Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Costa Blanca

Velkommen til Costa Blaca, hvor du bl.a. finder Alicante og La Manga Club Sports Resort.

Alicante er en pulserende storby på den spanske østkyst, som byder på både gammel historie med den berømte borg Castillo Santa Barbara fra 1600-tallet, samt små snævre gader, farverige huse og pittoreske bydele. I Alicante finder alt lige fra gode shopping muligheder, berømte restauranter, trendy barer og et pulserende natteliv til små hyggelige og autentiske bodegaer, hvor du kan nyde en god lokal vin, lækker tapas eller en god bøf – for  ikke at nævne et fremragende udvalg af delikate fiskeretter.

Du har et væld af muligheder, når du rejser i Alicante. Vingårde, det populære Aqualandia og historiske monumenter i og omkring byen. Du kan bruge dit hotel som udgangspunkt for aktive cykelture, gode løbeture og vandreture i de omkringliggende landskaber.

Vi tilbyder bl.a. rejser til det populære La Manga Club Sports Resort – Europa’s nye store sports resort, eller Albir – med de skønne strande.

Rigtig god ferie!

Albir er en hyggelig, lille turistby beliggende ca. 50 min. kørsel fra Alicante lufthavn. Albur ligger desuden kun 7,5 km fra den store turistby, Benidorm, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter, seværdigheder og meget mere.

Albir byder på en 600 meter lang sandstrand, hyggelige restauranter, tapasbarer og gode shopping muligheder. Du har den smukke naturpark, Sierra Helada, på den ene side og Peñon de Ifach bjerget på den anden side af byen. Er du til en rolig og stille ferie i skønne omgivelser, hvor du kan nyde den gode sandstrand, lækker lokal mad på de hyggelige restauranter, så skal du vælge Albir.

Her er gode muligheder for at komme ud og opleve det omkringliggende område, og vil du tage en dag ind til storbyen Alicante,  går der daglige tog forbindelser derind. Vil du til den nærliggende by, Benidorm, kan du benytte den lokale bus hvert 15. min fra kl. 10.00-21.00, og er en tur på ca. 20 min.

Vil du opleve det ægte Spanien, må du ikke snyde dig for en tur til byen Altea, som er en af de smukkeste byer omkring Albir og Benidorm. Her kan du opleve ægte spansk stemming i de gamle gader, besøge katadralen eller gå tur i de gamle snævre gader. Byen byder desuden på hyggelig tapasbarer og lokale barer med skøn vin.

Beskrivelse er på vej…

Beskrivelse er på vej…

Beskrivelse er på vej…

Beskrivelse er på vej…

Beskrivelse er på vej…

Kun tre timers flyvning fra Danmark, ligger det store sports- og ferieparadis på tre gange Monacos størrelse – Navnet er La Manga Club . Her kan du dyrke et utal af sportsgrene i smukke, inspirerende omgivelser. Du kan her kombinere aktiviteterne med afslapning og forkælelse i luksuriøse rammer.
På La Manga Club er der plads til alle – lige fra de professionelle atleter til børnefamilierne, der gerne vil holde en aktiv ferie sammen. Udover de utallige sportsfaciliteter, som kan få pulsen op, byder La Manga Club på mange lækre pools, den nærliggende strand samt et stort udbud af gode restauranter i alle kategorier.

Vælg mellem at bo i komfortable, 4-stjernede lejligheder i Las Lomas Apartments & Townhouses, hvor I kan bo op til 7 personer sammen, eller på det luksuriøse, 5-stjernede hotel Principe Felipe.

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro