie sammen. Udover de utallige sportsfaciliteter, som kan få pulsen op, byder La Manga Club på mange lækre pools, den nærliggende strand samt et stort udbud af gode restauranter i alle kategorier.

Vælg imellem at bo i komfortable, 4-stjernede lejligheder, Las Lomas Apartments & Townhouses, hvor I kan bo op til 7 personer sammen, eller på det luksuriøse, 5-stjernede hotel Principe Felipe.

Rigtig god ferie!

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro