Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Find din rejse her

Alicante

Velkommen til La Manga Club Sports Resort

Du lander i Alicante, der er en pulserende storby på den spanske østkyst. Byen byder både på gammel historie med den berømte borg Castillo Santa Barbara fra 1600-tallet, små snævre gader, farverige huse og pittoreske bydele. I Alicante finder du det hele. Lige fra god shopping, berømte restauranter, trendy barer, pulserende natteliv til små hyggelige og autentiske bodegaer, hvor du kan nyde et godt glas lokalt vin, en lækker tapas eller en god bøf – for  ikke at nævne et fremragende udvalg af delikate fiskeretter.

Du har et væld af oplevelses muligheder, når du rejser ud fra Alicante. Alt lige fra vingårde, det populære Aqualandia til historiske monumenter i og omkring byen. Du kan bruge dit hotel som udgangspunkt for aktive cykelture, gode løbeture til vandreture i de omkringliggende landskaber.

Vi tilbyder rejser til det populære La Manga Club Sports Resort – Europa’s nye store sports resort. Kun tre timers flyvning fra Danmark ligger et sports- og ferieparadis på tre gange Monacos størrelse. Navnet er La Manga Club Sports Resort. Her kan du dyrke et utal af sportsgrene i smukke, inspirerende omgivelser. Og du kan kombinere aktiviteterne med afslapning og forkælelse i luksuriøse rammer. På La Manga Club er der plads til alle. Lige fra de professionelle atleter til børnefamilierne, der gerne vil holde en aktiv ferie sammen. Udover de utallige sportsfaciliteter, som kan få pulsen op, frister mange dejlige pools på La Manga Club, den nærliggende strand samt et stort udbud af gode restauranter i alle kategorier.

Vælg imellem at bo i de komfortable, 4-stjernede lejligheder, Las Lomas Apartments & Townhouses, hvor op til 7 personer kan bo sammen, eller på det luksuriøse, 5-stjernede hotel Principe Felipe. Ring allerede idag og snak med vores dygtige rejsekonsulenter og hør om hvilket hotel, der kunne passe til netop din ferie.
Rigtig god ferie!

Albir er en hyggelig, lille turist by beliggende 50 min. kørsel fra Alicante lufthavn hvor du lander. Albir ligger kun 7,5 km fra den store turistby Benidorm hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter, seværdigheder og meget mere.
Albir byder på en lang sandstrand på 600 meter, hyggelige restauranter, tapas barer og god shopping. Du har den smukke naturpark Sierra Helada på den ene side og Peñon de Ifach bjerget på den anden side. Er du til en rolig og stille ferie i skønne omgivelser hvor du kan nyde den gode sandstrand, lækker lokal mad på de hyggelige restauranter så skal du vælge Albir.

Du har også gode muligheder for at komme ud og opleve området omkring og vil du tage en dag ind til storbyen Alicante så går der daglige tog forbindelser derind. Vil du ind til den nærliggende Benidorm så går lokal bussen hvert 15. min fra kl. 10.00-21.00 og turen tager ca. 20 min. En taxa tur koster ca. 10 €.

Vil du opleve det ægte Spanien så må du ikke snyde dig for en tur til byen Altea, en af de smukkeste byer omkring Albir og Benidorm. Her kan du opleve ægte spansk stemming i de gamle gader, besøge katadralen eller gå tur i de gamle snævre gader. Her kan du finde små hyggelige tapas barer eller hvorfor ikke prøve den lokale vin på de dejlige bodega’er.
Rigtig god ferie!

Kun tre timers flyvning fra Danmark ligger et sports- og ferieparadis på tre gange Monacos størrelse. Navnet er La Manga Club . Her kan du dyrke et utal af sportsgrene i smukke, inspirerende omgivelser. Og du kan kombinere aktiviteterne med afslapning og forkælelse i luksuriøse rammer. På La Manga Club er der plads til alle. Lige fra de professionelle atleter til børnefamilierne, der gerne vil holde en aktiv ferie sammen. Udover de utallige sportsfaciliteter, som kan få pulsen op, frister mange dejlige pools på La Manga Club, den nærliggende strand samt et stort udbud af gode restauranter i alle kategorier.

Vælg imellem at bo i de komfortable, 4-stjernede lejligheder, Las Lomas Apartments & Townhouses, hvor op til 7 personer kan bo sammen, eller på det luksuriøse, 5-stjernede hotel Principe Felipe.
Rigtig god ferie!

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro